Boşanıyorum ne hak iddia edebilirim?

Aaa devlet memuru ya O hiç bir şey yapamaz. Kendi rezil olur sizi caydırmak için söylüyor. Ayrıca komiseri de şahitlik yapmaz. Şahitliği geçerli bile olmaz evinize giren çıkan biri değil sonuçta
 
Aaa devlet memuru ya O hiç bir şey yapamaz. Kendi rezil olur sizi caydırmak için söylüyor. Ayrıca komiseri de şahitlik yapmaz. Şahitliği geçerli bile olmaz evinize giren çıkan biri değil sonuçta
Komiseri psikolojisinin bozulduğuna dair benim kendisine baskı yaptığıma dair şahitlik yapacakmış avukatta sizin dediğiniz gibi söyledi sizi korkutmaya çalışıyordur dedi
 
Komiseri sizin eve mi gelmiş beraber vakit mi gecirdiniz ailecek.komiser öyle toplara girmez zaten emin ol.blöf yapıyorlar o küçük beyinleriyle.
 
Donlarina kadar al hic acima seviyorum felan deme nefrete dönüştür sevgini.hatta manevi tazminatta ac annesine felan.bu ne ya bu.kadsr annesine düşkündü evlenmeseymis
 
Donlarina kadar al hic acima seviyorum felan deme nefrete dönüştür sevgini.hatta manevi tazminatta ac annesine felan.bu ne ya bu.kadsr annesine düşkündü evlenmeseymis
Sevgim nefrete dönüşmüş durumda zaten bir an evvel kurtulmak istiyorum ve hakkımı Söke söke almak
 
Canım gecmıs olsun o adamdan koca olmaz.
 
Dugun Cd nin bir kopyasini avukata delil olarak ver. Taki davasi ayri acilmisti bende. Takilarini alirsin.
Maddi manevi tazminat isteyebilirsin. Bir de evlendikten sonra ev, arsa ya da arsa, biriktirilmis para gibi seyler varsa ondan hakkinizi isteyebilirsiniz. Bir de nafaka.
Gecmis olsun. Bu donemler boyle maalesef. Otursun annesiyle simdi. Guzelim yuvasini yikmis. Annesi de oglunun tursusunu kursun. Esinin psikolojini iyi degil. Kafasina silah dayayabilen adamla ben ayni evde yasamaya korkardim.
 
Teşekkür ederim dediklerinizin hepsi yapıldı annesi gitmiş yanına zaten yaşasınlar artık
 
Al hakkını yedirme.bende yemesinler diye çekişmeli devam ediyo dava.sonradan pişman olurum diye.anlaşmalı olsun aynı sendeki gibi bir ipne bile vermeden bitsin dediler ama o kadar altını maaşımı yedi yanına kâr bırakamazdım.
 
Devam ediyor mu hala sizin ki
 
Çok haklısınız lanet olsun öyle ailelere biz ayrı oda da kaldık ama sabahın 6 sında eşim annesinin yanına gidip yatmak istedi göndermedim sonra uyumuşum tekrar uyandığımda dokuzdu ve eşim annesinin yanına gitmişti. Bir de eşim beni annemin yanına bırakıp bir gece annesi ile beraber yatmak istedi kabul etmedim ana kuzusu isen ananla kalacaktı beni yakmayacaktı sonları hiç ama hiç iyi değil büyük vebal bu bir yuva yıkılırken dağlar daşlar y
Tatlım haberlerde seyretmiştim. Kadının biri kaynanası yüzünden boşandığı için kaynanasına tazminat davası açmıştı. Madem hakkını istiyorsun boşanma davasıyla beraber kaynanaya da dava aç. İnşallah bu davadan ötürü suçlu bulunur da rezil rüsvay olur.
[/QUOTE]
Bence ülkemiz şartlarında kayınvalideye dava açabilme hakki olmalı..Başka hangi ülkede kayınvalide etrafı karistirir ki..
 
Benim ilk duruşmam şubatta başlıyor ilk duruşmada ne oluyor Peki
Ilk durusmada birsey olmuyor. Dosyada eksik var mi diye bakiliyor. Ikinci durusmada da dosyadaki eksikler tamamlandi mi diye bakilip tedbir nafakasi bagkaniyor. Gecici yani. Dava bitene kadar. Dusuk meblagda bir nafaka. Ve hakim ucuncu durusmada taniklari cagirin diyir. Ucuncude taniklar cagiriliyor. 4uncu de karar veriliyor. Durusmalarda ciftler konustutulmuyor. Taniklar konusuyor. Durusmalar filmlerde gordugunuz gibi degil. Hersey evrak uzerinden yuruyor. Taniklarin ifadelerinin de alinmadi kisa suruyir. Davalar oyle saatlerce surmuyor. 5-10 dakika falan. Istersen durusmaya gitmek zorunda degilsin. Avukatin senin yonlendirir. Ben taniklarin dinlendigi 3uncu durusmaya gitmistim.
Ha bir de 4uncu durusmada karar verilmesi ile hersey bitmiyor. Karar yazisi ciktiktan sonra 15 gun icinde temyiz hakki var iki tarafinda. Eger dosya temyize giderse temyizden kararin gelmesi icin en az 1 yil bekleniyor.
 
Bence ülkemiz şartlarında kayınvalideye dava açabilme hakki olmalı..Başka hangi ülkede kayınvalide etrafı karistirir ki..
[/QUOTE]
Kesinlikle katılıyorum...
 
Evet temyiz olayını biliyorum. Çok zorlu ve yıpratıcı bir süreç Rabbim size de yardım etsin. Sizin durum ne durum da peki siz mi kazanırsınız karşı taraf mı
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…