Boşanıyorum perişanım

niye böyle iyi davranıyorum biliyormusunuz yuva kolay kurulmuyor ve boşanırken şunu demek istiyorum''ben herşeyi yaptım vicdanım rahat''

senin vicdanın rahat olsun o adamı boşadığın gelip sana yalvaracaktır bunu bil
hem seni dövsün, ezsin ,zor kullansın tabiki vicdanın rahat olacak!!!

o halde hemen boşanmak istemiyorsan git bunları ailene anlat ve onalrıon yanında
uzun müddet kal eşinlede küs konuşma ki bilsin değerini!!
sen çok alttan almışsın paşa =eşin şımarmış
klava:

sanırsam arkadaş annesini istemesinin boşanma sebebi olmadıgını belirtmişşşş

o zaman bu konuyu niye açmış..
dayak yiyecek,kolu kırık zavallı biricik eşinin iyileştirip,onu boşanmaktan vazgeçirecek..
sonra arada yine dayak yer,hem yuvası dağılmaz..
böyle mutlu yuvayı kim bozmak ister ki..?

cnm boşanmak kesinlikle istemiyo nedenleri sdanırsam ailesi tepki vercek çevre baskısı ve yalnızlık korkusu sanırsam aşıkta eşineeeeee konuyu niye açtı bende anlamadımmm tepkileri bilmeliydiiii

niye böyle iyi davranıyorum biliyormusunuz yuva kolay kurulmuyor ve boşanırken şunu demek istiyorum''ben herşeyi yaptım vicdanım rahat''

evet kolay kurulmuyor onun için kolay dağılmamalı değil mi??
mesela çiftlerden birinin diğerini döverek kopmaya sokması gerekir. öyle iki tokat bir yumrukla evlilik mi bitirilirmiş değil mi??

cnm boşanmak kesinlikle istemiyo nedenleri sdanırsam ailesi tepki vercek çevre baskısı ve yalnızlık korkusu sanırsam aşıkta eşineeeeee konuyu niye açtı bende anlamadımmm tepkileri bilmeliydiiii

8 aylık gelin dayak yiyecek sonra da seni boşayacam sözlerini duyacak hala aşık olacak.
başlarım ben böyle aşkın ızdırabına o zaman..
alsanaalsanasmile

Bu yüzdenmi istemiyorsun?benneyaptımki

Neyse kendine göre hakli sebeblerin vardir belki ama bence biraz fazla abartmissin gibi geldi.....
Ayrica kültürel bakimdan bu kadar farkli oldugun insanlarin oglu ile evlenmeden önce aklin nerdeydi yoksa evlendikten sonra ailesinin biranda yok olacaginimi sandin?

Evlilik böyle bir kurum degildir güzelim, ne sen nede o dedigim dedik caldigim düdük diyerek yürütemezsiniz.....ve gördügmüz gibide yürümemis zaten.

Olay siddete kadar gelmis ise kopan kopmustur....bir kere saygi dedigmiz ve evlilik icin en önemli unsur olan özellik bitmis malesef.

Esinle ortak bir paydada bulusmak yerine güzellikle konusalim halledelim demek yerine isi inada bindirerek yanlis yapmissin.....esinin yaptigi yanlislar zaten belli.
Bilemiyorum ama bu olaylardan sonra barissan bile pekte mutlu bir evlilik olacagni tahmin etmiyorum arkadasim acikcasi....

Hakkinda hayirlisi olsun, ne diyim.

işte arkadaş duvarlar arkasından yazıyo yıkıpta asıl düşüncelerini açsa niyetini bilmioz tam konuyu niçin açtı duymak istediği destekmi boşanmaya iknamı neeee

Hem boşanmak istemiyor..
Hem eşimin lafına gelmem ,ailesinin iline gitmem diyor..
Hem dayak yiyor..
Hem çalışıyor,güzel para kazanıyor..
Hem dayak yediği adama güleryüzle bakıyor,bırakmasın diye 25 gün mühlet istiyor..

Anlamak güç arkadaşım fisfisfis

mesela çiftlerden birinin diğerini döverek komaya sokması gerekir. öyle iki tokat bir yumrukla evlilik mi bitirilirmiş değil mi??

Ya konu çok acı ama bu mesaja gülmeden edemedim..
Kadınlar olarak toplumsal olarak çok sindirilmişiz,çalışsak da ,okusakda hala ve hala güçlü değiliz..

vicdansız olan sen değil eşin bence.çocuk olursa dahada işin zor yol yakınken iyi düşün.

