Bosaniyorum ölüm gibi bu

Adam yaptıklarından vicdan azabı çekecek gibi olmuş ama konu sahibi kocasına kıyamadığından bide üstüne adama şefkat göstermiş, valla ne diyelim konu sahibi, inşallah düzelirsiniz.

Senin durumunda olan bir çok kadın tanıyorum.Bir süre sonra nasıl oluyorsa tekrar barşıyorlar.Çoçuk olunca kadında adama bağımlı olmak mecburiyetimi doğuyo yada çoçuk bahanemi vazgeçmemk için bilemiyorum.Bu böyle sürüp gidiyor çünki kadın vazgeçmeyince hiç birşeyin sonu gelmiyor.

O tiksinc insanin çevresi kari kız dolu camdan nosunu alıp arıyorlar hadi ben evlendim cocuklarim var düstüm bir kere bu kızlara noluyorr
Çok mu yakışıklı yada çok mu parali

Belkide çevresinde bu kadar kız var diye sana eyvallahi yok

Aynen erkeğe kaybetme korkusunu yaşatmak gerekiyor ama konu sahibi yapmamis.

Hatta konu sahibinin eşi yapmış, face açıp uygunsuz kadınlar ekleyerek karısına "bak beni kaybediyorsun" mesajı veriyor,kadın her seferinde kocasını affetmese adama kaybetme korkusunu yasatsaydi, şu anda bu durumda olmazdi.

YAHU BU NASIL BIR HAYAT ! HALA ADAMIN ARAMASINI BEKLIYORSUN ÜSTELIK!!!!NE yanı arasa gerı mı donucen !yapmaa bunu kendıne de cocuklara da yapma sakın donme o adama .Senınkı bağımlılık ..aşk sevgı yok sende ! Herseyı gectım çocuklarını düşün adamın umrunda değilsiniz.Ne olucak bılıyormusun konu sahibi .. Bu adam bıraz kızlarla takılıcak sonra senı arıycak sonra sen kosa kosa barısmaya gıdıcan...Daha sonra bıraz duzelmıs gıbı yapıcak .Daha sonra en ufak konudan kavga kıyamet...Adamın elınde kalıcan hastanelerde yatıcan olan yıne cocuklara olucak.Böyle bır babanın elınde buyuyen cocuklar zaten psikopat olup cıkıcaklar ..Bunları hıcmı dusunmuyrsun..Bu kadar mı değersiz görüyorsun klendını ..Yazık olucak cokk yazıkkkk..!! aklını mantıgını kullannnn az ya !Sevgı saygı zaten kalmamıss .Bu adamdan daha beklentın ne ??

Çok mu yakışıklı yada çok mu parali

Belkide çevresinde bu kadar kız var diye sana eyvallahi yok
Tam da öyle etrafında o kadar karı kız var ki kendime göre güzel olmama rağmen onda bişey değiştirmiyorum fekadarliklarimi cocuklarini görmeyen adam yüzümü mü gorecek ztn

Peki bunu nasil yapacam aramıyorum ailesinden dön diyenleri reddediyorum annesine cvp vermedim davasını kabul ettiğimi kendisine söyledim hatta anlasmali bosanmayi kabul ettim hemen bitsin dedim daha ne yapabilirim

Bilmiyorum belki de emeklerinin bu derece hic olması onun rahatlığı

Peki bunu nasil yapacam aramıyorum ailesinden dön diyenleri reddediyorum annesine cvp vermedim davasını kabul ettiğimi kendisine söyledim hatta anlasmali bosanmayi kabul ettim hemen bitsin dedim daha ne yapabilirim

Bu yazdıklarını yapıyorsan şu an dogru ilerliyorsun.

Ancak ilk şiddetinde bırakıp çıksaydın ( araştırmalar ilk şiddette erkeğin pişman oldugunu gösteriyor) eşin pişman olup peşinden gelirdi ve bir daha sana şiddet uygulama noktasına geldiğinde senin bırakıp gideceğini bileceği için sana şiddet uygulayamazdi...

