bosaniyorum kocam hizli capkin

ben de şeye takıldım.
çocuğu sanki sokağa attı.. babasının yanında ya hu..
biri anneyse biri de baba..
mahkemeler bile bazı zamanlar çocukların birini anneye birini babaya veriyor.
sonuçta eşim çocuğuna şiddet uyguluyor, çocuğu sevmiyor gibi şikayetler yok yazıda.
sadece eşler arası sorun..

Bunu okurken gözlerim doldu

en doğrusunu yapmışsınız. hani bir kere bir şey olsa 2 çocuğunuz varmış biraz daha yumuşak düşünebilirdim ama nişanlılıktan beri aldatılıyormuşum dediniz, boşanmaktan başka çare göremedim.
böyle bir adamla evli kalmak hem sizi hem evlatlarınızı mutsuz eder. Gün gelir eşinize duyduğunuz güvensizlik sizin kendinize olan öz güveninizi de yerle bir eder. umarım kararlılığınız devam eder

Vall
valla ağlattin beniannem hep derdi ki ooooo ne adamlar var karilarinin ağzına bakıyorlar. Biz yapamadık şimdi şimdi sizin yorumlarınızla anlıyorum farkına variyorum. ... demek ki annem pişman olmuş ama hep derdi ki sizin için katlandı.m ...ama bu durumda da ben hep suçluluk hissettim şahsen....Çünkü bu laf bana büyük bir yük yüklüyor sırtıma...Yıllardır böyle oldu....Eğer boşansaydı benim sırtımda böyle bir yük olmayacakti...babam hep hizmet ettirdi kendine bunu yaparken şunu derdi...Bugün bana yarın kocasına. ....şimdi de erkek kardeşim bize bunu yapmaya çalışıyo ama o babaydı yaptım erkek kardeşime yapmıyorum ama annem zorluyor bazen.....çok haklısınız ama anne faktörü var arada onu ne yapcaz. ....yani benim is karışık. ...

Öyle erkek varmı?

Sakin ol En doğrusunu yapmışsın adam seni aldatıp bide küfür mü ediyor şerefsiz derler böylelerine boşan paranı da al hiç takma kafana ailende arkandaysa daha ne

Öyle erkek varmı?

Emin olun var siz nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama çocuklarıyla ilgilenen karısına karşı anlayışlı olup onlarında birer insan, birey olduğunu düşünebilen erkekler var...
Mesela benim kocam ben bu formda kocamdan çık şikayet etmişimdir ama hepsi kayınvalide görümce derdi çok şükür onun dışında sıkıntı olmaz ben kendime de vakit ayırırım çocuğa bak saçlarıma maşa yapıcam ,fön çekincem derim Ki kızım 3 yaşında eli ayağı hiç durmaz yine de oynatır dikkatini çeker bi şekilde bende kendimle ilgilenirim..
Kadını sadece köle olarak, üreme makinası olarak görmeyen erkekler var emin olun buna...

Hep anıyorum rahmetliyi şu sıralar ama yine anneannemden örnek vereceğim; kolunda altın bileziğin (mesleğin) olduktan sonra sana eziyet eden ailense bile dirseğini göster, kimsenin sana istemediğin bir hayatı yaşatmasına müsaade etme derdi. bu kadın yaşasa şimdi 80 yaşınca olacaktı. Eski kadın dersin ama akıllı kadındı. Eğitimin var olarak görünüyor bilgilerinde lisans yazmışsın. Çalışıyor musun? Ailenle misin? Ben olsam KPSS kazanıp atanırdım başka bir şehre. Benim babamda çok diyordu evlenmeden gidemezsin, tek başına yaşayamazsın, bizde böyle şeyler yoktur diye. Ne oldu? Kabullendi, kabullenmek zorunda kaldı, esti gürledi delirdi sonra sustu inadımı görünce. Tabi ben esaret altında yaşayacağıma, hiç yaşamam daha iyi felsefesiyle yola çıkmıştım. Sonunda kazandım.
Bu yazdıklarım beraber yaşamanın imkansız olduğu nokta için geçerli. Mesela seni istemediğin biriyle evlenmeye zorlarlar. Şiddet olur, sürekli hakaret olur v.s. Bunun dışında çoğu aile çocukları üzerinde aşırı bir baskı kuruyor. Anne-baba olmayı çocukların sahibi olmak olarak görüyorlar. Durumunu en iyi sen bilirsin. Maddi olarak ayaklarının üzerinde durursan kendine olan güvenin bir nebze olsa yerine gelir.

Valla tamam ben kapali aileden gelen muhafazakâr bir yapıda büyümüş olabilirim kadının her zaman fedakâr cefakarr olmasından yana da olabilirim bu benim düşüncem yorumların tamamını okudum eleştirileri okudum. ona da tamam...ama tekrar söylüyorum. Eğer bir yudum bile ışık görüyorsan ailenle beraber asla yanlız değil .hatta sen değil büyüklerin senden yana olan büyüklerin alsın adamı karşısına bak kardeşim böyle böyle yapiyormuşsun kulağımiza geldi...devam edeceksen kızımızın senden alcaz. ..ama sözü dikkate alınan insan olacak bu insan.....konuştur .biliyorum adam yapmicam yemişler etmek ama yine yapacak. .....peki bunun sonu ne olacak....işte o kadarına aklım ermiyo. ..en azından şimdilik. ....

