Bosaniyorum, oysa aklıma bile gelmezdi

Sen kendini niye sucluyorsum bundan bosanmami olur. Millet diysa g.tuyla guler.Boyle belirgin sikinti olmadigi halde bosanmak istiyorsa engel olma.Ya senin gözünü korkutuyor yada pislik yapiyor. Sen yapma etme dersen bu kaybetme korkunu cok kullanır. Boyle birsey benimde basimda.Yani benim de hep kaybetme korkum oldu. Senin korkularini da anlıyorum ama yapman gereken korkunu ona belli etme.Bu sana boyle gecimsiz bir tip karsisinda cok kaybetirir .En kotusune hazirlikli ol.Calisiyor musun?Ailen ne diyor?

Sen kendini niye sucluyorsum bundan bosanmami olur. Millet diysa g.tuyla guler.Boyle belirgin sikinti olmadigi halde bosanmak istiyorsa engel olma.Ya senin gözünü korkutuyor yada pislik yapiyor. Sen yapma etme dersen bu kaybetme korkunu cok kullanır. Boyle birsey benimde basimda.Yani benim de hep kaybetme korkum oldu. Senin korkularini da anlıyorum ama yapman gereken korkunu ona belli etme.Bu sana boyle gecimsiz bir tip karsisinda cok kaybetirir .En kotusune hazirlikli ol.Calisiyor musun?Ailen ne diyor?
O kadar haklısınız ki işte benim hatam bu hep korktum kavgdan gürültüden vs alttan aldım çok havalara girdi demekki...belkide dediğiniz gibi beni korkutuyor ama boşanmak lafı öyle kolay kullanılır mı? Çalışıyorum isim iyi ailemde yanımda herzaman ama işte benim kafa yapım :KK43: bosanmak kelimesi bile ürkütüyor çocuğuma üzülüyorum yani çok zayıfım bu yönden bir de ben seviyodum onu...ne bileyim şuan aşırı kötüyüm inanın ne yzadim nasıl yazıyorum bilemiyorum ama yazmak iyi geldi çok saolun .. çok saolun ..

Oyuzden hep derimki cocuklariniza sebgilisi var diye kizmayin ve ya kendinizi kisitlandirmayin hayatima birini sokmucam diye. Birakin tanisinlar nasil tipler var sevgili olsun ayrilsin baskasiyla tanissin 2 is ayni anda nasil yurutulur ogrensin. (Okul ev iliskisi anlamnda ) yani demem o ki o size sinyallerini cok vermistir anlamamissinzdr

Oyuzden hep derimki cocuklariniza sebgilisi var diye kizmayin ve ya kendinizi kisitlandirmayin hayatima birini sokmucam diye. Birakin tanisinlar nasil tipler var sevgili olsun ayrilsin baskasiyla tanissin 2 is ayni anda nasil yurutulur ogrensin. (Okul ev iliskisi anlamnda ) yani demem o ki o size sinyallerini cok vermistir anlamamissinzdr
Evet... ailem baskıcı değil di bu konuarda da ben biraz farklı bakmsitim ders çalışıyorum kafam karışmasın hayalleirim var kafam karışmasın odaklanamam vs saçma sapan şekilde bı psikolojiye burunmusum..halbuki hayatina şok birilerini tanı insanlari...öyle iste kendime yaotim ben ne yaptimsa

Başka bi sebebi vardır onun. Açık açık sana söyleyemeyeceği bişeyse çamura yatmak, son kavgaya sığınmak işine geliyordur. Bence yalvarma.
Bi evlilikte boşanma lafı geçiyorsa hakkı verilmeli bence. Boşanıyorum diyeni en fazla bi defa dinler uyarırsın sonra hadi yoluna.

Başka bi sebebi vardır onun. Açık açık sana söyleyemeyeceği bişeyse çamura yatmak, son kavgaya sığınmak işine geliyordur. Bence yalvarma.
Bi evlilikte boşanma lafı geçiyorsa hakkı verilmeli bence. Boşanıyorum diyeni en fazla bi defa dinler uyarırsın sonra hadi yoluna.
Bı evlilikte boşanma lafı bu sebeple ağza alınmamali şaşkınım...ama dediğiniz gibi başka bı sebep var demekki benimle paylaşmadigi yazık...bekleyip göreceğim..teşekkürler yorumunuz için...