aynı sehırde ysamayı sorun halıne getırmen hata..
kultur farkı dıyon evlenmeden görmedın mı.
ailesını kuçumsuyosun sen resmen
sana bır zararları oldumukı ayrı sehırde yasyorsunuz..
hataa bence kımse burda aynı kulturden adamla evlı degıldır tam olarak ıllakı vardr fark..
bızımde cok farklı ailelerımız çokkk hemde
ama benı ılgılendrmez kı ben kocamı sevıyorum evımde huzuruma bakarım geldılermı 2 guler yuz oldu da bıttı masallahhbayanssulusmile
dayak af edılır bırsey degıl asla

dayak ve hakaret en büyük boşanma sebebi bacım
okumuş insansın sen daha iyi bilirsin
ama dinimiz ne yasalarımız bu tür bir davranışı normal görmüyor
ikinci ise daha büyük sorunlarınız başlamadan yolun başındayken bırakın bunu çünkü ömür uzun ve daha görecek günleriniz var
eğer sana ilk günlerde anası danası bilmem nesi yüzünden tavır yapan adam
siz çalışamaz olduğunuzda
hasta olduğunuzda
ailenizle sorunlarınız olduğunda
çocuğunuz olduğunda
kimbilir neler yapar
tv de görüyoruz bacım
az sabredeyim
çocuğum olunca düzelir
gibi ölçüler sana uygun olan değil
öyle düşünenlerin sonunu görüyoruz tv lerde
yol yakınken bırak yakasını
işin içine dayak girdimi bu iş biter
hemde daha 8 aylık evliyken

vala bende eşimin ailesiyle altli üstlü oturuyom altımdada görümcem var üstte kaynanam ben istanbul kızıyım onlar erzurumlu kaynanam kapalı ve yetişme tarzımız çok farklı ama hiç bi zaman eşime anneni istemiyom gelmesin yada nebiliyim başka tar bişi demedim anlaşmak istiyene heryer cennet gelirrr ailesini istememe sebebini ögrenmek isterdsim bişimi yapmışlar ona zamanında

arkadaşım eşin snei dövdü allahta tepesinden baktı demekki kolunu kırdı.umarım azcıkta olsa vicdan muhasebesi yapıp hatasını anlamıştır.sense hala ona bakmaya çalışıyorsun.evlenmeden önce gün gelirde ailemin yanına göçeriz diye hiç söyledimi eşiniz?yoksa şimdilerdemi türedi bu konu.bende zor günler anlaşmazlıklar yaşıyorum eşimle şu zamanlarda.inan diycek bişe bulamıyorum.konuş onla anlat istediğini olmaz de demiycem.çünkü inatla dediğini yaptırmaya çalışan bir eş var başımda.sadece allah yardımcın olsun..

oğul iyise, gelinde iyidir

çerkez atasözü

Ya konu çok acı ama bu mesaja gülmeden edemedim..
Kadınlar olarak toplumsal olarak çok sindirilmişiz,çalışsak da ,okusakda hala ve hala güçlü değiliz..

yok aslında konu acı değil derinss trajikomik. adeta karamizah.
kadın 8 ay içinde önce dayak yiyip, sonra da hastabakıcı olarak görevlendirilecek; ama hala boşanamam evlilik kolay mı kuruluyor diyecek.. bende bu duruma acı diyeceğim.
acı değil bence hayır..
lmaz:

adam seni dövmüş...
git Allahını seversen..
kazancım da iyi diyorsun bir de..
karaktersiz kocanı tepene çıkarmışsın..
sebebini ne olursa olsun, ister haklı ol ister olma oraya takılmadım ben..
ne hakla sana el kaldırıyor o adam? aciz misin o kadar? hak hukuk yok mu bu ülkede? adam seni hırpalıyor,zoooort boşanalım diyor, bu adam seni sevmiyor, düpedüz senden kurtulmaya çalışıyor, sense hala yuvanı kurtarma derdindesin.
güzelim , yuvan mı var ki?

bu adama bir an önce yol verin gitsin..
senden boşanmak istiyor sende 25 gün daha bakayım diyorsun..
olacak iş değil..

arkadasım 8 aylık evlılıkte dayak yada ıtıp kakma olmamalı. okey oldu bırkere, yok bırkerede degıl adam pıskın. sen kayınvalıdenın gelmesını neden ıstemedın kulturun dısında sana olan yaklasımı tutumu nasıl. bak evlıklıkte ne olursa olsun kaynana onemlı. kendı annem ıcınde soyluyorum kaynana onemlı canım. bak benım annem (kendı annem) nısanı bozacagım zaman benımle oturdu konustu arayı buldu, kendısı hakkındakı yorumları duydu cahıller dedı konuyu kapattı asla kendını dusurmedı ama son olaylardan sonra annem kocama evde otutrurken (esım 7 aydır yurtdısında annemlerde kalıyorum ) " eger aılen ve esın arasında dengeyı bulamayacak , haklıya haklısın ,haksızada haksızsın dıyemeyeceksen buraya kızımı almaya gelme, ben kızıma 25 sene baktım bı 25 sene daha bakarım " dedı. ondan sonra esım daha yenı yenı benımle konusmaya rahatsızlıklarımı dınlemeye, haksızlara tepkı vermeye basladı. anneler evlılıkte onemlı rol oynuyorlar. aılene anlat durumu bıraz da o senın aılenle ugrasssın. 1 evlılık sana hıcbırsey kaybettırmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…