- Konu Sahibi morgana_aa
-
ben eşimi seviyorum yuvamı bozmakta istemiyorum eşimle yer konusunda anlaşamadık ve her tartışmamızda beni ailesini istememekle suçladı hırpaladı ben yapacağımı yaptım hamlelerimi düşünerek atıyorum yoksa kapıyı çarpıp gitmek çok kolay ben evliyim benim boşanmam kendi ailemide etkileyecek benim bütün hayatımı etkileycek
Kocasından dayak yiyip oturan bir kadın..
Böyle bir talebi ciddi bir sorunmuş gibi sunamaz..
eşinizden dayak yemeniz sorun değil,eşinizin ailesiyle aynı ilde yaşamak mı sorun..?
Adam sizi dövüyor oturup adama bakıyorsunuz ya,defol git annene derim ben,cehennemin dibine gitsin..
niye diyemiyorsunuz ..?
Kapıyı çarpıp gitmek kolay değil zor olandır..
Boşanmanız halinde aynen dediğiniz gibi sizin de ailenizin de hayatı elbette değişecektir..
Ancak kolunuzu kıran adam için bir saniye bile düşünmek hatta sizin ailenizin de bu düşünmelere göz yumması herşeyden çok daha çok düşündürücü çooook!
Kapıyı çarpıp gitmek kolay değil zor olandır..
Boşanmanız halinde aynen dediğiniz gibi sizin de ailenizin de hayatı elbette değişecektir..
Ancak kolunuzu kıran adam için bir saniye bile düşünmek hatta sizin ailenizin de bu düşünmelere göz yumması herşeyden çok daha çok düşündürücü çooook!
benim maddi durumum iyi çalışıyorum da tereddütüm şundan yana bu bir boşanma sebebimi vicdanım bundan rahatsız
Adamcagiz kendi kolunu is yerinde kirmis ..
Dikkatli okumanizi tavsiye ederim ...
lalelim kocasi kendi kolunu kirmis arkadasin kolunu degil arkadasi dovmusboshayallersmile
peki sizce ailesiyle aynı şehirde yaşamak istememem LÜKS mü yani bir bayan olarak böyle bir talebim olamaz mı
annemin haberi var babama daha söylemedim bugün yarın olanları anlatıp onunda fikrini almak istiyorum
Adamcagiz
benim maddi durumum iyi çalışıyorum da tereddütüm şundan yana bu bir boşanma sebebimi vicdanım bundan rahatsız
bunu ben de cok merak ediyorum
çok merak ettim aceba sana vurduğu kolumu kırıldı yaaa
]
annende sana elini kaldıran adamla ne evliliği ne yuvası demedi de kocanı ikna etmek için akılmı verdi
peeesss
adamcağızmı? :1shok:
bu sonundaki cağız ekinin başına başka bi sıfat koymak istiyorum ama burda olmaz
zavallı dimi kolunu kırmış yazık
çok merak ettim aceba sana vurduğu kolumu kırıldı yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?