Teşekkür ederim cevabınız için.. o kadar haklısınız ki , çok büyük hata ettim kimseye tanıma fırsatı vermeden ilk tanistigim kişiyle korukorune evlnemisim..:KK43: geçen bir avukatla konuştum aynı sizin soyledijlerinizi söyledi bana senin hatan hep alttan alman kavga etmekten dedi evlilikte kavgada olacak bagrismada bundan kaçmak yanlış dedi...üzülüyorum kendimi hep başarılı gördüm öyle oldum ama bir evliligi yurutemedim, basariilsiz oldum sandimki böyle yaparsam basaririm..çocuk konusuna gelince onu benden alacağını neye dayanarak soyluyor anlayamadım ama o benim dünyam onu benden alamaz
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki . Ben de çok güzel bir bölüm okudum bekarken her imkanım vardı .evlendim aynı şekilde esimle problemlerim başladı ilk başlarda gözüme perde inmişti hiçbir şey görmüyordum ana bana cok çektirdi her şeye karşı çıkardı hayır derdi . Her kavgamizi ailesine anlatırdı . Hala daha aynı . Sürekli kvaldiem koederim dahil oluyor kavgalarimia ve ben çok yoruldum sürekli boşanmaktan vazgeçirmek ten 3 kişiyle birden uğraşmaktan . Bunun sebebi hep aileler. Onlar dahil oluyo oğulları ister istemez onlarla konuşunca doluyo . Benim eşim hep onlarin doldurmaları yüzünden benimle kavga ediyo . Allah diyorum. .sen de içini ferah tut. Ben kavga etmekten korkuyorum artık ailesi ogrencek yine evime gelicekler konuşmaya diye . Ben psikolojik destek almaya calisicam çünkü çok ypratiyorun kendimi . Allah ne derse o olur . Öncesinde hiçbir barışma hamlesi yok mu . Çocuk da varmış yuva hemen yıkılmasa.

Bı anda bu sepebten boşanmak lafı şoka ve bunalıma soktu beni açıkçası ...bende öyle düşünüyorum başka sebep var gibi ama bunu böyle alçakça sebeplerle değilde direk söylese olmaz mıydı günlerdir basım agriyor
Canım aileye anlatan erkekler neyden güç aliyo bilmiyorum ama hepsi aynı sejilde bosanalim diye atıp tutuyo . En büyük hatamız evliliği bilmeyen olgunlaşmamış , problemleri çözmekten aciz hemen kaçan sorun cozemeyen , sorununu ailesinin çözmesini bekleyen erkeklerle evlenmek . Olgun olmayan insana öfkesini kontrol edemeyen hemen boşanma lafını ağzına alan insanla nasıl anlaşabilirsin ki .

Bunu kırmak adına söylemiyorum lakin anlattığınız kadarıyla çok silik kalmışsınız. Her şeye olur deyip her şeyi alttan almak hayatta kimsenin yapamayacağı bir şey. Kaldı ki karşı taraf sürekli bunu yaparsa insan haksız da olsa kendini haklı sanar. Eşiniz muhtemelen sizi kaybetmekten korkmuyor. Bir gün gerçekten kaybedince üzülecektir lakin şu an için bir değer vermiyor gibi. Uyuşturıcu kullanımı ya da psikolojik olarak kanıtlanmış bir rahatsızlığınız yoksa çocuğu sizden alması zor. İlla sizden boşanmak istiyorsa bence boşanın... Ama yasal haklarınızın da sonuna kadar peşinde olun. İnsanlar bazen 50. Yaşından sonra yeni bir hayat kurup çok da mutlu olabiliyorlar. Sizi sevmeyen ve istemeyen biri için çabalamayın. Yolunuza bakın.

