- 31 Ağustos 2015
- 492
- 138
- 103
ah nerdeeeBir insan bir kere hata yapar iki kere yapar hadi 3 olsun ben mi fazla müsama gösteriyorum bilmiyorum ki....ama sürekli hata yapmak olmaz .hemde bile bile yapıyorsa olmaz ya olmaz ..kendini toparlamali erkeklerde iki çocuk babasisin.keşke buradaki bayanların hepsi o adamla konuşsa adam kendini toparlasa ve bir daha yapmasa kardesiminde yuvası kurtulsa..
ah nerdeee
maalesef konu sahibinin kocası öyle bir adam değil
herif doğuştan bozuk
ümitsiz ötesiÇok üzülüyorum ya
neden böyle oluyo.o kadar mı ümitsiz. .ben mi polyannaciyim..
Ya cocugum kaynanamlardabirakmadim ki alacama heralde oglum babaannesini cok seviyor.heralde orda birakmam sadece suan alamadim zaten mahkrme bana veriir bi sekilde alacam kim cocugundan vazgecmis yaHer boşanan kadının çocuğu dert mi çekiyor? Onlarca kadın gördüm, ayakları üzerinde duran çocuklarıyla çok mutlu, hatta yeni eşi çocukları hep beraber aile olan. Benim anne ve babam boşansaydı ben daha mutlu bir çocukluk geçirirdim. Evde ezilmiş, sinmiş bir bireyle yaşamak yeterince kötü.
Baban zaten seninle irtibatını kesiyorsa baba değildir. Ne yani aynı evdesiniz anne ile beraber diye mi size babalık yapıyor? yemişim böyle babalığı da.. Hiç olmasın daha iyi.
Oglum 3,5 yasinda ve onuda alacam sanki dag basinda yasiyorum suan kafami toplamam lazim niye oglumu birakayim yaO çocuğun psikolojisini mahvettin. Aniden çıkıp gittin. onu orada terkettin diğer çocuğunu alıp. Mahkeme verir zaten diyor.o çocuk seni istermi bakalımçok üzüldüm ama sana gram değil. Çocuğun haline.
Niye birakayim cocugumu alacam ama simdi degil kafa toplamam lazim yaaah nerdeee
maalesef konu sahibinin kocası öyle bir adam değil
herif doğuştan bozuk
ben sana çocuğunu niye bıraktın mı yazdım?Niye birakayim cocugumu alacam ama simdi degil kafa toplamam lazim yaa
Niye birakayim cocugumu alacam ama simdi degil kafa toplamam lazim yaa
Ya cocugum kaynanamlardabirakmadim ki alacama heralde oglum babaannesini cok seviyor.heralde orda birakmam sadece suan alamadim zaten mahkrme bana veriir bi sekilde alacam kim cocugundan vazgecmis ya
Hiçte normal değil , adam kötü diye evi terkediyor ve beğenmediği adama çocuğu bırakıyor olmazz olmazzz anne nereye cocuk oraya.Çocuk bırakmak ne ya çıldırıcam ya bu nasıl bir düşünce.Çocuk sadece annenin çocuğu değil anne kadar babanın da çocuğu. Sanki sokağa terketmiş gibi yorumlar. Iki çocuk varmış. Biri annede biri babada. Çok normal.
bir de ceza vermek için bırakmış çocuğu bunu da açık açık söylüyor yaniHiçte normal değil , adam kötü diye evi terkediyor ve beğenmediği adama çocuğu bırakıyor olmazz olmazzz anne nereye cocuk oraya.Çocuk bırakmak ne ya çıldırıcam ya bu nasıl bir düşünce.
Bana bunu anlatamazsiniz ben de ayri anne baba cocuguyum ustelik annem sinir hastasiydi buna ragmen birakmazdi bizi kendimiz istersek giderdik.Ya evinde oturacaksin bakacaksin cocuklarina ya da hepsini alacaksan ayrilacaksin yemisim psikolojisini cocugumdan onemli ne var.Bakabilecegin cocugu doğuracaksın soracaksin kendine ben tek dimdizlak kalsam kac tane bakabilirim biz de massallah herkes süpermen .Kadını taşlayıp öldürmediğiniz kalmış.. asıl size yazık çok yazık..
konu sahibinin psikolojisini şuan nasıl bir ruh halinde olduğunu biliyormusunuz bence bilmiyorsunuz. ben ayrıldığımda yaptıklarıma şöyle bakıyorum aklı olan insanın yapmadığı şeyler lakin insan beyni yoğun stres altında değişik çalışıyor. artı zaten psikolojisi bozuk olan bir anne çocuğu ile nasıl ilgilenir.. yine kendimden örnek vermem gerekirse babamla annem boşandığında ben annemde kaldım annemin hergün ağladığına şahit oldum.. babama kızıp beni dövmesi bağırması çağırması cabası, sonuç daha psikolojisi bozuk bir çocuk.. bence şuraya yazılanlara bakıp insanları yargılamayın.. bu kadının desteğe ihtiyacı var köstek olup yerden yere vurmaya değil.. unutmayın herkes kınadığını yaşar.. onun başına gelen kendi sınavı, sizin ona davranışınız ise sizin sınavınızdır..
konu sahibi olayı yeni öğrenip şoka girmedikiKadını taşlayıp öldürmediğiniz kalmış.. asıl size yazık çok yazık..
konu sahibinin psikolojisini şuan nasıl bir ruh halinde olduğunu biliyormusunuz bence bilmiyorsunuz. ben ayrıldığımda yaptıklarıma şöyle bakıyorum aklı olan insanın yapmadığı şeyler lakin insan beyni yoğun stres altında değişik çalışıyor. artı zaten psikolojisi bozuk olan bir anne çocuğu ile nasıl ilgilenir.. yine kendimden örnek vermem gerekirse babamla annem boşandığında ben annemde kaldım annemin hergün ağladığına şahit oldum.. babama kızıp beni dövmesi bağırması çağırması cabası, sonuç daha psikolojisi bozuk bir çocuk.. bence şuraya yazılanlara bakıp insanları yargılamayın.. bu kadının desteğe ihtiyacı var köstek olup yerden yere vurmaya değil.. unutmayın herkes kınadığını yaşar.. onun başına gelen kendi sınavı, sizin ona davranışınız ise sizin sınavınızdır..
biz anlayıp söylemiştik kendisine ama konu sahibi hala anlamak istememiştinişanlılıktan beri nasıl farkedemediniz ?
onu anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?