- 19 Haziran 2019
- 808
- 702
- 103
- Konu Sahibi Melekhatun
-
Allah razı olsunArtık böyle vakalarda kadınlar sağ kaldığı için şükrediyorum.
İyi ki çocuğunuz olmadı ve kan dökülmeden kurtuluyorsunuz bu manyaklardan.
Kurban kesin, sadaka verin.
Allah tez zamanda kurtarsın, size hayırlı kapılar açsın.
Tatlım haberlerde seyretmiştim. Kadının biri kaynanası yüzünden boşandığı için kaynanasına tazminat davası açmıştı. Madem hakkını istiyorsun boşanma davasıyla beraber kaynanaya da dava aç. İnşallah bu davadan ötürü suçlu bulunur da rezil rüsvay olur.Ailesi yüzünden başına silah dayadığı sinir krizi geçirdiği ve silahı Elimden zorla aldığının kanıtı bizzat kendinden gelen mesaj ile ispatlı. Benim ile sorunu sıkıntısı olmadığı da yazıyor sadece hakkımı istiyorum evdeki eşyaların çoğunu biz aldık daha yemek takımımı açmadım hiç kullanmadımkıyafetlerimde hepsi kendi param ile alında hiç hakkı yok
Araştırdım ama öyle davalar direk reddediliyormuş düşünmedim değil yaniTatlım haberlerde seyretmiştim. Kadının biri kaynanası yüzünden boşandığı için kaynanasına tazminat davası açmıştı. Madem hakkını istiyorsun boşanma davasıyla beraber kaynanaya da dava aç. İnşallah bu davadan ötürü suçlu bulunur da rezil rüsvay olur.
Avukatım var aile avukatımız ve güvenilir. Dilekçem hazır ama karşı tarafı bekledik önce yuvam yıkılsın istemedim sonra eşim ve annesi beni istemedi aslında eşim istedi ama annesi onu kapımda hanım etmem demiş ve hastalığını kullanmış eşimde tamam anne boşanacağım demiş. Karşı tarafla anlaşmalı olsun uzamasın istedi büyüklerim ama onlar yanaşmadı bir iğne bile vermem demiş ama o evde benim de emeğim çok bizde artık çekişmeli açacağız yaşayan varsa fikir almak istedim
avukatınız zaten soyler haklarınızın neler oldugunu ...Hep burada okurdum boşananları ve çok üzülürdüm hiç aklımın ucundan bile geçmezdi bir günde benimde aynı şeyleri yaşayacağım. Eşim ailesine çok düşkün birisi evlendikten sonra daha da belli etmişti ana kuzusu diyebilirim o derece. Şuan da annesi yüzünden ayrılıyoruz. Kadın bizi hiç baş başa bırakmak istemezdi biz 15 günlük evli iken gelip yanımızda 4-5 ay kalmak istedi eşim tatlı dil ile reddetti suç bana kaldı ben evimde istemiyormuşum. Sürekli eşimi doldurdu beni aramıyor bana anne demiyor bize soğuk davranıyor diye ki öyle birşey asla olmadı hafta da 3 kez arardım bunları duydukça ondan Soğumaya başladım nişanlıykende çok şey söylemiş evlendikten sonra öğrendim babası yok vefat etmiş annesini çok şımartmışlar en son kız kardeşleri whatsap grubunda annemin namusuna kadar laf etmişler sırf sohbet muhabbet olsun diye görümceme bunu neden yaptıklarını sordum anlamlar şaka yaptı aralarında dedi namusun şakası olur mu namus sizin