Boşanıyorum konuşmaya ihtiyacım var:-(

Mrb arkadaşlar.. Konuşmaya çok ihtiyacım var o yüzden yazmak istedim.. 1,5 yıldır evliyim ve çok kötü gıdıyor evliliğim.. Eşimin ailesi anlayışsız bır aile ve iyi anlaşamıyorum eşim de buna karşılık benim aıleme kötü davranıyor benim görüşmelerimi bıle kısıtlıyor.. Yaptığım herşey sorun hiç alttan almaz.. İkimizde memuruz onun için çok fedarlık yaptım ama hiç kıymeti yok.. Ne yapmalıyım bilmiorum..
bende 1,5 yıllık evliyim ve boşanıyorum anlattığın şeylerin çoğu banada uyuyo ne yazık değil mi

• Beğen
Reactions: Den
Nası sorunlar yaşıyoruz. Şöyle hep onun dediği doğrudur.. Ve herşey karşılıklıdır.. Ailesine ne dedıysem nası davrandıysam aynısını oda benim aileme yapıyor.. Kurduğum cümlelere varana kadar.. Evlendik ılk haftadan basladı sorunlar.. Çok sinirli hep ben alttan aldım.. Artık almak ıstemıorum.. Gidemezsin dıo.. Gıdersen de arkandan gelmem.. Devam etmek ıstıosan sana vereceğim hayat bu kadar fazlası yok dıyor.
ailesiyle neden sorun yaşadınız. benimkilerde çok sorunluydu özellikle ablası çok laf sokarlar ve dedikoducular tahammül edemiyorum ama hiç karşılık vermedim. yinede olmadı

Mrb arkadaşlar.. Konuşmaya çok ihtiyacım var o yüzden yazmak istedim.. 1,5 yıldır evliyim ve çok kötü gıdıyor evliliğim.. Eşimin ailesi anlayışsız bır aile ve iyi anlaşamıyorum eşim de buna karşılık benim aıleme kötü davranıyor benim görüşmelerimi bıle kısıtlıyor.. Yaptığım herşey sorun hiç alttan almaz.. İkimizde memuruz onun için çok fedarlık yaptım ama hiç kıymeti yok.. Ne yapmalıyım bilmiorum..
Senin kıymetini bilmeyen birini hayatında tutmanın bir anlamı yok. Yaptıklarını görmüyorsa ne yaparsan yap tatmin olmayacak.
Boşanmalarda genelde erkeğin tayini çıkar, kadın kalır.o konuda endişe yapmanıza gerek yok

ailesiyle neden sorun yaşadınız. benimkilerde çok sorunluydu özellikle ablası çok laf sokarlar ve dedikoducular tahammül edemiyorum ama hiç karşılık vermedim. yinede olmadı
Bende kesinlikle cevap vermedım.. Ailesi için yine bırakmam ama bana onlar için kötü dvranmaya kısıtlamaya aileme kötü davranmaya baslayınca çığırından çıktı artık.. Sırf ailesi için çocuk yapmak ıstemıo.. Evlilik değilde oyun oynuyoruz gibi geliyor.. Eşimde erkek yapar erkek ne derse o dur mantığı var.. Ailesi öyle yetiştirmiş.. Hayırlısı artık.. Sizde nasıl sorunlar vardı

Ailenize kötü davranmayı biraz açar mısınız? Bir de size nasil tam olarak yani psikolojik veya fiziksel şiddet ya da saygısızlık vs

Bence siz kararinizi vermissiniz zaten.
Bosan veya bosanma diyemem ama esinin bundan sonra degisip degismeyecigini en iyi sen bilirsin.

Bende kesinlikle cevap vermedım.. Ailesi için yine bırakmam ama bana onlar için kötü dvranmaya kısıtlamaya aileme kötü davranmaya baslayınca çığırından çıktı artık.. Sırf ailesi için çocuk yapmak ıstemıo.. Evlilik değilde oyun oynuyoruz gibi geliyor.. Eşimde erkek yapar erkek ne derse o dur mantığı var.. Ailesi öyle yetiştirmiş.. Hayırlısı artık.. Sizde nasıl sorunlar vardı
bizdede aynı erkek üstündür kendini padişah sanıyo. kendei annesi ablası önemli olan ayrılamaz onlara çok yakın oturuyoruz. ben ankarada doğup büyüdüm onun için geldim küçük yere. ama sürekli laf soktular. eşimde çok huysuz bencil ve bana değer vermeyen biriydi. iyi zamanlarıda vardı ama az sonuçta dün boşandık.

ailelerle mesafeli olmak özel gün dışında görüşmemek en iyisi bence, herkes kendi ailesini arasın etsin ama özel günler hariç kimse kimseyi birlikte zaman geçirmeye zorlamasın bence, bizde durum bu mesela ölüm dogum yas gunu evlılık bayram vs dısında aileler aranmaz , çok fazla git gel yapılmaz , ama gundelık hayatta herkes kendi aile üyeleri ile telde vs konusur ....
aileler bizim ilişkimize asla dahil olmaz , olamaz, sorunlarda çözümlerde bizde saklıdır..
ve asla aile mevzularına karışmayız birbirimizin herkes kendi sorununu kendi çözer..
sizde bu şekilde bir yol tuttursanız sorun yaşamazdınız ne kadar mesafe o kadar saygı ve beraberınde sevgıyı dogurur bence..

ailelerle mesafeli olmak özel gün dışında görüşmemek en iyisi bence, herkes kendi ailesini arasın etsin ama özel günler hariç kimse kimseyi birlikte zaman geçirmeye zorlamasın bence, bizde durum bu mesela ölüm dogum yas gunu evlılık bayram vs dısında aileler aranmaz , çok fazla git gel yapılmaz , ama gundelık hayatta herkes kendi aile üyeleri ile telde vs konusur ....
aileler bizim ilişkimize asla dahil olmaz , olamaz, sorunlarda çözümlerde bizde saklıdır..
ve asla aile mevzularına karışmayız birbirimizin herkes kendi sorununu kendi çözer..
sizde bu şekilde bir yol tuttursanız sorun yaşamazdınız ne kadar mesafe o kadar saygı ve beraberınde sevgıyı dogurur bence..
Şirket yönetir gibi ne güzel:KK45:

Canım öncelikle memursun boşansan tayinin çıkar rahat edersin kendine yeni bir düzen kurmazsın...

Aile ile ilgili sorunlar evlilikteki en büyük sorunlardan biri. Burda eşinin tavrı çok önemli. Aradaki dengeyi bulamıyorsa, seni hep ezdiriyorsa, ailem de ailem diyorsa zaten seni ailesinden daha az önemsiyor, hadi açıkça söyleyeyim, sevmiyordur.Seni sevmeyen adamla bir ömür paylaşmak ister misin?

Ama sorunlar çözülecek gibiyse çabalamaya da değer tabi...

Evlilige aileler karisinca o evlilik ya zehir oluyor yada bitiyor maalesef

Size şunu yapın veya bunu yapın diyemem. Ama kendinize şu soruyu sorun, bu adamla öyle bir ömür geçer mi?

Bak her şeyi geç eşin çocuk gibi karşılık veren biri sırf ailesi ile aran iyi değil diye sana yaptığına bak ne yani ömür boyu hep onun istediğini mi yapacaksın? Yapmadığın zaman karşılığı mi olacak?

Back
X