Boşanıyorum, sanki kocaman bir boşluğa düştüm yardım edin :(

Boşanmadan önce bir müddet ayrı kalmayı mı deneseniz? Ne oldu son gün ? Yani patlak veren son gün...
Son zamanlar çok uzaklaşmıştık birbirimzden. Aynı evde günlerce konuşmadıgımız oluyodu. Her konuda uzaktık. Son gün yine tartıştık ben çocuk istiyodum o kendince zamanı var diyodu, belkide evliliğimizin sonunu göremediği içindir en sonunda boşanalım artk bu böyle olmuyo dedik karşılıklı. İtiraz edende olmadı.

Bu sürecin nasıl atlatıldığını bilmiyorum çok zordur eminim.

Ev,eşyalar senin değil. Şehir başka.
Eşin niye senin evde kalmana karşı çıktı anlayamadım.

Biraz zaman tanı kendine rahatına bak.Çok sancılı geçecektir elbette ama birkaç ay sonra yavaş yavaş toparlayacaksın

Sanırım bu psikolojide tek başıma kalmamı istemedi. Çok zor sanki bundan sonraki hayatım hep böyle olacakmış gibi..

Peki sevgin bitti mi? Boşanma konusunda şüphen var mı? Hiç evden ayrıldıktan sonra görüştün mü kendisi ile onun durumu nasıl?

Sanki boşanmak değil de biraz ayrı kalmak iyi gelecek gibi duruyor.. dava açılmadı henüz değil mi? Siz evden ayrılalı ne kadar oluyor?

Sevgiden daha çok saygı kaldı aramızda.. hiç bir konuda isteğimiz şevkimiz kalmadı.. bir hafta oldu ayrılalı evden. Davayı yarın açıcak eşim. Görüştüm o benden daha iyi sanırım yada bana öyle geliyo

Ya sanki evliliklerde zaman zaman oluyor bu kopuşlar.. ortada büyük bir sebep yok boşanmak için anlattığın kadarı ile... kararı ortak almışsınız ama keşke öncesinde biraz ayrı kalmayı deneseymişsiniz.. ne diyim bilemedim. Hergün aynı evde yaşadığın adamla aşk tutkunun ilk günkü gibi devam etmemesi normal.. biraz ayrı kalıp belki o duyguları yeşertebilir miydiniz?

Hayırlısı olsun hakkınızda. Ama çok erken davranmışsınız İkiniz de...

İnanın aramızdaki saygıyıda kaybetmek istemedik. Evde zaten ayrıydık eşim işi yüzünden. Çokta zorladık ama olmadı bitürlü. İkimizde bıraktık uğraşmayı artk bişeyler yapmayı. Malesef bu duruma geldi..

O zaman hayırlısı olsun hakkınızda.. bu süreç zor olur ama atlatırsınız en kısa sürede inş

merak ettim açıkçası nasıl bi anda haydi boşanalıma geldi durum?

Kopuk yaşayıp giderken bu böyle olmaz haydi boşanalım mi dediniz bi anda?

Ne kadarlık evlisiniz?

merak ettim açıkçası nasıl bi anda haydi boşanalıma geldi durum?

Kopuk yaşayıp giderken bu böyle olmaz haydi boşanalım mi dediniz bi anda?

Ne kadarlık evlisiniz?
2 yıllık evliyiz. Öncedende zaten tartıştıgımızda boşanma durumuna gelmiştik bikaç kere. Sonunda oturup medenice konuştuk çünkü artık araya bi soğukluk girmişti. Bazen günlerce aynı evde konuşmuyoduk birbirimizle. Kararı bir anda almadık yani.

Yani sizin içinde bitmiş o zaman çoğu sey demekki ..Yani ben ayrılamam dememissiniz.

Inşallah guzel günleriniz olur, yolun başında ayrılıyorsunuz en azından.

Yani sizin içinde bitmiş o zaman çoğu sey demekki ..Yani ben ayrılamam dememissiniz.

Inşallah guzel günleriniz olur, yolun başında ayrılıyorsunuz en azından.
Ben de istedim aslında o da. Hayırlısı böyleymiş ne denebilirki başka. Sadece bu süreci daha kolay atlatmaya çalışıyorum çünkü gerçekten psikolojik olarak çok yıprandım. Tşk ederim iyi dilekleriniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…