bosaniyorum kocam hizli capkin

Bir anne cocuguna hem annelik hem de babalik yapabilir ama bir baba annelik yapamaz. Bu adamdan da baba olmaz. Olan cocuga olmus. Cok uzuldum cocugunuza. Simdi kendini terk edilmis hissediyordur. Bu psikolojiyi onun uzerindrn nasil atacaksiniz. Hemen gidin alin. Hadi esinizin yaptigi affedilir gibi degil de siz de cocugu birakmakla nasil bir hata yaptiniz oyle...Saglikli dusunun biraz.

Eski konularina baktim da daha aralik ayinda tazdigigin konuda bebekletim demissin. Icim ciz etti. Bir bebegi nasil birakirsin?

Herkes ayni seyi yazmis zaten..cocugunuzu orda birakmakla hata yapmissiniz...onada ceza kesmissiniz...esiniz cocugunuza hakkinizda kötü seyler anlaticak...biran önce cocugunuzu getirin yaniniza..

ben konuya pek öyle bakamadım ya. sonuçta elin oğlunun yanında değil çocuk babasının yanında. üstelik giderken kadın illaki konuşmuş anlatmıştır.
bence o kadar büyütülecek birşey değil büyük çocuğu bırakması.
( gerçi benim çocuğum yok anne gibi düşünemem ondan da olabilir)

konu sahibesi sen de bunu mu bekliyordun acaba ayrılmak için? Aldatılmak aldatılmaktır kaç kere yazmışlar yani.

buyuk cocugunu da al yanina,gunah degil mi ona

Anne kardeşini alıp evi terkediyor..
Bu çocuk kendinin de terkedildiğini düşünecek..
Nasıl bir travma olduğunu kavramak zor olmamalı..
Bir de diyor ya anne büyük çocuğu ona bıraktım rahat olmasın diye..
Bırakma sebebine bir bakın..

Çocuklar kac yaşında aslaa bırakmayın sonra çirkeflik yapıp zaten istemedin onu bıraktın diyip çocuğun aklına illaki girecektir şimdi olmasa ileriki senelerde. Çocuğunuza savunacak mantıklı ni bahaneniz yok.

Büyük çocuğunuzu neden almadınız ? Bu adamı çoluksuz çocuksuz dımdızlak ortada bırakmanız gerekir.

Büyük çocuğunuzu neden almadınız ? Bu adamı çoluksuz çocuksuz dımdızlak ortada bırakmanız gerekir.
Eşi rahat olmasın diye bırakmış. Çocuk kimdeyse o rahatsız olan taraf oluyor demekki.
İnşallah yanlış anlamışımdır ama öyle yazmış konu sahibi

Bunu niye söyledim açıklamayı borç biliyorum...hanımefendi diyor ki arkadaşımdan duydum.. ve diyor ki uzun yıllar aldatiyormus...şimdi diyelim ki bunu ez kaza hiç öğrenmedi kabul edelim
...yani adam karısının gözünün içine bakaaaaa baka evini idare etmiş üzerine 2 çocukta yapmış...yani adam capkinlik hastası demek ki...Eğer ogrenmeseydi kısmındayim ben...bak siz bile diyorsunuz ki sanki 30 yıllık evlisin evet değilim evli de değilim ama bizzat babamın ve annemin evliliklerine şahit oldum...inan ki kadın bırakırsa yuva dağılır. ..yuvayı tutan kadındır. ...bunu çocukları için yapacak onun hasta olduğunu kabul edecek ve hatta ciddi yardımlar alacak kendi için de kocası içinde. ....ben böyle düsünüyorum. ...

Eşi rahat olmasın diye bırakmış. Çocuk kimdeyse o rahatsız olan taraf oluyor demekki.
İnşallah yanlış anlamışımdır ama öyle yazmış konu sahibi

Bir bakıma düşününce mantıklı gibi . Meydanı iyice boş bulmasın rahatsız olsun istemiş olabilir. Allah'ım ne kadar üzücü bu adam yüzünden kardeşler ayrı düştü birbirinden. Anne hangisine üzülsün.

Aynen öyle yaa, çocuk annesinin onu da terkettiğini düşünecek. İnş. hatasını hemen bugün düzeltir de büyük çocuğunu da yanına alır

canım anne gibi değil çocuk gibi düşünmek önemli burda.. adı üstünde çocuk ne kadar anlatırsan anlat kardeşimi aldı beni istemedi , kardeşimi seviyor beni sevmiyor çocuğun anladığı budur..

Evi neden siz terk ettiniz ?adam gitmeliydi bence. Ayrica kardesleri ayirmak da cok dogru degil yaslari kac?

Sanırım anne değilsin...
Anneysen de o bırakılan çocuğun nasıl bir travma yaşayacağını anlaman gerekirdi.

Sana bir öğüt vercem şimdi git evine hiç bir şey olmamış gibi devam et....neden diye de sorma zamanla anlarsın. .hatta Özür dile kocandan. ....
İstersen, kocacığım boşa orada burada kadınlarla olacağım diye yorulma, buyur eve getir burada halledin işinizi, ben size yatak hazırlarım desin ne dersin? Allah'ım ya akıl akılllll..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…