- 10 Ağustos 2009
- 26.199
- 18.342
- 823
- Konu Sahibi morgana_aa
-
niye böyle iyi davranıyorum biliyormusunuz yuva kolay kurulmuyor ve boşanırken şunu demek istiyorum''ben herşeyi yaptım vicdanım rahat''
sanırsam arkadaş annesini istemesinin boşanma sebebi olmadıgını belirtmişşşş
niye böyle iyi davranıyorum biliyormusunuz yuva kolay kurulmuyor ve boşanırken şunu demek istiyorum''ben herşeyi yaptım vicdanım rahat''
cnm boşanmak kesinlikle istemiyo nedenleri sdanırsam ailesi tepki vercek çevre baskısı ve yalnızlık korkusu sanırsam aşıkta eşineeeeee konuyu niye açtı bende anlamadımmm tepkileri bilmeliydiiii
eşimin ailesiyle sorunum yok kültürel olarak farklıyız onların sosyal ortamları bana göre değil bazen akrabalarının nasıl konuştuğunu bile anlamıyorum ve bunlarla sürekli yaşıcamı düşünemiyorum çok içiçe yaşıyorlar uzakta bunlar sorun değil ama eşim bütün akrabalarına çok düşkün o yüzden gitmek istemedim
cnm boşanmak kesinlikle istemiyo nedenleri sdanırsam ailesi tepki vercek çevre baskısı ve yalnızlık korkusu sanırsam aşıkta eşineeeeee konuyu niye açtı bende anlamadımmm tepkileri bilmeliydiiii
mesela çiftlerden birinin diğerini döverek komaya sokması gerekir. öyle iki tokat bir yumrukla evlilik mi bitirilirmiş değil mi??
Ya konu çok acı ama bu mesaja gülmeden edemedim..
Kadınlar olarak toplumsal olarak çok sindirilmişiz,çalışsak da ,okusakda hala ve hala güçlü değiliz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?