için bu kadar mı ucuz dedim ?? Eşime anlattım eşim onlara çok tepki gösterdi 5 kardeşi ile konuşmadı ve onlarda cephe aldı bizi her yerden engellediler eşim en ufak tartışmada kafasına silah dayar beni tehdit ederdi kendimi öldüreyim mi diye bende benim suçum ne diye elinden silahı zorla alırdım hep ailesi yüzünden tartışmalarımız oluyordu aramızda hiç sıkıntı yoktu annesi nasıl dolduruyordu bilmiyorum ama ailesi ile tartışma başlayınca sürekli ayrılığı dile getiriyordu bütün altınları da evlendikten bir gün sonra benden aldı borç için ve annesi adına kasaya koydular sonra bozduruldu. Bayramdan önce memlekete geldik yarı yarıya ailelerde kaldık ve bana çok soğuk davrandılar eşim herşeyi kendi gözü ile gördü ve ailesiyle oturup konuştu bu artık benim canım ciğerim karım diye. Kadın bunları kazmedemedi sanırım bana daha da kinlendi. Orada kaldıktan sonra benim aileme geldik eşit şekilde burada da kaldık ve beni biraz annemin yanında bırakmak istedi bir daha ne zaman geliriz Allah bilir dedi sana da değişiklik olur dedi ve gitti giderken çok iyiydi gittikten sonra da 3 gün çok iyiydi ve sonrasında bana soğuk davranmaya başladı neden diye sorduğumda annesinin kendisine soğuk davranmasıymış bu yüzden canı sıkılmış evlenmez olaydım seni istemeye gelirken trafik kazası geçirseydim de gelemeseydim dedi benim suçumun ne olduğunu sordum birşey diyemedi bu böyle olmuyor biz ayrılalım dedi tartışma şiddetlendi ve yüzüme kapattı sonra hattımı kapattırdı ve beni her yerden engelledi 1 saat sürmeden annesi de beni engelledi kendisini çok aradım ama açmadı bizim aileyi de engelledi 40 gün falan oldu evimden kıyafetlerimi bile vermiyor aracı ile haber gönderiyor elimde delilim çok bu arada iki kez de düşük yaptım doktor sıkıntı ve stresten demişti Pazartesi boşanma davası açacağız bu durumda ne hak iddia edebilirim adama bana şahsi kıyafetlerimi bile vermiyor
bunlarınn hepsını alırsınız altınlarda sızın cd var degıl mı goruntulerAilesi yüzünden başına silah dayadığı sinir krizi geçirdiği ve silahı Elimden zorla aldığının kanıtı bizzat kendinden gelen mesaj ile ispatlı. Benim ile sorunu sıkıntısı olmadığı da yazıyor sadece hakkımı istiyorum evdeki eşyaların çoğunu biz aldık daha yemek takımımı açmadım hiç kullanmadımkıyafetlerimde hepsi kendi param ile alında hiç hakkı yok
Aynen iyiki elimden geleni yapmaya çalışacağım umarım kazanırım da bin pişman olurlaravukatınız zaten soyler haklarınızın neler oldugunu ...
belkı duzelır dıye sıze bu yapılan zulmu sindirmedıgınız ıcın tebrık ederım
esınız cocuk gıbı uymaca akıllıymıs ve sızden o parayı alana kadarmıs ... gecmıs olsun kurtulacagınıza sukredın bence ya bu aıleye boyle adama cocuk olsaydı bırde ... ıyıkı ...