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki . Ben de çok güzel bir bölüm okudum bekarken her imkanım vardı .evlendim aynı şekilde esimle problemlerim başladı ilk başlarda gözüme perde inmişti hiçbir şey görmüyordum ana bana cok çektirdi her şeye karşı çıkardı hayır derdi . Her kavgamizi ailesine anlatırdı . Hala daha aynı . Sürekli kvaldiem koederim dahil oluyor kavgalarimia ve ben çok yoruldum sürekli boşanmaktan vazgeçirmek ten 3 kişiyle birden uğraşmaktan . Bunun sebebi hep aileler. Onlar dahil oluyo oğulları ister istemez onlarla konuşunca doluyo . Benim eşim hep onlarin doldurmaları yüzünden benimle kavga ediyo . Allah diyorum. .sen de içini ferah tut. Ben kavga etmekten korkuyorum artık ailesi ogrencek yine evime gelicekler konuşmaya diye . Ben psikolojik destek almaya calisicam çünkü çok ypratiyorun kendimi . Allah ne derse o olur . Öncesinde hiçbir barışma hamlesi yok mu . Çocuk da varmış yuva hemen yıkılmasa.
Teşekkür ederim vakit ayırıp okuyup cevapladiginiz için...evet malesef aile çok problem halbuki ben annem üzülür diye düşünür anlatmam mesela kendimiz halledelim isterim ama erkekler öyle oomuyor demekki...barışma hamlesi yok kesin ve net dedi biteck bu iş dedi

Canım aileye anlatan erkekler neyden güç aliyo bilmiyorum ama hepsi aynı sejilde bosanalim diye atıp tutuyo . En büyük hatamız evliliği bilmeyen olgunlaşmamış , problemleri çözmekten aciz hemen kaçan sorun cozemeyen , sorununu ailesinin çözmesini bekleyen erkeklerle evlenmek . Olgun olmayan insana öfkesini kontrol edemeyen hemen boşanma lafını ağzına alan insanla nasıl anlaşabilirsin ki .
Teşekkür ederim..inanın belki daha huzurlu olurum bosaninca ama boşanmak aile bozmak bana ağır geliyor böyle olmamalı diyorum ama gerçeklerle yüzleşmeliyim. istemiyorsa biter :KK43: yeterki çocuğum benimle olsun o sağlıklıolsun diyorum

Bunu kırmak adına söylemiyorum lakin anlattığınız kadarıyla çok silik kalmışsınız. Her şeye olur deyip her şeyi alttan almak hayatta kimsenin yapamayacağı bir şey. Kaldı ki karşı taraf sürekli bunu yaparsa insan haksız da olsa kendini haklı sanar. Eşiniz muhtemelen sizi kaybetmekten korkmuyor. Bir gün gerçekten kaybedince üzülecektir lakin şu an için bir değer vermiyor gibi. Uyuşturıcu kullanımı ya da psikolojik olarak kanıtlanmış bir rahatsızlığınız yoksa çocuğu sizden alması zor. İlla sizden boşanmak istiyorsa bence boşanın... Ama yasal haklarınızın da sonuna kadar peşinde olun. İnsanlar bazen 50. Yaşından sonra yeni bir hayat kurup çok da mutlu olabiliyorlar. Sizi sevmeyen ve istemeyen biri için çabalamayın. Yolunuza bakın.
Teşekkür ederim cevabınız için...hayır kırılmam lakin çok hak veriyorum çünkü hatalı oldugumu artık bende kabul ediyorum..kavgdan kaçmak sorun çıkmasın aman ağzımızın tadı bozukmasin demek asıl kotulukmus bir aileye malesef ben bunu anlayamadim... Olay yeni zihnimi toparlayıp yolumu cizecegim inşallah.. çok teşekkürler

Teşekkür ederim vakit ayırıp okuyup cevapladiginiz için...evet malesef aile çok problem halbuki ben annem üzülür diye düşünür anlatmam mesela kendimiz halledelim isterim ama erkekler öyle oomuyor demekki...barışma hamlesi yok kesin ve net dedi biteck bu iş dedi
Aynı semiliz aynı ya . Ben de aileme anlatmam biz iyi oluruz ama onların gözünde eşim küçülür derim . Bu yuzden mesela eşimin ailesi hep beni kötü bilir iyi davranırlar sözde ama kıymetini bil oğlumuz şöyle böyle sürekli bir şeyler söylerler. Bekleyin bakalım o zaman hakkınızda en hayırlısı olsun . Rabbim hayırlı çıkış kapıları göstersin size

