bosaniyorum kocam hizli capkin

Bir insan bir kere hata yapar iki kere yapar hadi 3 olsun ben mi fazla müsama gösteriyorum bilmiyorum ki....ama sürekli hata yapmak olmaz .hemde bile bile yapıyorsa olmaz ya olmaz ..kendini toparlamali erkeklerde iki çocuk babasisin.keşke buradaki bayanların hepsi o adamla konuşsa adam kendini toparlasa ve bir daha yapmasa kardesiminde yuvası kurtulsa..

Mesajları sakla. Git bir avukatla görüş, maddi olanakların yoksa adliyeye git adli yardımdan faydalanmak istiyorum dersen sana yardımcı olacaklardır. Alışmış kocan bırakmaz bu ayakları.

ah nerdeee
maalesef konu sahibinin kocası öyle bir adam değil
herif doğuştan bozuk

Ya cocugum kaynanamlardabirakmadim ki alacama heralde oglum babaannesini cok seviyor.heralde orda birakmam sadece suan alamadim zaten mahkrme bana veriir bi sekilde alacam kim cocugundan vazgecmis ya

Oglum 3,5 yasinda ve onuda alacam sanki dag basinda yasiyorum suan kafami toplamam lazim niye oglumu birakayim ya

NASIL YA BÜYÜĞÜNÜ BIRAKIP KÜÇÜĞÜNÜ YANINIZAMI ALDINIZ?

O ÇOCUĞU HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZMÜ BİTANEYE BAKMAYI GÖZE ALAN İKİNCİYEDE BAKAR..

BEN O EVDEN ÇIKARKEN BU ÇOCUKLARIN CESEDİNİ ÇIKARIRSIN BU EVDEN TEHDİTLERİNE RAĞMEN ALDIM ÇIKTIM.. HARİÇTEN GAZEL OKUMUYORUM YANİ SİZE BURDA..

GÜNLERCE ARAŞTIRDIM AİLEM SAHİP ÇIKMAZSA KADIN SIĞINMA EVLERİ NERDE ŞİDDET GÖSTERİRSE İLK POLİSEMİ BAŞVURMALIYIM EVDEN ÇIKARTMAZSA POLİSİMİ ARAMALIYIM..
SİZ ANNESİNİZ YAHUU NE DESEM BOŞŞ

Niye birakayim cocugumu alacam ama simdi degil kafa toplamam lazim yaa

SEN BU KAFAYLA ZOR TOPLARSIN O KAFANI.. SEN TOPLADIĞINDA O ÇOCUĞUNU SANA DÜŞMAN ETMEZLERSE YADA O ÇOCUĞUN BİLİNÇALTINDA AÇTIĞIĞIN YARALARI TEDAVİ EDEBİLECEKSEN OTUR TOPLA KAFANI İKİ KARDEŞİ BİRBİRİNDEN AYIRARAK TÖVBE YARABBİMMM

ÜZGÜNÜM AMA BEN BU DURUMU YAŞADIĞIM İÇİN BU KADAR TEPKİM.. SİZ ANNESİNİZ BORU DEĞİL

Ya cocugum kaynanamlardabirakmadim ki alacama heralde oglum babaannesini cok seviyor.heralde orda birakmam sadece suan alamadim zaten mahkrme bana veriir bi sekilde alacam kim cocugundan vazgecmis ya

MAHKEMEDE BIRAKTI GİTTİ DİYE VELAYETİ BİLE İSTEYEBİLİRLE.. SİZ KENDİNİZDEMİSİNİZ?

Çocuk sadece annenin çocuğu değil anne kadar babanın da çocuğu. Sanki sokağa terketmiş gibi yorumlar. Iki çocuk varmış. Biri annede biri babada. Çok normal.
Hiçte normal değil , adam kötü diye evi terkediyor ve beğenmediği adama çocuğu bırakıyor olmazz olmazzz anne nereye cocuk oraya.Çocuk bırakmak ne ya çıldırıcam ya bu nasıl bir düşünce.

Hiçte normal değil , adam kötü diye evi terkediyor ve beğenmediği adama çocuğu bırakıyor olmazz olmazzz anne nereye cocuk oraya.Çocuk bırakmak ne ya çıldırıcam ya bu nasıl bir düşünce.
bir de ceza vermek için bırakmış çocuğu bunu da açık açık söylüyor yani
çocuk=ceza demek ya
töbe töbe yaa

Kadını taşlayıp öldürmediğiniz kalmış.. asıl size yazık çok yazık..
konu sahibinin psikolojisini şuan nasıl bir ruh halinde olduğunu biliyormusunuz bence bilmiyorsunuz. ben ayrıldığımda yaptıklarıma şöyle bakıyorum aklı olan insanın yapmadığı şeyler lakin insan beyni yoğun stres altında değişik çalışıyor. artı zaten psikolojisi bozuk olan bir anne çocuğu ile nasıl ilgilenir.. yine kendimden örnek vermem gerekirse babamla annem boşandığında ben annemde kaldım annemin hergün ağladığına şahit oldum.. babama kızıp beni dövmesi bağırması çağırması cabası, sonuç daha psikolojisi bozuk bir çocuk.. bence şuraya yazılanlara bakıp insanları yargılamayın.. bu kadının desteğe ihtiyacı var köstek olup yerden yere vurmaya değil.. unutmayın herkes kınadığını yaşar.. onun başına gelen kendi sınavı, sizin ona davranışınız ise sizin sınavınızdır..

Bana bunu anlatamazsiniz ben de ayri anne baba cocuguyum ustelik annem sinir hastasiydi buna ragmen birakmazdi bizi kendimiz istersek giderdik.Ya evinde oturacaksin bakacaksin cocuklarina ya da hepsini alacaksan ayrilacaksin yemisim psikolojisini cocugumdan onemli ne var.Bakabilecegin cocugu doğuracaksın soracaksin kendine ben tek dimdizlak kalsam kac tane bakabilirim biz de massallah herkes süpermen .

konu sahibi olayı yeni öğrenip şoka girmediki
öyle olsa hadi bir derece hak verelim size
ama konu sahibi aylardırdır biliyor bu dönen dolapları, isterseniz eski konularına bir bakın
defalarca söyledik al çocuklarını bırak bu adamı diye

nişanlılıktan beri nasıl farkedemediniz ?
onu anlayamadım
biz anlayıp söylemiştik kendisine ama konu sahibi hala anlamak istememişti
fildişisahili nickli arkadaşımız da 'boşuna yazmayın arkadaşlar, konu sahibinin sadece olumlu yorumlara ihtiyacı var' yazmış

konu sahibinin verdiği tepki aynen şu 'hi hi'
bu yanıttan sonra topluca harakiri yapmak istemiştik

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…