CD flash fotolar hepsi elimde altınlarımı alsam yeter bile onlara çünkü kendisi çok borçlu ve bu durum kendisini baya bir zorlayacak ve çok yıpratacakbunlarınn hepsını alırsınız altınlarda sızın cd var degıl mı goruntuler
sız avukatınızla derınlemesıne konusun
Kendinin de kızları var üstelik aile huzursuzluğu yaşamış Kişiler ben onları Allaha havale ettim kendi de aynı şeyler kızlarından görür inşallah içim yanıyor beddua etmek istemiyorum ama elimde değilYaptiklari nekadar korkuc hicmi gunahtan korkmuyolar nasil bir anne ve nasil kafasiz bir ogul. Her turlu davayi acin alabildiginizi alin bubonlara cok koyacaktir. Allahindan bulsun o kadin seni mumla arasin. Yani boyle kiskancliktan fesatliktan oglunun yuvasini yikan kadinlari allaha havale ediyorum. Sen guclu dur ailende yaninda allah senin yardimcin olsun canim uzulme
Seyrettiğim haberde kaynana tazminat ödemeye mahkum edilmişti yanlış hatırlamıyorsamAraştırdım ama öyle davalar direk reddediliyormuş düşünmedim değil yani
Avukat artık öyle davaların direk reddi veriliyor dediSeyrettiğim haberde kaynana tazminat ödemeye mahkum edilmişti yanlış hatırlamıyorsam
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun Ben de hukukçuyum ve boşanma asamasindayim. Ilk olarak avukatınızla bu aşamayı halletmeniz daha iyi olur. Avukatiniza yaşadıklarınızı sırasıyla anlatın. O adamın annesine düşkün olduğunu evliliğin sorumluluğunu taşımadığını yazın. Ayrıca psikolojik ekonomik şiddet yaşattığını hee şeyi telefonlarınızı engellediğini anlatın. Siz haklısınız bu durumda maddi manevi tazminat alırsınız. Altınları zorla aldığı için alırsınız. Dava açılır açılmaz nafaka talep edin. Alırsınız.Allah razı olsun ailem maddi manevi arkamda çok şükür 2 bebeğimi kaybettim birini olaydan hemen bir gün sonra hamileymişim ama farkında değildim. Avukatım hazır ve güvenilir çok şükür ama hakkım ne ise almak istiyorum henüz 10 aylık evliyim ve 21 yaşındayım(
Hep burada okurdum boşananları ve çok üzülürdüm hiç aklımın ucundan bile geçmezdi bir günde benimde aynı şeyleri yaşayacağım. Eşim ailesine çok düşkün birisi evlendikten sonra daha da belli etmişti ana kuzusu diyebilirim o derece. Şuan da annesi yüzünden ayrılıyoruz. Kadın bizi hiç baş başa bırakmak istemezdi biz 15 günlük evli iken gelip yanımızda 4-5 ay kalmak istedi eşim tatlı dil ile reddetti suç bana kaldı ben evimde istemiyormuşum. Sürekli eşimi doldurdu beni aramıyor bana anne demiyor bize soğuk davranıyor diye ki öyle birşey asla olmadı hafta da 3 kez arardım bunları duydukça ondan Soğumaya başladım nişanlıykende çok şey söylemiş evlendikten sonra öğrendim babası yok vefat etmiş annesini çok şımartmışlar en son kız kardeşleri whatsap grubunda annemin namusuna kadar laf etmişler sırf sohbet muhabbet olsun diye görümceme bunu neden yaptıklarını sordum anlamlar şaka yaptı aralarında dedi namusun şakası olur mu namus sizin için bu kadar mı ucuz dedim ?? Eşime anlattım eşim onlara çok tepki gösterdi 5 kardeşi ile konuşmadı ve onlarda cephe aldı bizi her yerden engellediler eşim en ufak tartışmada kafasına silah dayar beni tehdit ederdi kendimi öldüreyim mi diye bende benim suçum ne diye elinden silahı zorla alırdım hep ailesi yüzünden tartışmalarımız oluyordu aramızda hiç sıkıntı yoktu annesi nasıl dolduruyordu bilmiyorum ama ailesi ile tartışma başlayınca sürekli ayrılığı dile getiriyordu bütün altınları da evlendikten bir gün sonra benden aldı borç için ve annesi adına kasaya koydular sonra bozduruldu. Bayramdan önce memlekete geldik yarı yarıya ailelerde kaldık ve bana çok soğuk davrandılar eşim herşeyi kendi gözü ile gördü ve ailesiyle oturup konuştu bu artık benim canım ciğerim karım