- 12 Nisan 2015
- 697
- 1.154
- 313
- Konu Sahibi Minnoskizz
Tesekkur ederim değerli görüşünüz için.. aslında basarisizlik hissine kapilmam su sebepten onu mutlu edeyim iyi bir eş olayım diye cabalamamdi en korktuğum şey aramızın bozulmasi idi, bu noktaya geldiğimizde yine kendimi suclamam demekki bilmeden biseyler yaptım dememdi avukatla konuştuğumda o da kizdi bana bu şekilde çok yanlış yapmışsın dedi... Şuan içimi en çok yakan keşke elle tutulur bir sebep olsa da bosaniyoruz desem şaka gibiÇevremde gördüğüm şey eğer bir psikolojik sorun söz konusu değilse annenin çocuğu almakta her zaman daha şanslı olduğu. Siz de çok aklı başında görünüyorsunuz yazdıklarınızdan. O konuda içinizi ferah tutun. Koskoca adamların herşeyi ailelerine taşıması bunun sonuçlarını görememesi de akıl alır gibi değil. Diğer yandan da eleştiri olarak yazmıyorum yanlış yorumluyor da olabilirim burdaki kısacık bilgileri ama yazdıklarınızdan eşinizi kaybetmekten çok başarısızlık hissine üzülmüşsünüz gibi anlaşılıyor. Evlilik uzun sürünce başarıya ulaşan birşey değilki önemli olan içindeyken ne kadar sevip mutlu olduğunuz, ne kadar yakınlık kurabildiğiniz. Sizi ne olursa olsun ama sürsün psikolojisine soktuysa belki bitince daha mutlu hissedersiniz. Umarım hakkınızda hayırlısı olur. Sevgiler.