Şimdiden sonra onurlu davran
Annen baban olmayabilir, Allah sahibin olsun
Mesleğin var, çalış, paranı kazan..
Ama lütfen seni aldatan, döven bu adama ne olursa olsun dönme bir daha...

Ben kendime kızıyordum ki sen benden beer çıktın benim ki bir kere fiziksel şiddet uygulamadı bana sadece madden aşırı tüketti beni bende halâ onu seviyorum gibi geliyordu boşandım ne yaparım ben diye şimdi anladim ki sevgi falan değil sadece aliskanlikmis allah'ım belası. Eminim senin ki de sevgi değil-dir böyle adam sevilir mi hiç ac gözünü güçlen karşısında dik duran kadını gördüğünde o pişman olacak hem evlatlarına gem kendi hayatına yetersin

Bilmiyorum belki de emeklerinin bu derece hic olması onun rahatlığı
Bırak böyle adamla daha fazla hayatını zehır etme .Özür dilerim biraz sert yazdım ama gercekten cok sınırlendım.Dayak olayı bıtırmıs zaten .Boyle alttan alma daha fazla bosan onune bak .Bak ne guzel dıploman var işe gır .Adam resmen senı çantada keklık goruyor.Ezdırme kendını daha fazla .SEN ne kadar dık durursan pozıtıf olursan o yavrucaklarda senden guc alacaktır.Bunu unutma !

Yaşadıklarını za halinize kaderinize çok üzüldüm gerçekten o çocuklara çok üzüldüm Allah yardımcınız otobüsün en hayırlısı olsun inşallah..
Insanin hiç tutunacak dalı olmasa devlet hapislerdekilere bakıyor hamile ve iki çocuklu kadına mi bakamayacak kadın sığınma evleri ne güne duruyor. Tutunacak dalim yok deyip Hakk'ı gucendirmeyin..siz çaresiz oldugunuz düşündüğünuzden hep affeden olmuşsun o pis hayvan daha fazlasını saymak istediğim mahluk hep kullanmış sizin ona muhtac hissetmenizi.. babasız büyümek falan bi annenin bu kadar yıpranmasi kadar zor değil emin olun boşancaksa boşanin en azından boşanma yolunda ilerleyin anlasın isterseniz burada gibi soguyup tek başınıza da ayakta durabileceğinizi gösterin geri dönüşü yok diye düşünmeyin var niye olmasın el duyar diye korkmayın duysunlar onun rezilligi kendini adam bilenler utanir hayatta neler oluyor adam olursa sevginiz bitmeden toparlar ha adam olmazsa sen onsuz yaşamak diye bir hayat çizmiş olup alisacaksin çocukların için ne yaparım nasıl ederim deme hiç Allah var tutar kalbinden de elinden de. Sen yeterki doğru olan ol..
Hak yolunda ol..
Haksızlığa uğrayan alır ödülünü uğratan bulur cezasını..

Yok keşke olsaydı en azından kafam dağılır maddi destegim okurdu
Önce iş bul, sonra ikizlere kreş yada bakıcı ayarla, bir sekilde bir yerden başlamak zorundasın..
Herkes çocuğuna kendi bakmiyor, sakın kendim bakayım gibi bir düşünce içine girmeyin.
Sonra kendinize ev tutun, yakinlariniza yakın bir ev olsun..

anlaşmalı boşanacaksın maddi manevi alacak haklarından vazgeçme.

Buyuk konusmak ostemiyorum ama bu kadar dayak yiyip nasil bu kafar seviyorum diyorsunuz hicmi zorunuza gitmedi

Hiçbir canlı şiddeti haketmez diye düşünüyorum genel olarak. Ama siz hakediyorsunuz, kusura bakmayın...

Sadece döven koca değil, buna izin veren kadın da bir o kadar suçlu. Kulağının zarı patlamış da, adam üzülmesin diye şakaya vurmuşmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…