- 8 Ağustos 2017
- 437
- 315
- 23
- Konu Sahibi RuhumBuruk
-
Merhaba arkadaşlar ben 2.5 yıllık evliyim.Surekli gel gitlerii olan bir evlilik iyiysek bizden mutlusu yokken kotuysek tam anlamıyla kotu ve her tartışmanin sonu bosanalimla eşimin ailesinin araya girip iyice kırıcı depremler oluşturmasiyla günlerce sürenn küslük sonrası tatlıya bağlanıyordu tabi benim cabamla.Bu arada güya bu tartışma stres onu disari itmiş oluyor adam beni aldatiyordu her seyi affettim kendimi döve döve kendimi yiye yiye.Dayaklarini saymiyorum benim icin sıradan olmuştu her tartışma da tokat yemek.İkiz çocuklarım var sonucta ailem vefat etti henuz 30 yaşındasin okumuşsun ama calisamiyorsun ve esine sevgin aşırı bu adamda her şeyin farkında evlenirken senin her şeyin olacam demişken...Son 3ayimiz nedense mükemmeldi esim evine bagli iş ev çocuklar moduna girmisti bizi 2 haftada 5yildizli otellere goturdu ben haksız dahi olsam uzatmıyor sevecen bana çok düşkün davranıyordu hatta bir gun başım inanılmaz ağrıyordu(hamileymisim meğer) dua okuyup alnıma masaj yaparken ağladığını gordum sana bir şey olursa naparim diye! Bayramın birinci gunu bir kavga oyle tokatlar attı ki kulak zarim yirtildi inanın hastaneye gittiğimizde operasyona alindigimda o pişmanlığı görünce eşime sarıldım tamam gecer dedim kafeteryada o gülsün diye sağırlık kalabilir dedi doktor bir oranda kendimle dalga geçtim ne Özürler diledi affet dedi annesine kızları almaya gittik halası bizi yemege çağırmış ağlamaktan patlamış gözlerim sargılı kulagimla gitmek istemedim utandim ve yorgundum ama orada kıyametler tekrar koptu ben zaten gitmek istemiyormusum bahaneymis o sırada kaynanam geldi ne var kulağımda sivilce vardı aldilar falan desen ne olur dedi dondum inlara onlara bakıyorum artık dayanamadım senin kizin olsaydım böyle mi dersin dedim tabi eşim susmuyor yok yaa boşanalim biz dedi gene ben neler yapiyor demedim o diyor sonra ki gunler kavga devam etti ailesiyle üstüme yürüdüler hamile olduğumu farkettim onların yanında ben 3 cocuga bakamam annemin üstünü alacam orada yaşayacaz yeme içme bir emrimin altına girecen kabul etmezsen s..git dedi gittim yolumu kesti ama gene her zamanki gibi evi terketti annesinde kalmaya devam etti bende ciktim gittim 1 gun sonra haberi oldu evi terketti diye boşanma davası açtı şimdi ne arıyor ne soruyor ben öyle bir adami seviyorum sanki ölüyorum bir mucize bekliyorum ıslah olur şu çocuklar babasız büyümek zorunda kalmaz diye biri babasına çok düşkün çok mutsuz ama bir kere aramadı çocuğu benide Whatsaptan engellemiş yeni face acmis farkli kadınlari ekliyor bizde çocuklarla burada onu bekliyoruz ne yapacam bilmiyorum toparlanamiyorum namaz dua sürekli ama sanki bitti o Allah'tan korkmaz bizden kurtulma derdindeydi ve kurtuluyor
Bi yerden sonra alisiyorsun en anormal durum normal algılanıyor ne bileyim Allah kimseye yasatmasinHiçbir canlı şiddeti haketmez diye düşünüyorum genel olarak. Ama siz hakediyorsunuz, kusura bakmayın...
Sadece döven koca değil, buna izin veren kadın da bir o kadar suçlu. Kulağının zarı patlamış da, adam üzülmesin diye şakaya vurmuşmuş
Keşke geberseydim orada bunları yaşamasaydım adam daha haklı bir de o beni bosuyor delirmemek elde değilKulak zarınız yerine, kafanıza inseydi o darbe; belki kendinize gelirdiniz.
Çocuklarınız için çok üzüldüm.
Keşke geberseydin fake insanKeşke geberseydim orada bunları yaşamasaydım adam daha haklı bir de o beni bosuyor delirmemek elde değil
Bayramdi o haldesiniz onun ailesinin icine giriyorsunuz kimse duymasin diye alelacele kapatmaya çalışıyorsunuz artık rezil olmaktan bikmissiniz.Ee zaten ondan kacip ona sariliyorsunuz kim var kiyalniz bosanmazsan adam zaten seni dayaktan oldurebilir. caniniz yandigi halde hala adami dusunup sirinlik yapmaya calismanizda acayip sizi degilde sikayet ederseniz ne olurum diye aglamadigina eminmisiniz.
kimseniz olmadigi icinmi bu kadar koru korune baglandiniz, ALLAH yardimciniz olsun kendi ve cocuklariniz icin kararinizi verin.
