Bosaniyorum ölüm gibi bu

aile olmak istiyoruz,yalnız kalmak istemiyoruz ama şu hale bak!ideal aile az kadına kısmet galiba

Cocuklarim 18 aylık ama ben çalışamıyorum çocuklara bakacak biri yok kardeşimde kalıyorum alamaz mi genede?

Çocukları eşinizin almasından korkuyorsunuz, ancak 18 aylık bebekleri babanın alması mümkün değil. Çocuklar size muhtaç durumda ve hukuken velayet hakkı sizin. Bundan hiç korkmayın yani.

Adam sanki ben bunca şeyi yapmışım gibi davraniyor düşünüyor ona deliriom diom arkadaşim
İnşallah en yakin zamanda içinde bulunduğun çikmazdan kurtulursun ben seni yargilamiyacagim aksina sana hak veriyorum tabi bütün konularda değil o hale gelmeyen anlayamaz neden bunlari yaptigini belki bu yazimdan dolayi tepki alacagım ama gerçekten çaresizlik çok kötü kendimi sizin yerinize koymak bile istemiyorum çaresizsin gidebilecek bir kapın yok karninda bebek yaninda bakima muhtaç 2tane daha masum yavrular çalışayim desen imkansız dogum her geçen gün yaklaşiyor masraflar artiyo cepte paran yok bu çocuklar ne yiyecek devlet bakar diyenler evet devlet bakar bayani kadin siginmaya bebegi yetiştirmeye ne yapmali şimdi bu kadin evlatlardan mi vazgeçmeli yoksa dayagami göz yummali o yavrulari için katlandi belki kendini ifade etmesi yanliştı okadar

İnan düzeltmek için o kadar uğraştım o kadar çabaladim ki bir yerden sonra os çığrından çıktı karşımdaki insan olacak hayvan her durumdan faydalandı aslında haklıydı ben bu çocuklarla nereye gidecektim ne yapacaktım gecelerce düşündüm sonra ona sarıldım sarıldım ve sonuç...

Bazen insan kendisi icin yaşayamiyor suan sen tek başına birey olsan parkta yatar iş bulur çalışırsın bundan hiç süpem yok ama bu halde sen bakmaya degil bakima muhtaçsin ama insanlar ne çok sever yorum yapmayi neymiş kafana vura vura bu hale gelmiş ne kadar çirkin kırıcı laflar keşke hayata birazda olur yönüyle bakabilsek Hayallerle degilde gerçeklerle yaşamayı bilsek pskolojininde bozuk oldugu falan yok gayet aklı başındasın hastanede onu mutlu etmeye çalışırken bile yarınını düşünmüşün o acılar içinde bagırıp çagırıp öbür kulagınıdamı patlattirsin arkadaşlar bu hastanenin eve dönüşüde var

Siz gerçek misiniz? Hayal olun lutfen. Siz bu adamla varolmadiniz ya, ayrilinca yok olasiniz! Kusura bakmayin siz esek oldukca semer vuran cok olur. Hala gelsin diye bekliyorum diyorsunuz pes.

Kusura bakmayinda boyle yaptikca herseyi hakediyosunuz diyesim geldi sevgi sevgi nereye kadar o kadar seye ragmen hala seviyorum donsede kabul ederim diyosunuz o zaman alismissiniz dayak yemeyede kavgayada aldatilmayada asil boyle babanin yaninda buyuyecegine birakinda babasiz buyusunler diycek biseyim yok vallah pes.

