- Konu Sahibi RuhumBuruk
-
Kardeşim belli ki psikolojin çok bozuk.
Çaresizliği ve kimsesizliği eşinle kapatmaya çalışıyorsun. Ama denize düşüp yılana sarılmışsın.
O yılan şimdi yavaş yavaş sokuyor ama mazallah bir gün elinde kalırsın.
Küçücük çocukların var. Sana bir şey olursa onlar ne yapar hiç düşünmüyor musun?
Hissettiğin şey sevgi değil. Sana öyle geliyor sadece.
Önce psikolojik destek için adım at sonra da boşanma davanı aç.
Darp nedeniyle tazminat da her ay nafaka da alırsın..
Tamamen Güzin abla edasıyla yazdım ama aslında o ufacık çocukların şahit oldukları yüzünden seni bir de ben tokatlamak istiyorum..
Cocuklarim 18 aylık ama ben çalışamıyorum çocuklara bakacak biri yok kardeşimde kalıyorum alamaz mi genede?
İnşallah en yakin zamanda içinde bulunduğun çikmazdan kurtulursun ben seni yargilamiyacagim aksina sana hak veriyorum tabi bütün konularda değil o hale gelmeyen anlayamaz neden bunlari yaptigini belki bu yazimdan dolayi tepki alacagım ama gerçekten çaresizlik çok kötü kendimi sizin yerinize koymak bile istemiyorum çaresizsin gidebilecek bir kapın yok karninda bebek yaninda bakima muhtaç 2tane daha masum yavrular çalışayim desen imkansız dogum her geçen gün yaklaşiyor masraflar artiyo cepte paran yok bu çocuklar ne yiyecek devlet bakar diyenler evet devlet bakar bayani kadin siginmaya bebegi yetiştirmeye ne yapmali şimdi bu kadin evlatlardan mi vazgeçmeli yoksa dayagami göz yummali o yavrulari için katlandi belki kendini ifade etmesi yanliştı okadarAdam sanki ben bunca şeyi yapmışım gibi davraniyor düşünüyor ona deliriom diom arkadaşim
İnan düzeltmek için o kadar uğraştım o kadar çabaladim ki bir yerden sonra os çığrından çıktı karşımdaki insan olacak hayvan her durumdan faydalandı aslında haklıydı ben bu çocuklarla nereye gidecektim ne yapacaktım gecelerce düşündüm sonra ona sarıldım sarıldım ve sonuç...İnşallah en yakin zamanda içinde bulunduğun çikmazdan kurtulursun ben seni yargilamiyacagim aksina sana hak veriyorum tabi bütün konularda değil o hale gelmeyen anlayamaz neden bunlari yaptigini belki bu yazi ipmdan dolayi tepki alacagım ama gerçekten çaresizlik çok kötü kendimi sizin yerinize koymak bile istemiyorum çaresizsin gidebilecek bir kapın yok karninda bebek yaninda bakima muhtaç 2tane daha masum yavrular çalışayim desen imkansız dogum her geçen gün yaklaşiyor masraflar artiyo cepte paran yok bu çocuklar ne yiyecek devlet bakar diyenler evet devlet bakar bayani kadin siginmaya bebegi yetiştirmeye ne yapmali şimdi bu kadin evlatlardan mi vazgeçmeli yoksa dayagami göz yummali o yavrulari için katlandi belki kendini ifade etmesi yanliştı okadar
Bazen insan kendisi icin yaşayamiyor suan sen tek başına birey olsan parkta yatar iş bulur çalışırsın bundan hiç süpem yok ama bu halde sen bakmaya degil bakima muhtaçsin ama insanlar ne çok sever yorum yapmayi neymiş kafana vura vura bu hale gelmiş ne kadar çirkin kırıcı laflar keşke hayata birazda olur yönüyle bakabilsek Hayallerle degilde gerçeklerle yaşamayı bilsek pskolojininde bozuk oldugu falan yok gayet aklı başındasın hastanede onu mutlu etmeye çalışırken bile yarınını düşünmüşün o acılar içinde bagırıp çagırıp öbür kulagınıdamı patlattirsin arkadaşlar bu hastanenin eve dönüşüde varİnan düzeltmek için o kadar uğraştım o kadar çabaladim ki bir yerden sonra os çığrından çıktı karşımdaki insan olacak hayvan her durumdan faydalandı aslında haklıydı ben bu çocuklarla nereye gidecektim ne yapacaktım gecelerce düşündüm sonra ona sarıldım sarıldım ve sonuç...
Keşke geberseydin fake insan
Keşke geberseydin fake insan[/QUO
Sen gibisinin erkek versiyonu iste eşim anlamaman normal biseyleri.Ayrica masal öykü face hesabım buyur gel fake mi degil mi gor herhangi birine sor bide hesabımda ne anlayacaklar dinle tabi bu dediklerim faydasız siz gibiler anlasada anlamaz
Walla kizamiyorum ben zamanında onu söyle sağlam bir tepseydim o da bu senedi vuramaz bu kadar güclenemezdi karsimda ben ya ona acıdım ya kendime şimdi de bu kuyuda hala onun ışığını ariom oysa başka pırıltılar peşinde ne beni ne 3 cocugunu göremiyor haklısın ne diyinSiz gerçek misiniz? Hayal olun lutfen. Siz bu adamla varolmadiniz ya, ayrilinca yok olasiniz! Kusura bakmayin siz esek oldukca semer vuran cok olur. Hala gelsin diye bekliyorum diyorsunuz pes.
Kardeşimde kalıyorum çocuklar yanımda ama dilekçe yazmış çocuklar için karnımdakini yok sayiyor ama
evet yardım alın lüten.. bu süreçten kendinize yeni bir hayat armağan ederek çıkın... sevgiler...Psikologa gidiyorum sürekli annemin küçük yasta vefat etmesi babamın başka kadınla evlenmesi onu kabullenemem yalnız kalmam sonra babamında ölmesiyle eşime evet demem bı tek o varmis gibi ona sığınmam onunda bunu kullanması kısaca olay inanın yuregimi sokmek istiyorum çok acıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?