Sizi aldatıyor dövüyor rezil ediyor kulak zarınızı patlatıyor ve BOŞUYOR bunun için mi deliyorsunuz? Kusura bakmayın ama sizin ruh sağlığınız iyi değil konuyu daha fazla takip edip sinirlerimi bozamiycam Allah evlatlarıniza yardım etsin olur da adam size acır bir süreliğine kapısına alırsa arada yerlerde sürüyüp döverken korkudan çocuklarınızın çığlıklarıni duyarken birkaç tane daha çocuk yapmayı ihmal etmeyin.Keşke geberseydim orada bunları yaşamasaydım adam daha haklı bir de o beni bosuyor delirmemek elde değil
Böyle bir yorum yaparak ne kadar destekleyici yol gosterici olduğunu görebiliyorum canim benimde tam sen gibi bir ruha ihtiyacım vardı sagolAdam senin gibisine az bile yapmış barışıp diğer kulağını da patlatır tez zamanda kadınların yüz karası şey
Adam sanki ben bunca şeyi yapmışım gibi davraniyor düşünüyor ona deliriom diom arkadaşimSizi aldatıyor dövüyor rezil ediyor kulak zarınızı patlatıyor ve BOŞUYOR bunun için mi deliyorsunuz? Kusura bakmayın ama sizin ruh sağlığınız iyi değil konuyu daha fazla takip edip sinirlerimi bozamiycam Allah evlatlarıniza yardım etsin olur da adam size acır bir süreliğine kapısına alırsa arada yerlerde sürüyüp döverken korkudan çocuklarınızın çığlıklarıni duyarken birkaç tane daha çocuk yapmayı ihmal etmeyin.
Delirecek bişey yok sizi sevmeyen stres topu olarak gören bir adamdan ya boşanın çocuklarınizla zor ama güzel bir hayat kurun yada onları da bu berbat hayatınıza ortak edip hayatlarını mahvedin karar sizin.Adam sanki ben bunca şeyi yapmışım gibi davraniyor düşünüyor ona deliriom diom arkadaşim
Kurtulmak istiyorum 2 türlüde mutsuzum zaten belki bir şansım olur su takımından kurtulabilirsemDelirecek bişey yok sizi sevmeyen stres topu olarak gören bir adamdan ya boşanın çocuklarınizla zor ama güzel bir hayat kurun yada onları da bu berbat hayatınıza ortak edip hayatlarını mahvedin karar sizin.
Yok keşke olsaydı en azından kafam dağılır maddi destegim okurdu
Kardeşimde kalıyorum çocuklar yanımda ama dilekçe yazmış çocuklar için karnımdakini yok sayiyor amaŞu an nerede kalıyorsun, çocukların yanında mı ?
Merhaba arkadaşlar ben 2.5 yıllık evliyim.Surekli gel gitlerii olan bir evlilik iyiysek bizden mutlusu yokken kotuysek tam anlamıyla kotu ve her tartışmanin sonu bosanalimla eşimin ailesinin araya girip iyice kırıcı depremler oluşturmasiyla günlerce sürenn küslük sonrası tatlıya bağlanıyordu tabi benim cabamla.Bu arada güya bu tartışma stres onu disari itmiş oluyor adam beni aldatiyordu her seyi affettim kendimi döve döve kendimi yiye yiye.Dayaklarini saymiyorum benim icin sıradan olmuştu her tartışma da tokat yemek.İkiz çocuklarım var sonucta ailem vefat etti henuz 30 yaşındasin okumuşsun ama calisamiyorsun ve esine sevgin aşırı bu adamda her şeyin farkında evlenirken senin her şeyin olacam demişken...Son 3ayimiz nedense mükemmeldi esim evine bagli iş ev çocuklar moduna girmisti bizi 2 haftada 5yildizli otellere goturdu ben haksız dahi olsam uzatmıyor sevecen bana çok düşkün davranıyordu hatta bir gun başım inanılmaz ağrıyordu(hamileymisim meğer) dua okuyup alnıma masaj yaparken ağladığını gordum sana bir şey olursa naparim diye! Bayramın birinci gunu bir kavga oyle tokatlar attı ki kulak zarim yirtildi inanın hastaneye gittiğimizde operasyona alindigimda o pişmanlığı görünce eşime sarıldım tamam gecer dedim kafeteryada o gülsün diye sağırlık kalabilir dedi doktor bir oranda kendimle dalga geçtim ne Özürler diledi affet dedi annesine kızları almaya gittik halası bizi yemege çağırmış ağlamaktan patlamış gözlerim sargılı kulagimla gitmek istemedim utandim ve yorgundum ama orada kıyametler tekrar koptu ben zaten gitmek istemiyormusum bahaneymis o sırada kaynanam geldi ne var kulağımda sivilce vardı aldilar falan desen ne olur dedi dondum inlara onlara bakıyorum artık dayanamadım senin kizin olsaydım böyle mi dersin dedim tabi eşim susmuyor yok yaa boşanalim biz dedi gene ben neler yapiyor demedim o diyor sonra ki gunler kavga devam etti ailesiyle üstüme yürüdüler hamile olduğumu farkettim onların yanında ben 3 cocuga bakamam annemin üstünü alacam orada yaşayacaz yeme içme bir emrimin altına girecen kabul etmezsen s..git dedi gittim yolumu kesti ama gene her zamanki gibi evi terketti annesinde kalmaya devam etti bende ciktim gittim 1 gun sonra haberi oldu evi terketti diye boşanma davası açtı şimdi ne arıyor ne soruyor ben öyle bir adami seviyorum sanki ölüyorum bir mucize bekliyorum ıslah olur şu çocuklar babasız büyümek zorunda kalmaz diye biri babasına çok düşkün çok mutsuz ama bir kere aramadı çocuğu benide Whatsaptan engellemiş yeni face acmis farkli kadınlari ekliyor bizde çocuklarla burada onu bekliyoruz ne yapacam bilmiyorum toparlanamiyorum namaz dua sürekli ama sanki bitti o Allah'tan korkmaz bizden kurtulma derdindeydi ve kurtuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?