Boşanıyorum ne hak iddia edebilirim?

Bende hakkım neyse alma taraftarıyım ve bende sonuna kadar gideceğim ailem benden daha hırslı bu konuda ve bu durum bana daha da güç veriyor. Altınlar sonuna kadar benim hakkım diye düşünüyorum çünkü bozdurup düğün borçlarına verdi benim eşyam ondan daha fazla idi kendisi sadece yatak odası oturma grubu buzdolabı çamaşır makinesi aldı diğer herşeyi biz aldık ankastresinden sehbaya kadar yemek takımım çatal bıçak takımım daha açılmadı zaten ikisi 3.500 tl yapıyor neden onlara bırakayım ki

Siz boşanmada uzman bi avukat bulun , her avukat bunları bilmiyor ,
Geçmiş olsun

Yaşının sahibi değilmiş bu yaşta bu cahillik insan anne babasını elbetteki sever değer verir ailesini sevmeyen eşine değer vermez ama anne için de yuva yıkılmaz ki
eşiniz herkesin sözünden etkilenen bir tip sizinle konuşunca sizi savunup annesiyle konuşunca onu savunması ardından hemen hattınızı kapattırması evden eşyalarınızı almanıza izin vermemesi çok saçma bırakın ne hali varsa görsün

Onları zaten Allah’a havale ettim tek derdim hakkımı almak

Allah yardımcınız olsun. İnşallah kısa zamanda bu insanlardan kurtulursunuz. Bütün haklarınızı alın. Aile büyükleriniz neden anlaşmalı olsun istiyor onu anlamadım. Tazminat nafaka ve altınlar evdeki eşyalar da her şey de hakkınız var.

Mahkeme çekişmeli olursa çok uzayacak çünkü uzayıp yıpranmamı istemediler bir an önce kurtulmamı istediler onlarda yanaşmayınca mecbur çekişmeli olacak

İnşallah bende kazanırım. Altınların çoğunu benim ailem takmıştı insan nasıl bu kadar düşer ya
Onlar insan olamaz
Hiç şahsi sorunumuz yoktu hep ailesi yüzünden bu duruma geldik en sonunda annesi yaptı yapacağını umarım hak benden yana olur
Umarim senin yaninda olur adalet yerini bulmuyo ama insallah senin sansina bulsun yerini

Ekim ayında planlanan yargı reformuyla birşeyler değişecek sanırım avukata bu konuyu da sorun siz bence

Kurtulduğuna sevin ve tüm haklarını söke söke al. Pislik insanlar.
Haklarımı da almam sadakam olsun derim ama yaşadıklarımı hak etmiyorum hiç bir kadın haketmiyor sebepsiz yere sırf bir annenin yüzüne bunlar oluyor haklarımı onlara bırakarak onları daha da çok sevindirmem bütün haklarımı Söke söke alacağım inşallah rabbimin izniyle

Anne yüzünden değil burayı iyice anla. Senin eşin adam değil. Adam bozuntusu.

Siz ne talep ediyorsunuz, tanıklarınız var mı eşinizin işi ve maaşı ne kadar üstüne kayıtlı ne kadar malvarlığı var altınlarının miktarını ve varlığını ispatlayan delillerin var mı. Olayla ilgili delillerin ve tanıkların ne kadar karşı tarafın iddiaları neler onların delilleri var mı bunlara bakmadan yardımcı olmak mümkün değil.

Anne yüzünden değil burayı iyice anla. Senin eşin adam değil. Adam bozuntusu.
Ben 17 yıllık evliyim
Bu zamana kadar hep sizin gibi düşünürdüm
Maddi durumum rabbime şükür iyiydi kaynanamı bildiğin hediye altın para ile karşılar öyle yollardım bu sene musluğu kestim mecbur kalarak
Bayramda gittik
4 gece kaldık bize bir yatak ve bir oda vermedi düşünün ki biz eşimle senede 2 defa 15 er gün görüşebiliyoruz
Aynı odada hep beraber yattık eşim bir kanepede ben bir kanepede olacak şekilde
Kısacası bizzat yaşayarak öğrendim
Anneler isterse gerçekten oğlunun yuvasını yıkabilir
Ben sayılı gün diye sabrettim nasılsa evime gideceğim dedim eğer bir hafta daha kalsak biz boşanırdık
Evet annesini bu işe karıştırmayan erkek yok mu ? Var ama İnan’ın çok çok az
Ki ben eşimi de öyle sanardım değilmiş
Ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…