Boşanıyorum perişanım

ben eşimi seviyorum yuvamı bozmakta istemiyorum eşimle yer konusunda anlaşamadık ve her tartışmamızda beni ailesini istememekle suçladı hırpaladı ben yapacağımı yaptım hamlelerimi düşünerek atıyorum yoksa kapıyı çarpıp gitmek çok kolay ben evliyim benim boşanmam kendi ailemide etkileyecek benim bütün hayatımı etkileycek

Kapıyı çarpıp gitmek kolay değil zor olandır..
Boşanmanız halinde aynen dediğiniz gibi sizin de ailenizin de hayatı elbette değişecektir..
Ancak kolunuzu kıran adam için bir saniye bile düşünmek hatta sizin ailenizin de bu düşünmelere göz yumması herşeyden çok daha çok düşündürücü çooook!

Diye sorarlar adama?:1closedeyes: değil mi yani:)))

Yani dayağa evet ama kayınvalideyle aynı şehirde yaşamaya hayır..kafamçokkarıştı

Seni döven adamı ,bir de zorla ikna edip bakıyorsun..gamyoncuiremsu

iyi..gamyoncuiremsu Hayırlısıgamyoncuiremsu

Adamcagiz kendi kolunu is yerinde kirmis ..

Dikkatli okumanizi tavsiye ederim ...

lalelim kocasi kendi kolunu kirmis arkadasin kolunu degil arkadasi dovmusboshayallersmile

ay ben seni dövdüğü detayını kaçırmışım, akannehirakannehirakannehir
diğer yorumlarımı geri alıyorum, üni. mezunuyum falan diyosun, iş bulursun, eğer şuan çalışmıyorsan, boşanmak dünyanın sonu değil
ben bu kadınlarıda anlamıyorum, sizi döven adamı nasıl hala sevebiliyorsunuz, bence psikolojik destek al önce, çokta sağlıklı düşünemiyorsun bence

benim maddi durumum iyi çalışıyorum da tereddütüm şundan yana bu bir boşanma sebebimi vicdanım bundan rahatsız

vicdanınızmı rahatsız. bu boşanma sebebimi diye birde soruyormusunuz dayak yemişsiniz. sebep olması için,hastanelik mi olmanız gerekiyor.

neden aılesını ıstemıyosunuz esınızın yanı annesı ve babasını?..
henuz 8 aylık evlısınız ve emınımonları tanıma fırsatınız dahı olmamısdır..
her yorenın kulturu farklıdır emınım evlenmeden oncede bunun bılıncıydenız..
bı yandan en fazla 25 yıllık ona bakan anne uzerınde emegı daha fazla bı yanda 8 aylık esı..
ve evlılıge alsıma devresınde sorunlar cıkmasıda normaldır ..

peki sizce ailesiyle aynı şehirde yaşamak istememem LÜKS mü yani bir bayan olarak böyle bir talebim olamaz mı

Daha önceki sayfalarda da aynı şeyi sormuşsun buna takılmışsın sen de bu çok ufak bir ayrıntı yediğin dayağın yanında..

yani istemeyebilirsin kütürel farklılık vs .anlaşmazlık olur diye istememen çok normal.
Bunu koy bir kenara da yani kocan ''tamam aynı şehirde yaşamayalım ok '' derse ne olacak, dayağı yememiş gibi mi farzedeceksin..?

Aman kocam lütfetti aynı şehirde yaşama fikrini attı kafasından eh ben de dayağı unutayım buna karşılık mı diyecksin_?

ıyi yapmazsın kendin için..

benim dayak yemem sorun tabiki ama bisikletten düşersin bacağın geçer ama yaşamımda daha büyük bir dönüm noktasındayım akıllı hareket etmem gerekiyor dayağın hesabını sonra kesicem

annemin haberi var babama daha söylemedim bugün yarın olanları anlatıp onunda fikrini almak istiyorum

annende sana elini kaldıran adamla ne evliliği ne yuvası demedi de kocanı ikna etmek için akılmı verdi
peeesss

adamcağızmı? :1shok:
bu sonundaki cağız ekinin başına başka bi sıfat koymak istiyorum ama burda olmaz

zavallı dimi kolunu kırmış yazık
çok merak ettim aceba sana vurduğu kolumu kırıldı yaaa

benim maddi durumum iyi çalışıyorum da tereddütüm şundan yana bu bir boşanma sebebimi vicdanım bundan rahatsız

Kocan için gayet de bir boşanma sebebi ki_ habire seni boşanma ile korkutuyor..bilmiyorumkismile

Onun için boşanma sebebi ise sen neden vicdan yapıyorsun ? hele ki dayak da yemişsin hala üzülüyor musun bu adam için..

Bir de bakıyorsun ona şu an, sen iyileştiriyorsun neyse ben büyük konuşmayım ..kafamçokkarıştı

benimde dikkatimi çektiakannehirakannehir

sen o dayağın hesabını kesemezsin arkadaşım, dikkat ette adam sana bi hesap daha çıkarmasın, bi kere döven garanti bi daha döver, mantalitesi budur yani:hulya:

sızı dovdugunde tepkınız ne oldu

suan bosanma sebebı onun annesının yanında kalmak ıstemısı yuzunden olacagınızdan kararsınız..

Benımde oglum var ılerıde benım yasadıgım sehırde olmasını ısterımm

bu yuzden boşanılmaz ama

dayakkkkk hırpalama konusu cok ayrı

canımdan kımse kıymetı degıll 5 dakıka durmamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…