- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
Zamani gelince onuda alcam simdi rahat olmasin
evet ohani kocası diğer kadını da kandıran değil mi konu sahibi?? ısrrala diğerine evli olmadığını,ruh hastası olduğunu söylemişti?o kadınla evlilik çocuk planları yapıyordu? yanlış mıyım bilen varsa düzeltsin..
buyuk cocuk neden orda kaldıOnceki konularimdan bilen bilir kocam beni aldatmisti. Affetmistim hatta sizede sordum.ama gecenlerde kocamin calistigi yerdeki arkadasim bana kocamla ilgili öyle seyler anlattiki sok oldum.kocamin kendi calistigi yere kadina is vermesi orda kadinla çıkmıs.geen sene onun icin rus kadin gelmis gezdirmis onu.sonra milletin kizlarina ask mesajlari cicek yollamalar .sonra bir suru hikaye sok oldum megerse nisanliliktan beri aldatiliyormusum bende valizimi cocugumu aldim babamlara geldim.bosanmakta kararliyim cunku bu adamla yapamam buyuk cocugumu onlara biraktim ama zamani gelince alacam habersizce geldim evde beni bulamiyinca sok oldu kufurler atti bana ve aileme.simdi iki gundur ses yok ondan saglikli dusunemiyorum ne yapmaliyim .
ne alakaSana bir öğüt vercem şimdi git evine hiç bir şey olmamış gibi devam et....neden diye de sorma zamanla anlarsın. .hatta Özür dile kocandan. ....
Ceza vermek için kısmı elbette doğru değil. Ama çocuğuna saplantili anneler bu kafadan çıkıyor. Sonra yabancı damatlara ozeniyorsunuz çocukla anne kadar ilgileniyor diye. Anne ne kadar anneyse baba da o kadar babadir. Çocuğu babaya bırakmak terketmek demek değil.bir de ceza vermek için bırakmış çocuğu bunu da açık açık söylüyor yani
çocuk=ceza demek ya
töbe töbe yaa
sen konu sahibinin eşi nasıl bir yapıda bir bilsen böyle bir yorum yapmazdınCeza vermek için kısmı elbette doğru değil. Ama çocuğuna saplantili anneler bu kafadan çıkıyor. Sonra yabancı damatlara ozeniyorsunuz çocukla anne kadar ilgileniyor diye. Anne ne kadar anneyse baba da o kadar babadir. Çocuğu babaya bırakmak terketmek demek değil.
Kadının kocasını bilmiyorum cnm. P sikopatsa vs yani durum değişir. Benim sözüm genel olarak Türkiye deki anne bana algisina. Anne eğer baba çocuğa zarar verecekse elbette tedbir almalisen konu sahibinin eşi nasıl bir yapıda bir bilsen böyle bir yorum yapmazdın
ayrıca ben çocuğuna saplantılı anne kafasında ve yabancı damatlara özenen bir tip değilim beni tanımadan hakkımda yargıda bulunamazsınız.
baba ne çocuklarını ne de eşini umursamıyorKadının kocasını bilmiyorum cnm. P sikopatsa vs yani durum değişir. Benim sözüm genel olarak Türkiye deki anne bana algisina. Anne eğer baba çocuğa zarar verecekse elbette tedbir almali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?