Bosaniyorum ölüm gibi bu

Allah razı olsun biraz anladığın için ailem hayatta değil kızkardeşimde bir süre idare edecem fakat çocuklar çok küçuk calisacam mesleğim var okudum ama maaş kreşlerine masraflarına ne kadar yetecek bilmiyorum bakacak biride yok.Bilmiyorum bu duruma gelmemek için bin çabaladim ama kaçınılmaz sondu biliyordum kürtaj olmaktan başka çarem yok Allah onun belasını versin bunlara sahip cikmior doğmamisa hiç çıkmaz

Okurken o biricik kocanıza değil size sinirlendim.bu konu gerçek değildir umarım.2.5 yılda 2.hamilelik niye? Ve Bazı kadınlar dayaktan işkenceden zevk mi alıyor anlamıyorum.

Allah biliyor feryadımı yeterrr die ağlamaktan bayginlik geçirmelerimi gunlerce yemeden içmeden kesilmelerimi eridim insaf etmedi alip karşıma iyi kötü konuşmalarım kar etmedi kaç defa çıktım o evden ama yokk 2 çocukla kimse açmıyor kapısını kardeşim evlenmese gene gidecek yerim yoktu o hayvanda bunu sonuna kadar kullandı ve ardımdan evimi dağıttı 2 günde ya

İns destek alıyorum ve tum bunları yapmak için son kalan gücümü kullanacam belki her şey iyi olacak bir umut diger türlü bitmeyecek zulüm olacak hayatimda biliyor ama şu akıl sağlığı toparlayamiorum

Büyük konuşmak istemem. Ama aşk, sevgi , kıymet bilmek bu değil. Sizde hastasınız. Eşinizde. Destek almadan sosyal hayata dahil olmamanız gerekiyor.
Psikolog zaten onda kişilik bozukluğu var demisti bende sürekli degisen fikir düşünce hallerle once mücadele sonra alışmaya baslamisim duygu durum bozukluğu yasamisim.Psikolog yardım edebileceğini söylüyor bilmiyorum etki eder mi ama bı yol olsa bişey olsa ne varsa silinse kafamdan

bu hayatta benden değerlisi yokken bana vurup zarar veren birine acıyıp tekrar kucak açamam.
her pişmanlık affedilmeyi gerektirmez!
eğer işkence çekiyorsam o evlilikte bir dakika durmam.
evli kalsam o adamdan bana ne koca olmuş ki çocuklarıma baba olsun!
ayakta kalmaya niyet ettiysem kimsem olmasa da Allah yardım eder.
acınası hale getiren sevgiyi bıçak gibi kesin atın!

Kulak zarınız yerine, kafanıza inseydi o darbe; belki kendinize gelirdiniz.
Çocuklarınız için çok üzüldüm.
Yorumunuz çok incitici...
Sizin gibi arkasında duran bir ailesi yok.
Küçük yaşlarda kimsesiz öksüz ve yetim kalmış birine bu yorumu yapmanıza sizin adınıza üzüldüm

Sevgii? Bu hastalik resmen. Esim bi kere vurdu cok buyuk kavgaydi aylarca burnundan getirdim affedemedm bosanmayi dusundum. Cok sinirli oldugu icin vurdugunu normalde cok merhametli oldugunu ve bidaha yapmiycagina guvendigim icin affettim. Nasil oluyoda tum bunlari affedeviliyosun kendine saygin bu kadar mi ya

destek mesajı dısındaki oh iyi olmuş müstehak şu bu bunlarla destek olunmaz ki destek olmak demek akıllıca bu kadına bu işlerden nasıl çıkacagını hukuksal psikolojik destegi vermektiir hanımlar... ben üzüldüm şahsen yorumlara...

Kulak zarını patlatınca geçer diye sarıldım kısmından sonrasını okumadım.Yazık o çocuklara.Akli dengeniz yerinde mi şüphe ettim.

ayne öyle... bir de nafaka kaldırıldı durumları vardı sahi doğru mu acaba

Biliyorsunuzdur ona da destek olmaya çalışıyoruz.
Bir kadin başka bir kadının bu kadar düşmanı olmamalı.
Bekar biri bu yorumu yazsa anlarım.
Evli musmutlu biri yazsa yine anlarım..
Ama .....
Tanimiyorum sadece konularina bakarak bu kaniya vardim ben

Keşke bende ilk vurduğun da tepkimi gosterseydim o bu duyacak die kapatmak yerine iyice pişman edebilseydim.İns hastalıktır ve ben bundan kurtulurum suan ailesine ve ona benim içinde bitti imajı veriyor görüşmüyorum ama kendimle mücadele icindeyim

bu bir hastalık değildir öncelikle.İkincisi hayatla başetme becerileri başkalarının yüksek olur senin düşük olur ki ailen bile yok hayatta tek başına yine çocuklarıyla evden ayrılma kararı almış bir kadın görüyorum ben... hala kocalasının onca şiddetine rağmen zorunluluktan evlilik yürüten kadınlar varken siz buraya gelip paylaşıyor görüş alıyor destek istiyorsunuz ben sizi tebrik ediyorum.Güçlü bir kadınsınız evet insanlar bazen hayatla başedemez olur ve kendileri gibi davranamaz hayatta böyle süreçler yaşamışsınız.Kendinize saygınızla da başka bişeyle de alakası yok bunların stres insana herşeyi yaptırır bunu gözden kaçırarak yorumluyorlar ve 5 parmaın 5 i aynı tepkiyi vermez hayata.Güçlü olun... çocuklarınzla yeni bir hayat kurun kendinize artık ÇARESİZ değilsiniz ... baroya gidin avukat da talep edin sosyal yardımlaşmaya gidin valiliğe gidin maddi yardım talep edin bu süreçte ben bu süreçleri atlatacagınıza inanıyorum

Hayat merhameti olan sadik biriyle gecer.Bi kere geldigin su hayatta degermi bi deger bilmezin elinden cekceklerin.Daha ne guzel gunlerin olur.Evlilikler bitmiycek diye kural mi var? Yurumuyosa bitsin bosver.Bana vurana eziyet edene koca demem ben.Kim ki ya o.Koca sifatini veren benim nasil bana eziyet edebilir. Bunj kendine yapma oluyorum diyosun asil hayat geri donuyosun neresinden donersen kardir

Hastalik derken asla asagilak amaciyla soylemedm haddim degil.Ama bu yasadiklarini ask, sevgi diye tanimlamasi oyle gormesi cok yalnis. Sevgi icinde merhsmet vicdan saygi bulunduruyorsa sevgidir.

İns ben hayatta hep tektim 7 yaşından beri ama ne olursa olsun babam vardı golgesi yetiyordu onunda gitmesiyle bu adama sarılmak sanki tek o varmış gibi hissetmek ve çocuklarla 2 defa başarısız denemem dedigi gibi zaten sahibin yok düşüncesi iyice kafama yerleşti ama gene de cesaret edip çıktım o evden tabi bin korku pesimde o hayvana ister istemez alışmışım sanki bundan sonra elimi tutacak kimse olmayacak sanki mecburum bilmiyorum daha neler neler kafamda Allah düşmanıma böyle kaderi reva gormesin cehennemdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…