diye. Kadın bunları kazmedemedi sanırım bana daha da kinlendi. Orada kaldıktan sonra benim aileme geldik eşit şekilde burada da kaldık ve beni biraz annemin yanında bırakmak istedi bir daha ne zaman geliriz Allah bilir dedi sana da değişiklik olur dedi ve gitti giderken çok iyiydi gittikten sonra da 3 gün çok iyiydi ve sonrasında bana soğuk davranmaya başladı neden diye sorduğumda annesinin kendisine soğuk davranmasıymış bu yüzden canı sıkılmış evlenmez olaydım seni istemeye gelirken trafik kazası geçirseydim de gelemeseydim dedi benim suçumun ne olduğunu sordum birşey diyemedi bu böyle olmuyor biz ayrılalım dedi tartışma şiddetlendi ve yüzüme kapattı sonra hattımı kapattırdı ve beni her yerden engelledi 1 saat sürmeden annesi de beni engelledi kendisini çok aradım ama açmadı bizim aileyi de engelledi 40 gün falan oldu evimden kıyafetlerimi bile vermiyor aracı ile haber gönderiyor elimde delilim çok bu arada iki kez de düşük yaptım doktor sıkıntı ve stresten demişti Pazartesi boşanma davası açacağız bu durumda ne hak iddia edebilirim adama bana şahsi kıyafetlerimi bile vermiyor
İnşallah bazen düşünüyorum acaba mesajlarda ben kötü birşey yazdım mı acaba diye ama çoğunu okudum yok aksine hep iyiliklerimiz konuşulmuş bir de sadece ailesini şımartmamasını dile getirmişim annesinin suçlu olduğunu dile getirmişim geçmiş Mesajlarda onda da hakaret vs içeren mesajlar değil zaten hakkımız da hayırlısı ben tazminat davası açarsam kendiside karşı dava açacağını söylemiş komiseri de şahit olacakmış ama komiseri biliyor mu acaba kafasına silah dayadığını kriz geçirdiğini? Zannetmiyorum eğer komiseri şahit olursa o Mesajları gösterirsem komiseride yalancı şahit konumuna düşer. Bilmiyorum ya çok zor bir durummuşMerhaba öncelikle çok geçmiş olsun Ben de hukukçuyum ve boşanma asamasindayim. Ilk olarak avukatınızla bu aşamayı halletmeniz daha iyi olur. Avukatiniza yaşadıklarınızı sırasıyla anlatın. O adamın annesine düşkün olduğunu evliliğin sorumluluğunu taşımadığını yazın. Ayrıca psikolojik ekonomik şiddet yaşattığını hee şeyi telefonlarınızı engellediğini anlatın. Siz haklısınız bu durumda maddi manevi tazminat alırsınız. Altınları zorla aldığı için alırsınız. Dava açılır açılmaz nafaka talep edin. Alırsınız.
Şuan vicdanım o kadar rahat ki asla vicdan azabı çekmiyorum biliyorum ki suçum günahım yok aksine iyiliklerim var annesine 1 ay bakmışlığım var gıkımı çıkarmadan işini yemeğini çayını kahvesini herşeyi elimden geldiğince bu yaşımda yaptım hizmetini yaptım ve hiç surat asmadan Allahtan nasıl Korkmaz bu insanlar anlamıyorum. Yürüyüşümü yapıyorum sürekli olmasa bile. Şu dava açılsın biraz daha rahatlayayım güvenlik sertifikası alacağım açıktan okuyorum üni yarım kaldı onu bitireceğim ehliyet alacağım hepsi bittikten sonra da bir iş bulmaya çalışacağım Allah’ımın izni ile beni bu yaşta yarı yolda bıraktılar gururum ile oynadılar kendileri vicdan azabı çeksin ben çok rahatım çok şükürBir de nacizane tavsiyem bol bol spor yapın yürüyüş yapın. Dua meditasyon gibi şeylerle ilgilenin. Her zaman kendinize ben değerliyim kıymetliyim deyin.
Teşekkür ederim Allah razı olsun avukatımız hazır 15 yıllık aile avukatımızmış bu zamana kadar 2 davamız oldu annem ile babam da ayrıldı onları hep annem kazandı satın almaya çalıştılar avukatı ama kanmadı inşallah bende kazanırımAllah yardımcınız olsun. İyi bir avukat tutmaya çalışın.
Rabbim göstersin bana onlarında tek tek çektiğini inşallah içimi yaktılar benden bin beter olsunlarÇok üzüldüm , Allah yardımcınız olsunYaptıklarının aynısını kendi kızlarında yaşayabilir. Bi söz var ata eder evlat öder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?