Zamani gelince onuda alcam simdi rahat olmasin
Ben anlamadım şimdi kadın çocuğunu babasına bırakmış elin adamına değil nerdeyse bela okuyacaksınız kadına.hemçocuk kaç yaşında babasına be kadar bağlı giderken annesi bişey dedi mi hiçbi şey bilmeden. Tabii çocuk baba evinden getiriliyor ya evlenirken giderken de on günlüğüne bile olsa bırakamazsın
Eşi rahat olmasın diye bırakmış. Çocuk kimdeyse o rahatsız olan taraf oluyor demekki.Büyük çocuğunuzu neden almadınız ? Bu adamı çoluksuz çocuksuz dımdızlak ortada bırakmanız gerekir.
Bunu niye söyledim açıklamayı borç biliyorum...hanımefendi diyor ki arkadaşımdan duydum.. ve diyor ki uzun yıllar aldatiyormus...şimdi diyelim ki bunu ez kaza hiç öğrenmedi kabul edelimDayak yiyene ayrılma diyorsun,aldatılana ayrılma diyorsun anlayamadım ben seni. Gören de 30 yıllık evli sanar seni. Bir de özür dileyecekmiş. Kuma gelsin kadın beraber yaşasınlar istersen.
Konu sahibi ne yaparsan yap ama rahat etmesin diye evladını bırakmana çok kızdım. 2 çocuğu varken yapmış adam tek çocukla mk yapamayacak. Ziyan etmeyin şu çocukları yahu.
Zamani gelince onuda alcam simdi rahat olmasin
Onceki konularimdan bilen bilir kocam beni aldatmisti. Affetmistim hatta sizede sordum.ama gecenlerde kocamin calistigi yerdeki arkadasim bana kocamla ilgili öyle seyler anlattiki sok oldum.kocamin kendi calistigi yere kadina is vermesi orda kadinla çıkmıs.geen sene onun icin rus kadin gelmis gezdirmis onu.sonra milletin kizlarina ask mesajlari cicek yollamalar .sonra bir suru hikaye sok oldum megerse nisanliliktan beri aldatiliyormusum bende valizimi cocugumu aldim babamlara geldim.bosanmakta kararliyim cunku bu adamla yapamam buyuk cocugumu onlara biraktim ama zamani gelince alacam habersizce geldim evde beni bulamiyinca sok oldu kufurler atti bana ve aileme.simdi iki gundur ses yok ondan saglikli dusunemiyorum ne yapmaliyim .
Eşi rahat olmasın diye bırakmış. Çocuk kimdeyse o rahatsız olan taraf oluyor demekki.
İnşallah yanlış anlamışımdır ama öyle yazmış konu sahibi
Aynen öyle yaa, çocuk annesinin onu da terkettiğini düşünecek. İnş. hatasını hemen bugün düzeltir de büyük çocuğunu da yanına alırAnne kardeşini alıp evi terkediyor..
Bu çocuk kendinin de terkedildiğini düşünecek..
Nasıl bir travma olduğunu kavramak zor olmamalı..
Bir de diyor ya anne büyük çocuğu ona bıraktım rahat olmasın diye..
Bırakma sebebine bir bakın..
ben konuya pek öyle bakamadım ya. sonuçta elin oğlunun yanında değil çocuk babasının yanında. üstelik giderken kadın illaki konuşmuş anlatmıştır.
bence o kadar büyütülecek birşey değil büyük çocuğu bırakması.
( gerçi benim çocuğum yok anne gibi düşünemem ondan da olabilir)
konu sahibesi sen de bunu mu bekliyordun acaba ayrılmak için? Aldatılmak aldatılmaktır kaç kere yazmışlar yani.
Sanırım anne değilsin...Bir bakıma düşününce mantıklı gibi . Meydanı iyice boş bulmasın rahatsız olsun istemiş olabilir. Allah'ım ne kadar üzücü bu adam yüzünden kardeşler ayrı düştü birbirinden. Anne hangisine üzülsün.
İstersen, kocacığım boşa orada burada kadınlarla olacağım diye yorulma, buyur eve getir burada halledin işinizi, ben size yatak hazırlarım desin ne dersin? Allah'ım ya akıl akılllll..Sana bir öğüt vercem şimdi git evine hiç bir şey olmamış gibi devam et....neden diye de sorma zamanla anlarsın. .hatta Özür dile kocandan. ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?