Bosaniyorum ölüm gibi bu

Kulak zarınız yerine, kafanıza inseydi o darbe; belki kendinize gelirdiniz.
Çocuklarınız için çok üzüldüm.

Bi yerden sonra alisiyorsun en anormal durum normal algılanıyor ne bileyim Allah kimseye yasatmasin

Ben büyük konuşmak istemiyorum ama şiddeti kendine bu kadar nasıl alıştırabilirsin bunu anlamıyorum. Karşında aciz bir adam var nasıl miden alıyor. Bu sevgi olamaz.

yalniz bosanmazsan adam zaten seni dayaktan oldurebilir. caniniz yandigi halde hala adami dusunup sirinlik yapmaya calismanizda acayip sizi degilde sikayet ederseniz ne olurum diye aglamadigina eminmisiniz.

kimseniz olmadigi icinmi bu kadar koru korune baglandiniz, ALLAH yardimciniz olsun kendi ve cocuklariniz icin kararinizi verin.

Adam senin gibisine az bile yapmış barışıp diğer kulağını da patlatır tez zamanda kadınların yüz karası şey

Bayramdi o haldesiniz onun ailesinin icine giriyorsunuz kimse duymasin diye alelacele kapatmaya çalışıyorsunuz artık rezil olmaktan bikmissiniz.Ee zaten ondan kacip ona sariliyorsunuz kim var ki

Keşke geberseydim orada bunları yaşamasaydım adam daha haklı bir de o beni bosuyor delirmemek elde değil
Sizi aldatıyor dövüyor rezil ediyor kulak zarınızı patlatıyor ve BOŞUYOR bunun için mi deliyorsunuz? Kusura bakmayın ama sizin ruh sağlığınız iyi değil konuyu daha fazla takip edip sinirlerimi bozamiycam Allah evlatlarıniza yardım etsin olur da adam size acır bir süreliğine kapısına alırsa arada yerlerde sürüyüp döverken korkudan çocuklarınızın çığlıklarıni duyarken birkaç tane daha çocuk yapmayı ihmal etmeyin.

Adam senin gibisine az bile yapmış barışıp diğer kulağını da patlatır tez zamanda kadınların yüz karası şey
Böyle bir yorum yaparak ne kadar destekleyici yol gosterici olduğunu görebiliyorum canim benimde tam sen gibi bir ruha ihtiyacım vardı sagol

Adam sanki ben bunca şeyi yapmışım gibi davraniyor düşünüyor ona deliriom diom arkadaşim

Kusura bakmayın ama siz kadınlığın yüz karasısınız. Sizin adınıza ben utandım. Nasıl bir psikolijiyle hala seviyorum diyebiliyorsunuz. Size yapılanları ne güzel kalıbına uydurup affediyorsunuz. Bosanmaktan hic korkmayın. Etrafta size dayak atacak her tür eziyeti yapacak binlerce adam bulursunuz

Adam sanki ben bunca şeyi yapmışım gibi davraniyor düşünüyor ona deliriom diom arkadaşim
Delirecek bişey yok sizi sevmeyen stres topu olarak gören bir adamdan ya boşanın çocuklarınizla zor ama güzel bir hayat kurun yada onları da bu berbat hayatınıza ortak edip hayatlarını mahvedin karar sizin.

Delirecek bişey yok sizi sevmeyen stres topu olarak gören bir adamdan ya boşanın çocuklarınizla zor ama güzel bir hayat kurun yada onları da bu berbat hayatınıza ortak edip hayatlarını mahvedin karar sizin.
Kurtulmak istiyorum 2 türlüde mutsuzum zaten belki bir şansım olur su takımından kurtulabilirsem

Kardeşim belli ki psikolojin çok bozuk.
Çaresizliği ve kimsesizliği eşinle kapatmaya çalışıyorsun. Ama denize düşüp yılana sarılmışsın.
O yılan şimdi yavaş yavaş sokuyor ama mazallah bir gün elinde kalırsın.
Küçücük çocukların var. Sana bir şey olursa onlar ne yapar hiç düşünmüyor musun?
Hissettiğin şey sevgi değil. Sana öyle geliyor sadece.
Önce psikolojik destek için adım at sonra da boşanma davanı aç.
Darp nedeniyle tazminat da her ay nafaka da alırsın..

Tamamen Güzin abla edasıyla yazdım ama aslında o ufacık çocukların şahit oldukları yüzünden seni bir de ben tokatlamak istiyorum..

Merhaba arkadaşım insan naparsa kendine yapar... Çalışmıyor kendi ayaklarin uzerinde durmuyor olman gercekten kötü... Cocuklu bosanmis bir kadin olmak bizim toplumumuzda cok zor... O sebeble güçlü olman sart ve kendin ve cocuklarin gecimi icin calismanda sart... Bosanmak dünyanın sonu degil aksine boyle bir adamdan boşanıyor olman guzel gunler icin kendine verdiğin bir sans... Sana konusma hakki vermeyen siddet uygulayan colugunu cocugunu dusunmeyen sana saygi duymayan baska kadinlari kendine hak goren bir adamdan kosarak kacman gerekir hic dusunme... Alisma evresi elbet zor ama hayat bu onune ne cikracagi belli olmaz...once cocuklarini ve kendini gecindirecek bir is bul...sonra bosandiktan sonra napacagina dair hayatini planla ve hayatina devam et ... Ben karisina siddet uygulayan ve bunu normal gören erkeklerin psikolojilerini saglikli bulmuyorum bu adamlari cok akilli bulmuyorum sinir halindr herseyi yapabilirler o sebeble sana attigi tokatlari da olur o kadar diye dusunme cocuklarinin sağlığını psikolijisinide kendi mutlulugunuda bu adamdan kurtar!

çok üzücü gerçekten,bunalım konusu...millet artık aile olamıyor,çatır çatır boşanıyor,iyice cılkı çıktı evlilik kurumunun.Yeni formüllermi bulmalı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…