- Konu Sahibi morgana_aa
-
aynı sehırde ysamayı sorun halıne getırmen hata..
kultur farkı dıyon evlenmeden görmedın mı.
ailesını kuçumsuyosun sen resmen
sana bır zararları oldumukı ayrı sehırde yasyorsunuz..
hataa bence kımse burda aynı kulturden adamla evlı degıldır tam olarak ıllakı vardr fark..
bızımde cok farklı ailelerımız çokkk hemde
ama benı ılgılendrmez kı ben kocamı sevıyorum evımde huzuruma bakarım geldılermı 2 guler yuz oldu da bıttı masallahhbayanssulusmile
dayak af edılır bırsey degıl asla
neden hata yapsın ki? kadın önceden tahmin ediyor giderse olacakları ...adam bunlar için kadını uzakta oldukları halde dövüyor o derece bağlı karısını boşuyor bi de kadın giderse neler olacak sandınız?sizinkiler iyi olabilir ama herkes aynı değil..
ayrıca uzmanlar bile evliliğin ilk 3yılı çiftlerin mümkünse ailelerden uzak olmalarını baska sehirde oturmalarını öneriyor..
8 aylık evliyim çocuğum yok ailelerimizden ayrı şehirde oturuyoruz eşim ailesiyle aynı şehirde oturmak istiyor ama ben istemiyorum kültürel olarak çok farklıyız sosyal hayatımı onlara göre planlamak her haftasonu köye gitmek istemiyorum eşime ailesiyle aynı şehirde oturmak istemediğimi soyledim o bana ''annemi babamı istemiyorsun''diye sürekli suçluyor ve her küçük tartışmamızda zaten annemleride istemiyorsun deyip başlıyor itip kakmaya bu yüzden geçen gün dövdü beni.1 gün sonra çalışırken kolunu kırdı şuan evde ve ben yediğim dayağa rağmen ona bakıp güleryüz gösteriyorum bana ihtiyacı var tutturdu annemi çağırıcam diye bende ben sana bakıyorum gerek yok dedim dedi boşanalım annemleri istemiyorsun ben annemlerin yanına gidiyorum dedi bende şu 25 gün kolun iyileşene kadar burda kal o zaman boşanma kararı alırız dedim tamam dedi 25 günüm var boşanma kararı aldık ne olur yardım edin perişan oldum yuvamın yıkılmasını istemiyorum
Konuyu açan arkadaşın yazdıklarından çıkan anlam şu:
Yediği dayaktan şikayet ettiği falan da yok gibi..Onun derdi yuvasının yıkılmaması..Eşinin ailesinin onlardan uzak olması...Eşinin ailesiyle ilgili diretmemesi...
Bence ne yaparım da bu süreçte eşimi boşanmaktan vazgeçirebilirim diye açmış olmalı bu konuyu ve burada sizin yardımlarınızı istiyor arkadaşlar
bunu biz de anladık da, böyle bir adamla evli kalmaya çalışmasının saçma olduğunu anlatmaya çalışıyoruz biz de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?