Boşanıyorum ne hak iddia edebilirim?

Evet temyiz olayını biliyorum. Çok zorlu ve yıpratıcı bir süreç Rabbim size de yardım etsin. Sizin durum ne durum da peki siz mi kazanırsınız karşı taraf mı
Bizim bitti. O bana iyi bir tazminat odedi. Takilarimi aldim. Evi paylastik. Hatta bosanirken bana soyledigi maasinin bile yalan oldugu ortaya cikti.

Bence ülkemiz şartlarında kayınvalideye dava açabilme hakki olmalı..Başka hangi ülkede kayınvalide etrafı karistirir ki..
[/QUOTE]
Yani bir erkek çocuk doğurdurlar diye nerden kendilerinde bu hakkı buluyorlar anlamıyorum

Ben de benzer bir durum yaşadım. Eşim evlendikten sonra bunalıma girdi. Nedenini anlayamamıştım ama zamanla anladım ki annesinin benim hakkımdaki onlara uygun olmadığım yönündeki fikirleri nedeniyle benden bir anda soğumuş. Bunu anlamam yıllarımı aldı. İşte ne yapalım bu anneler böyle. Sizin nişanlıyken aranız nasıldı? Merak ettim. Bir anda mı çıktı bu anne tarafından istenmeme durumu?

Evet bizim şahsi hiç bir sıkıntımız yoktu nişanlı iken başlamış kıskançlıkları da eşim bana duyurmamış beni severek isteyerek aldı 2 kez kapıma geldi ama kader işte. Evlenme teklifimden tut nişandan sonra yemek yemeğe gittiğimizde sandalyemi çekti diye ne kıskançlık krizleri olmuş. Kıskanacaktın madem evlendirmeyecektin masum kızın ahını almayacaktın bütün ihtiyaçlarını görsün artık anası

Oğlunu doldurmaya başladığında evliliğimizin ilk gününden beri nişanlıyken bile dolduruyormuş

Sizin sorununuz ne peki

Sizin sorununuz ne peki
Canım bizim kayınvalide benim yüzüme nadir kötüdür. İçki içen gelin istemiyorum filan dedi bana düğünden sonra. Bu arada ayda yılda bir bira içerim o yani. Sigaram bile yok. Oğlunda güzel içer ama onu bilmiyor. Ay ne biliyim.eşim bana bişey demiyor ama arada kaldım filan diyor. Ordan anlıyorum. Başka şeyler de var da uzatmayım şekerim

Aldırma boşver sen bildiğini oku seni aldıkları gibi kabul etsinler değiştirmeye çalışmasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…