Boşanıyorum ne hak iddia edebilirim?

Tatlım haberlerde seyretmiştim. Kadının biri kaynanası yüzünden boşandığı için kaynanasına tazminat davası açmıştı. Madem hakkını istiyorsun boşanma davasıyla beraber kaynanaya da dava aç. İnşallah bu davadan ötürü suçlu bulunur da rezil rüsvay olur.

Araştırdım ama öyle davalar direk reddediliyormuş düşünmedim değil yani

Adam sizi coktan gozden cikarmis ama siz hala yuvam yuvam derseniz tabi ki maddi manevi kazigi yiyen taraf olursunuz. Bosverin yuvayi falan yuva mi kalmis Allah askina adam serefsizlik pesinde, haklarinizi almaya bakin.

avukatınız zaten soyler haklarınızın neler oldugunu ...
belkı duzelır dıye sıze bu yapılan zulmu sindirmedıgınız ıcın tebrık ederım

esınız cocuk gıbı uymaca akıllıymıs ve sızden o parayı alana kadarmıs ... gecmıs olsun kurtulacagınıza sukredın bence ya bu aıleye boyle adama cocuk olsaydı bırde ... ıyıkı ...

Yaptiklari nekadar korkuc hicmi gunahtan korkmuyolar nasil bir anne ve nasil kafasiz bir ogul. Her turlu davayi acin alabildiginizi alin bubonlara cok koyacaktir. Allahindan bulsun o kadin seni mumla arasin. Yani boyle kiskancliktan fesatliktan oglunun yuvasini yikan kadinlari allaha havale ediyorum. Sen guclu dur ailende yaninda allah senin yardimcin olsun canim uzulme

bunlarınn hepsını alırsınız altınlarda sızın cd var degıl mı goruntuler

sız avukatınızla derınlemesıne konusun

Aynen iyiki elimden geleni yapmaya çalışacağım umarım kazanırım da bin pişman olurlar

Kendinin de kızları var üstelik aile huzursuzluğu yaşamış Kişiler ben onları Allaha havale ettim kendi de aynı şeyler kızlarından görür inşallah içim yanıyor beddua etmek istemiyorum ama elimde değil

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun Ben de hukukçuyum ve boşanma asamasindayim. Ilk olarak avukatınızla bu aşamayı halletmeniz daha iyi olur. Avukatiniza yaşadıklarınızı sırasıyla anlatın. O adamın annesine düşkün olduğunu evliliğin sorumluluğunu taşımadığını yazın. Ayrıca psikolojik ekonomik şiddet yaşattığını hee şeyi telefonlarınızı engellediğini anlatın. Siz haklısınız bu durumda maddi manevi tazminat alırsınız. Altınları zorla aldığı için alırsınız. Dava açılır açılmaz nafaka talep edin. Alırsınız.

Bir de nacizane tavsiyem bol bol spor yapın yürüyüş yapın. Dua meditasyon gibi şeylerle ilgilenin. Her zaman kendinize ben değerliyim kıymetliyim deyin.

Çok üzüldüm , Allah yardımcınız olsun Yaptıklarının aynısını kendi kızlarında yaşayabilir. Bi söz var ata eder evlat öder.

İnşallah bazen düşünüyorum acaba mesajlarda ben kötü birşey yazdım mı acaba diye ama çoğunu okudum yok aksine hep iyiliklerimiz konuşulmuş bir de sadece ailesini şımartmamasını dile getirmişim annesinin suçlu olduğunu dile getirmişim geçmiş Mesajlarda onda da hakaret vs içeren mesajlar değil zaten hakkımız da hayırlısı ben tazminat davası açarsam kendiside karşı dava açacağını söylemiş komiseri de şahit olacakmış ama komiseri biliyor mu acaba kafasına silah dayadığını kriz geçirdiğini? Zannetmiyorum eğer komiseri şahit olursa o Mesajları gösterirsem komiseride yalancı şahit konumuna düşer. Bilmiyorum ya çok zor bir durummuş

Bir de nacizane tavsiyem bol bol spor yapın yürüyüş yapın. Dua meditasyon gibi şeylerle ilgilenin. Her zaman kendinize ben değerliyim kıymetliyim deyin.
Şuan vicdanım o kadar rahat ki asla vicdan azabı çekmiyorum biliyorum ki suçum günahım yok aksine iyiliklerim var annesine 1 ay bakmışlığım var gıkımı çıkarmadan işini yemeğini çayını kahvesini herşeyi elimden geldiğince bu yaşımda yaptım hizmetini yaptım ve hiç surat asmadan Allahtan nasıl Korkmaz bu insanlar anlamıyorum. Yürüyüşümü yapıyorum sürekli olmasa bile. Şu dava açılsın biraz daha rahatlayayım güvenlik sertifikası alacağım açıktan okuyorum üni yarım kaldı onu bitireceğim ehliyet alacağım hepsi bittikten sonra da bir iş bulmaya çalışacağım Allah’ımın izni ile beni bu yaşta yarı yolda bıraktılar gururum ile oynadılar kendileri vicdan azabı çeksin ben çok rahatım çok şükür

Allah yardımcınız olsun. İyi bir avukat tutmaya çalışın.
Teşekkür ederim Allah razı olsun avukatımız hazır 15 yıllık aile avukatımızmış bu zamana kadar 2 davamız oldu annem ile babam da ayrıldı onları hep annem kazandı satın almaya çalıştılar avukatı ama kanmadı inşallah bende kazanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…