bosaniyorum kocam hizli capkin

hani kocası diğer kadını da kandıran değil mi konu sahibi?? ısrrala diğerine evli olmadığını,ruh hastası olduğunu söylemişti?o kadınla evlilik çocuk planları yapıyordu? yanlış mıyım bilen varsa düzeltsin..

sürekli aldatmaya devam edeceği belli
sakın telefonda ya da mesajda tahrik olup hakaret etme ailesine de kendisine de (aleyhine döndürmeye çalışır)
attığı hakaretleri silme
delil olabilecek en ufak birşeyi bile sakla ama haber verme sakladığını

Zamani gelince onuda alcam simdi rahat olmasin

bu ne demek yaa.. kocan rahat olmasın diye çocuğunu nasıl bir ateşe attığının farkında mısın sen?? tamam kocan şerefsizin önde gideni olabilir ama sen ona sıkıntı çıkartmak için nasıl evladına kıyabiliyorsun??
çocuğunun gözünde onu bırakıp giden anne olacaksın bunu da bilerek devam et yaptıklarına.. ama vicdanın şu an nasıl rahat onu da çok merak ediyorum..

gerçekten çocuğunuzu maşa olarak mı kullandınız yoksa siz büyük çocuğunuzu dışladınız mı?
bence dışladınız. insan nasıl kolunun birini kesip başka bir yerde bırakır ve sırf başkası rahatsız olsun diye nasıl bir zihniyet bu?
demekki sizde gayet rahatsız olduğunuz için almadınız evladınızı.
keske herkes anne olmasa

bakın bır sakin olun ben bişey anlatcam,mesleği yerınde çok hoş bır akrabamız aldatıldı,boanmak istemedi,ama erkek boşadı,ayrılırken küçük çocuğunu aldı,büyüğünü bıraktı,ve bize dediki,o rahat etmesın yenıdne evlencek bılıyorum,yenı gelenınde onunda rahatı kaçmasın dıye bıraktım dedi,neyse,bır kaç yıl sonra aldı,ve aslında mukemmel bır kadın,anne idi,şok olduk,o çocuk büydü,bazen sosyal medyada paylaşımlarını görüyorum,isyankar asi,ve hep alkol,çok aşırı bır uç,maarjınal,ben içindeki öfkden böle olduğunu duşunuyorum,ama görünüşte çok iyi anne baba kardeşle arası,bilmıyorum

Nasil birakirsinz buyuk cocugunuzu tabi ailenize oda yuk gelir diye dusunmussunuz dimi nasil vicdaniniz rahat o cocuk bu yaptiginizi asla unutmuycak

keşke konunuzu okumasaymışım yazık o çocuğa çok bencilsiniz öfkenizi küçücük çocuk üzerinden gösteriyorsunuz yazık o çocuğa

buyuk cocuk neden orda kaldı

çocuğunuda bırakma boşanma 2 sene sürdü diyelim bekleyecekmisin ?

Hızlı çapkın deyince ne bileyim gözümün önüne Tarık Akan ve Gülşen Bubikoğlu'nun filmi geliyor nedense ama durum bu kadar sevimli değil tabii.. 1 kez bile aldatılsaydınız bunun arkası gelirdi iflah olmuyor bu erkek milleti mide yok ! Allah yardımcın olsun......

Ben cocugunu orda birakmana sastim kaldim. Birine bakan digerinede bakar. Ben calistigim icin vicdan azabi cekerken sen nasil yavrunu senden ayri birakabiliyorsun ve sirf kocam rahat etmesin diye !

bir de ceza vermek için bırakmış çocuğu bunu da açık açık söylüyor yani
çocuk=ceza demek ya
töbe töbe yaa
Ceza vermek için kısmı elbette doğru değil. Ama çocuğuna saplantili anneler bu kafadan çıkıyor. Sonra yabancı damatlara ozeniyorsunuz çocukla anne kadar ilgileniyor diye. Anne ne kadar anneyse baba da o kadar babadir. Çocuğu babaya bırakmak terketmek demek değil.

sen konu sahibinin eşi nasıl bir yapıda bir bilsen böyle bir yorum yapmazdın
ayrıca ben çocuğuna saplantılı anne kafasında ve yabancı damatlara özenen bir tip değilim beni tanımadan hakkımda yargıda bulunamazsınız.

Ve şu cumlelerinizden kadını sadece anneden ibaret gördüğünüz, çocuk sahibi olmayı da sadece anneye yuklediginiz çok belli. Sonra kaynanalar niye oğullarına çok düşkün, gelinlere rahat vermiyor, kocalar yine yardım etmiyor, çocuktan sonra kendi hayatım bitti bidi bidi. Görseniz o anneler couklarini mükemmel yetiştiriyor hiç dovmuyor hic psikolojisini bozmuyor babaya karşı koz olarak kullanmıyor. Ya bi gerçekçi olun yaa...

Kadının kocasını bilmiyorum cnm. P sikopatsa vs yani durum değişir. Benim sözüm genel olarak Türkiye deki anne bana algisina. Anne eğer baba çocuğa zarar verecekse elbette tedbir almali

Kadının kocasını bilmiyorum cnm. P sikopatsa vs yani durum değişir. Benim sözüm genel olarak Türkiye deki anne bana algisina. Anne eğer baba çocuğa zarar verecekse elbette tedbir almali
baba ne çocuklarını ne de eşini umursamıyor
hatta peşinden koştuğu genç bir kıza ben ne evliyim ne de çocuklarım var hepsi iftira demiş yani ailesini bir çırpıda silip atmış. ne uğruna?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…