Bir kere yapmış işte affetmeseydin keşke canım..
Hiçbir şekilde kararından dönme. Aç tazminatını, boşan!!

Zamani gelince onuda alcam simdi rahat olmasin
Geçen bi dizide denk gelmiştim kadın kocasını eve döndürmek için özbeöz çocuğuna ilaç mı veriyo zehirliyomu öyle bişey sonra basını çağırıyo adam geliyo hastaneye ama çocuğun kalbi duruyo falan filan.. İşte o da anne müsvettesi.. size tanıdık gelmiştir

Gunah diger cocugunu niye biraktin ne dusunuyor simdi ona neler soyluyolar en yakin zamanda al

Hep yazıyorum yine yazacağım ; şiddet ve hayat riski yoksa kadınlar evlerinde açmalı boşanma davalarını.
Baba evine sığınıp bunu yapmak daha zor. Tedbir nafakası alınır , gerekirse uzaklaştırma ve dava sonuna kadar evinde kalmalı.
Ve hatta anlaşmalı olabiliyorsa anlaşmalı dava açmalı.

Çocuğunuz kaç yaşında. Bir çocuğu " huzur kaçsın " diye alet etmek hiç akıl /vicdan işi değil.
Yazık etmişsiniz. O yavrunun kalbinde yaralar açıyorsunuz.
Mahkeme terk ettiğiniz için vermeyebilir ayrıca,o kadar emin olmayın.
Huzuru niye kaçsın ki . Yemeğini ısmarlar, gezdirir, anasına bırakır bir güzel bakarlar.
Bakmıyorlarsa hırpalarlar.

Evet bencede sağlıklı düşünemiyorsunuz. Daha net , sağlam adımlar atın bundan sonra bari.

Bak canım ben boşanmış bir anne babanın evladıyım ve bunun zorluklarını dibine kadar yaşamış bir insanım. En son isteyeceğim şey çiftlerin boşanmasıdır. Ama senin gibi kocamadır ne olursa olsun modunu çok yanlış buluyorum. Bir kere aldatıp affedilen tekrar aldatır çünkü. Çoluğunun çocuğunun rızkını yedirir,kafası diğer kadında olur,onu öper,onu koklar sonra gelir sana dokunur. Sen bjnları hazmedebilir misin? İğrenmez misin o Adamın sana dokunmasından?

Aldatmak bir hastalık değil şerefsizliktir bana göre. Karaktersizliktir.

BEN yuvasını çocuklarını kurtarsın diye dedim bende ezilmesini istemem...belki düzelir diye ama şiddet varsa bende evli kalmam doğruya doğru şimdi. ....
Her mesajinizda "yuva" kelimesini kullaniyorsunuz. Yuva ne demek sizin icin?

Kocanin evdeki karisini ve cocuklarini dusunmeden onunla bununla gezip tozup gununu gun edip hatta belki baskalariyla sevisip sonra hicbir sey olmamis gibi gelip evine yemek yemesi, kadinin da evde bekleyip 'erkektir yapar elinin kiridir ben gidip gonlunu hos edeyim' demesi durumu falan mi yuva?

Kusura bakmayin da "yuva" bu durum icin kullanilan bir kelime degil. Sizin de cocuklugunuzda anne ve babaniz size bunlari yasattigi icin gorusunuz boyle. Kirmak istemiyorum inanin. Ama psikolojiniz cok bozulmus. Aldatilmayi cok normal goruyorsunuz.
Kocaniz baska baska kadinlara dokunup o kadinlarla sevisip eve gelse mideniz bulanmaz mi gercekten? Ozur mu dilersiniz 'ben sana yetemedim kocacigim' diyip?

Doğru söylüyorsun kardeşim bir erkek arkadaşım var şu an duysam ki bir kızı öptü. ...daha doğrusu duymak değil de gözümle görürsem.İspat olarak .çünkü yüzüne vurabilmeliyim.(çünkü duyduklarım yanlışsa bir de mahçup olmak var dimi ama. )işte o zaman soğurum.ha bir cirpida vazgecer miyim cok seviyorsam gecemem tabiki.ama tekrar ederse af etmem.
Baskasina dokunup sonra bana dokunmasi fikri bile igrenc.

şimdi daha iyi anlıyorum canim seni ama işte sende beni anla. benim annem bizi böyle yetiştiren. ....

Bir kere af ederim ikincide vururum.

Sonsuza dek kimse Aldatilmayi hak etmez ben bir.. iki ..uc...aaaa ama süreklilik arz ediyorsa bu olmaz arkadaş bu kadında can....adam ifla olmalı bir yerden sonra çünkü kadını aldın tamam.çocuk yaptın tamam.2.yi yaptın ona da tamam...e be kardeşim uslan artik...SÖz ile uslanmayanin....hakkı kötektir boşa dememisler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…