Ben de aynı şekilde düşünüyorum düzenimi bozmak eşimden ayrilmak cok zor geliyor . Benim eşim de dün dedi yine bıktım artık canımı mi istiyorsun diye halbuki kızdığım şeyler hep haklı olduğum konular. Problem çözmekten aciz gelip halimden anlamiyo sadece bitsin . Ailelerinden kopamamislar henüz . Beni de çok teselli ediyorlar bu sefer bosanalim derse peşine düşme diye. Ve inan ki sen sessiz olduğun için kendini sucluyosun ama kavga da etsen bu tipler aynı . Ben her yolu denedim cilveyle söyledim sürat astım kavga ettim hiçbir şekilde anlamiyo hala .bunların düşünce yapısı böyle . Terapi almaya ikna etseniz kabul eder mi ?
Teşekkür ederim..inanın belki daha huzurlu olurum bosaninca ama boşanmak aile bozmak bana ağır geliyor böyle olmamalı diyorum ama gerçeklerle yüzleşmeliyim. istemiyorsa biter :KK43: yeterki çocuğum benimle olsun o sağlıklıolsun diyorum

Aynı semiliz aynı ya . Ben de aileme anlatmam biz iyi oluruz ama onların gözünde eşim küçülür derim . Bu yuzden mesela eşimin ailesi hep beni kötü bilir iyi davranırlar sözde ama kıymetini bil oğlumuz şöyle böyle sürekli bir şeyler söylerler. Bekleyin bakalım o zaman hakkınızda en hayırlısı olsun . Rabbim hayırlı çıkış kapıları göstersin size
Allah razı olsun güzel dua ve dilekleriniz için ..sanırım çoğu evlilikte aile iç işlerine karışınca problem oluyor..koca insanlar kendi problemini cozemeyip aileye anlatıyorsa gerçekten yazık.. yaşayıp göreceğim umarım çocuğum ve benim için hayırlı olur tekrardan teşekkürler güzel dilek ve dualarınıza ♥️♥️

Çevremde gördüğüm şey eğer bir psikolojik sorun söz konusu değilse annenin çocuğu almakta her zaman daha şanslı olduğu. Siz de çok aklı başında görünüyorsunuz yazdıklarınızdan. O konuda içinizi ferah tutun. Koskoca adamların herşeyi ailelerine taşıması bunun sonuçlarını görememesi de akıl alır gibi değil. Diğer yandan da eleştiri olarak yazmıyorum yanlış yorumluyor da olabilirim burdaki kısacık bilgileri ama yazdıklarınızdan eşinizi kaybetmekten çok başarısızlık hissine üzülmüşsünüz gibi anlaşılıyor. Evlilik uzun sürünce başarıya ulaşan birşey değilki önemli olan içindeyken ne kadar sevip mutlu olduğunuz, ne kadar yakınlık kurabildiğiniz. Sizi ne olursa olsun ama sürsün psikolojisine soktuysa belki bitince daha mutlu hissedersiniz. Umarım hakkınızda hayırlısı olur. Sevgiler.

Bı evlilikte boşanma lafı bu sebeple ağza alınmamali şaşkınım...ama dediğiniz gibi başka bı sebep var demekki benimle paylaşmadigi yazık...bekleyip göreceğim..teşekkürler yorumunuz için...
Baska biri de olabilir.Tabi sadece korkutma da olabilir yada tahsmmulsuz sevmeyen.Her hakukarda adam kötü kalpli. Merhametsiz.Boyle biriyle omur gecer mi?Sen arkadasin dedigi gibi birkez dinlersin neden bosaniyormus kendi basina.Bir daha lafi edilirse tahammul gosteren kendine haksızlık yapar.Adama gel ag.zma s.c demus olursun.Ha psikolojin okadar kotudurki okadar kendini kaldiramiyorsundur okadar zayif bir zamanindasindir ki ag.zina s.cmasi da bir secenek olur senin icin.

Zor bu his bilmez miyim.Benim 2.evliliğim hala bu hislerle ugrasiyorum..Allah yardimcin olsun.Duygusal dusunme.Insanlar ayrilabilir.Allaha havale et.Ailen iyiyse onlara saril.Ben ilkinde okadar uzuldum ki degmezdi bana zarari dokundu.Uzulmeye degmez bu merhametsiz icin .Duygusallik girince yipraniyorsun iste

Maalesef ki senin sevdiğin gibi kocan seni sevmemiş evlilikte tek başına yürümez maalesef.Cok üzüldüm Allah yardımcın olsun.

Back
X