Boşanıyorum ne hak iddia edebilirim?

Avukatım ve dilekçem hazır teşekkür ederim Sadece başına gelen veya Bilgisi olan var mı diye öğrenmek istiyorum avukat kesin bir bilgi veremiyor çünkü karşı tarafın savunmasını görmeden

Hiç şahsi sorunumuz yoktu hep ailesi yüzünden bu duruma geldik en sonunda annesi yaptı yapacağını umarım hak benden yana olur
Yok psikolojik sorun da var cocukta aile de normal degil ke
Silah dayaması,psikolojik şiddet nedeni ile iki kez düşük yapması bunlar cidden hak talep edilecek zulüm konularıdır

Böyle Mesajlar beni çok rahatlatıyor haksız yere bunları yaşamam beni çok yıprattı çünkü bir saygısızlığım bir terbiyesizliğim asla olmadı Rabbim görüyor çekerler inşallah her bebeğimin olmadığına çok seviniyor öyle aile olmaz olsun diyorlar

Kardeş iyi ki çocuk yok o aileye bağlı kalmadığın hayrına olmuş yat kalk şükür namazı kıl bence

Yok psikolojik sorun da var cocukta aile de normal degil ke

Silah dayaması,psikolojik şiddet nedeni ile iki kez düşük yapması bunlar cidden hak talep edilecek zulüm konularıdır
Aynen düşükler ile ilgili raporlarımı da hazır edeceğim silah konusu da ispatlı şekilde hazır zaten annesinin baskı yaptığına dair mesajlar da var avukat bunları delil olarak sunarız dedi. Şahitlerim de sağlam onların akrabaları da arkamda herkes lanet ediyor onlara elin namusu oyuncak mı diye. Bir de o bu eve gelirse ya o ölür ya ben demiş bu çok büyük bir tehdit

Ne hak talep edebilirsiniz bilmiyorum.. ben sadece iyi dileklerde bulunmak istiyorum umarım daha güzel günler görürsünüz, sizin için en iyisi olur umarım herşeyin.
Bende annesi yüzünden eşim ile boşanma sürecindeyim. Yani eşimin daha haberi yok, dönünce konuşacağım.

Tazminatta davasıda açıyoruz avukat talep etti kazanabiliriz dedi kazanamasak bile kaybedecek birşeyimiz yok dedi biz kendisine anlaşmalı da sunduk ama onlar yokuşa sürüyor avukat 1.500 de nafaka talep etti inşallah herşey yolunda gider

Adam ölüme kafayı takmış. Eşin iyi diyorsun ama kafasına silah dayıyor, gelirse ya ben ya da o ölür demesi hiç normal değil.
Daha 10 ay içinde bunlar yaşandıysa böyle dengesiz bir aileden kurtulacağınıza sevinin.

Allah razı olsun dilerim Allahtan sizde incinmeden kurutulursunuz inşallah

Nasıl bu denli bir adam oldu hala anlamıyorum 8 ay nişanlı kaldık hiç böyle bir yanını göremedik demekki köprüyü geçene kadarmış

Arkadaşım senin yasadiklarinin bir benzerini ben yaşadım davam devam ediyor tek fark var ben 2 aylık bebeğimle bu sürece girdim.Özelden yazabilirsin her zaman bana.Allah yardimcin olsun.Bu surekte karşı taraf telefonda seni konusturarak kanıt toplamaya çalışır dikkat et mesaj atarlarsa cevap verme hep avukatinla iletişim halinde ol

Aynen kuzeni beni aramıştı ve konuşmalarımı kaydetmiş ama ne olduysa onları söyledim sunsalar bile suçlu olan o

Var ama avukat bunlar delil değil diyor malesef eğer kabul edilseydi onlara da ayrı dava açacaktım

o konuda hala değişik görüşler ve değişik yargıtay kararları var.

Mesele eşin telefonunu karışıtırırke bulduğun deliller özel hayatı ihlalden hukuka uygun delil olarak kabul edilmiyor
Ama bizzat sana yada ailene whatsapp üzerinden hakaret edildi ise sayılır.

eşiniz kaç yaşındaydı peki

Ben yaşadım bu durumu. Öncelikle dava dilekçesi hazırlanıyor. Dava açılıyor ilk celsede, hakim soruyor barışma durumu olur mu diye. Olmazsa, sizin istekleriniz dava dilekçesinde yazdığı için, karşı tarafın kabul edip etmeme durumu soruluyor. Kabul etmezse, dava çekişmeliye çevriliyor. Sonraki celselerde tanıklar, deliller toplanıp duruşmalar başlıyor hâkim ne karar verirse artık. Genelde çekişmeli davalar bir yıl sürüyor. Dava sonucuna itiraz edilirse, dosya yargıtaya gidiyor. Yargıtayda onandıktan sonra boşanma kesinleşiyor. Maddi manevi tazminat kararı verildiyse onu alıyorsunuz. Boşanma sonucundan sonra mal paylaşım davası başlatılıyor. Bu dava için de yine tanıklar dinleniyor, deliller sunuluyor. Hakimin kararından sonra( bu sefer yargıtay yolu yok) itiraz edilirse karara göre istinafa gidiyor dosya sonra karar kesinleşmiş oluyor. Bu istinaf süresi bir ay kadar oluyormuş. Karşı taraftan icra yoluyla eşyalarınızın ve evde hakkınız olan şeylerin maddi değerini alıyorsunuz. Çok uzun ve yorucu bir süreç. Benim toplamda 5 yıl oldu dava süreci ama mal paylaşım davasının görülme kısmındayım mesala. Hâlâ dava süreci devam ediyor. Ama hakkımı sonuna kadar alacağım. Kimsenin yanına kar kalamaz. Bu dava sürecinde yaşadığım her güne değer sonucu. Sabrı olan herkese tavsiye ederim.

Anladım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…