Siz gerçek misiniz? Hayal olun lutfen. Siz bu adamla varolmadiniz ya, ayrilinca yok olasiniz! Kusura bakmayin siz esek oldukca semer vuran cok olur. Hala gelsin diye bekliyorum diyorsunuz pes.
Walla kizamiyorum ben zamanında onu söyle sağlam bir tepseydim o da bu senedi vuramaz bu kadar güclenemezdi karsimda ben ya ona acıdım ya kendime şimdi de bu kuyuda hala onun ışığını ariom oysa başka pırıltılar peşinde ne beni ne 3 cocugunu göremiyor haklısın ne diyin

Onsuz siz yok muydunuz? Bir erkeksiz yaşayamayacak mısınız? Toplumda boşanmış bir kadının yeri yok mudur diye mi düşünüyorsunuz?
Sizin yerinizde olsaydım önce zihniyetimi değiştirir sonra kendimi hayatımı toplar eski kocamı öyle bir pişman ederdim ki kapıma paspas ederdim. Yeter ki güçlü durmayı bilin kendinize değer verin her şey hallolur çözülür.

Kardeşimde kalıyorum çocuklar yanımda ama dilekçe yazmış çocuklar için karnımdakini yok sayiyor ama

Kardeşin sana evini bir süre daha açabilecek durumda mı? Yani şimdi sana iş bul çalış diyoruz ama iş bulsan ne kadar maaş alacaksın, en alttan başlayacaksın. Kendine ve çocuklarına yetebilmek için zaman lazım. Bir yandan kardeşinin yanında olman iyi olacaktır. Bu ülke şartlarında ayrıldın, çocuk baktın, bir de çalıştın öyle yazıldığı gibi değil maalesef.
Çocukları alamaz küçükler çünkü, onlar için alacağın nafaka bir nebze nefes aldırabilir sana, anlaşmalı boşanırsan dava sonunda tazminat alamazsın muhtemelen. Her ayrıntıyı detaylıca düşünüp akıllı hareket etmen lazım. Ailenin durumu nedir bilmiyorum ama sana destek olabilecekler mi?
Bu arada yorumlara hayret ettim, çalış çocuklarına bak ne kolay değil mi, bu kadının mesleği var mı ? Varsa bile çalışabilecek durumda mı malum hamile konu sahibesi, çalışsa bile öyle hop diye müdür maaşıyla falan başlayacak sanılıyor herhalde. Kadın sığınma evleri, dernekler falan ne kadar kalıcı çözümdür, elden gelen öğün kesmez gelse de zamanında gelmez arkadaşlar bu kırıcı olmayın. Bu kadın keyfinden çekmedi herhalde bu kadar eziyeti, sıfırdan bir hayat kurmak öyle yazıldığı gibi kolay değil üç çocukla

Büyük konuşmak istemem. Ama aşk, sevgi , kıymet bilmek bu değil. Sizde hastasınız. Eşinizde. Destek almadan sosyal hayata dahil olmamanız gerekiyor.

Çalışmıyorsunuz sanırım. Kolay değil çocukla sahip çıkanı olmadan boşanmak. Bence sevdiğiniz için değil mecbur olduğuunuz için böyle acı çekiyorsunuz. Kardeşiniz ne kadar sizi idare edecek ki??? Çok iyi düşünüp hesap yapın. Bir de doğum yapacaksınız. Allah yardımcınız olsun.

Bu devirde sahip çıkan arkada duran olmadıkça meslek ve işte olmayınca boşanmak burda yazdığımız kadar kolay olmuyor.

Çaresizlik..... yuvanın mutluluğun umudu... seni sarmış adama duyulan inanç... çocuklarının babasına olan inanç... hanımlar hiç kolay değil inanın ki.. bırakıp git demek bile öyle kolay ki dışardan bunu söylemek bile çok basitçe yazılacak birşey ama yaşayan bunca sıkıntıyı çeken bir kadın için tek bir kelime bile artık genzine dolmuş gerçekten... çok zor bir durum gerçekten

hakediyorsun diye nasıl yazabiliyorsunuz ya... bu kadar mı bizim yardımlaşmmaız desteğimiz.. madem dayak yedin hakettin şu bu bunlar nasıl cümleler kurmuşsunuz şaşırarak okudum..gözlerim doldu

evet yardım alın lüten.. bu süreçten kendinize yeni bir hayat armağan ederek çıkın... sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…