- 31 Ağustos 2016
- 1.356
- 1.126
- 133
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
-
Konularınıza da baktım hiç anlaşamayan bir çift havası yokmuş sizde... ani bir tartışmada sinirle alınmış bir karar mıydı boşanma olayı?
Öncelikle geçmiş olsun. Umarım bu süreci en kolay bir şekilde stlatırsınız.Çocuğunuzun olmaması ve mesleğinizin olması çok büyük iki artı. Sonuçta kendi ayaklarınız üzerinde durabilirsiniz. Kalacağınız şehir konusunda artıları ve eksileri(iş imkanları,arkadaş çevresi vb)ölçüp tartın. Evin dağıtılması iyi olmuş. Yaşanmışlıklarla anılarla dolu bir evde geleceğe bakmak kolay olmazdı. İstanbul gibi bir yerde muhakkak butçenize uygun küçük bir ev vardır. Hiç olmadı yanınıza ev arkadaşı alın kira masrafınız azslır ve yalnızlıktan kurtulursunuz. Allah yardımcınız olsun ama mümkün olduğu kadar paylaşın durumunuzu yakın arkadaşlarınızla ve ailenizle. İçinize atmak sağlıklı değilHerkese merhaba,
Aslında yeni üye sayılırım ama çok uzun zamndır takip ediyorum burayı. Eşim hakkında konular açmıştım nerden bileblrdimki bigün ayrılcğm hakkında konu açacağımıevet bizde ayrılıyoruz. Başkalarında duyduğumda ah vah dediğiö süreci şuan ben yaşıyorum.
Yapamadık olmadı bitürlü. Eşimin işi benim ondan uzaklaşmam hepsi ayrı ayrı etken oldu. Çocugumzda olmadı daha doğrusu ben çok istedim ama eşim istemedi birtürlü..
Bunda da varmış bir hayır demek istiyorum. Elimden başka bişey gelmiyor. Çok şükür ki ailem yanımda onların yanındayım şimdi. Ama düşünüyorum evimden ayrılmayıp kalsamıydım. İşim vardı yaşadığım şehrde kadrolu olmasada öğretmenlik yapıyodum dersanede çalışıyodum. Herşeyi bırakıp geldm ailemin yanına. Çünkü eşim ne sen kalcaksın bu evde ne ben. Dağıtcam evi dedi. Yani kalmak istesem bile eşim istemiyodu zaten. Şuan ne yapacagımı bilmiyorum. Yarın dava açmaya gidecek. Ben avukat tutmalımıym bilmiyorum mahkeme nezaman sonuçlabır bilmiyorum ailemn yanında napıcam bilmiyorum. İşe başlasam şuan öyle bi psikolojideydimki bırakın işe gitmeyi odadan çıkmıyorum bile. Kimseyle konuşmuyorum. Ailemide üzüyo bu halim yemek bile yemiyorum sürekli eski fotogrflarıma gittiğimz yerlere bakıyorum. Evimde kalmış olsam istanbul gibi büyük bişehrde tek başıma kimsem yok nasıl yaparım bilmiyorum. Ev kirası zaten maaşım yarısı diğer masraflar vsvs of offf. Ailemn yanında kalıp çalışsam anne baba yanı sonuçta sanki fazlalıkmışım gibi hissedyrm. Ev benim değil eşyalar benim değil.
Bu süreci yaşayıp atlatanlardan yardım istiyorum kendimi sanki bundan sonra bir hayatım yokmuş gibi hissedyrm. Kocaman bi boşluktaym...
Herkese merhaba,
Aslında yeni üye sayılırım ama çok uzun zamndır takip ediyorum burayı. Eşim hakkında konular açmıştım nerden bileblrdimki bigün ayrılcğm hakkında konu açacağımıevet bizde ayrılıyoruz. Başkalarında duyduğumda ah vah dediğiö süreci şuan ben yaşıyorum.
Yapamadık olmadı bitürlü. Eşimin işi benim ondan uzaklaşmam hepsi ayrı ayrı etken oldu. Çocugumzda olmadı daha doğrusu ben çok istedim ama eşim istemedi birtürlü..
Bunda da varmış bir hayır demek istiyorum. Elimden başka bişey gelmiyor. Çok şükür ki ailem yanımda onların yanındayım şimdi. Ama düşünüyorum evimden ayrılmayıp kalsamıydım. İşim vardı yaşadığım şehrde kadrolu olmasada öğretmenlik yapıyodum dersanede çalışıyodum. Herşeyi bırakıp geldm ailemin yanına. Çünkü eşim ne sen kalcaksın bu evde ne ben. Dağıtcam evi dedi. Yani kalmak istesem bile eşim istemiyodu zaten. Şuan ne yapacagımı bilmiyorum. Yarın dava açmaya gidecek. Ben avukat tutmalımıym bilmiyorum mahkeme nezaman sonuçlabır bilmiyorum ailemn yanında napıcam bilmiyorum. İşe başlasam şuan öyle bi psikolojideydimki bırakın işe gitmeyi odadan çıkmıyorum bile. Kimseyle konuşmuyorum. Ailemide üzüyo bu halim yemek bile yemiyorum sürekli eski fotogrflarıma gittiğimz yerlere bakıyorum. Evimde kalmış olsam istanbul gibi büyük bişehrde tek başıma kimsem yok nasıl yaparım bilmiyorum. Ev kirası zaten maaşım yarısı diğer masraflar vsvs of offf. Ailemn yanında kalıp çalışsam anne baba yanı sonuçta sanki fazlalıkmışım gibi hissedyrm. Ev benim değil eşyalar benim değil.
Bu süreci yaşayıp atlatanlardan yardım istiyorum kendimi sanki bundan sonra bir hayatım yokmuş gibi hissedyrm. Kocaman bi boşluktaym...
Aslında ani değil,ara ara vardı tartışmalar son günde olanda bu hale getrdi işteKonularınıza da baktım hiç anlaşamayan bir çift havası yokmuş sizde... ani bir tartışmada sinirle alınmış bir karar mıydı boşanma olayı?
Kimseyle konuşmak gelmiyo içimden. Oyüzden buraya yazdım. Ailemde şaşkın, onlarla bile konuşmak istemiyorum. İstanbulda trk başıma kalmama ailem ne der hiç bilmiyorum.Öncelikle geçmiş olsun. Umarım bu süreci en kolay bir şekilde stlatırsınız.Çocuğunuzun olmaması ve mesleğinizin olması çok büyük iki artı. Sonuçta kendi ayaklarınız üzerinde durabilirsiniz. Kalacağınız şehir konusunda artıları ve eksileri(iş imkanları,arkadaş çevresi vb)ölçüp tartın. Evin dağıtılması iyi olmuş. Yaşanmışlıklarla anılarla dolu bir evde geleceğe bakmak kolay olmazdı. İstanbul gibi bir yerde muhakkak butçenize uygun küçük bir ev vardır. Hiç olmadı yanınıza ev arkadaşı alın kira masrafınız azslır ve yalnızlıktan kurtulursunuz. Allah yardımcınız olsun ama mümkün olduğu kadar paylaşın durumunuzu yakın arkadaşlarınızla ve ailenizle. İçinize atmak sağlıklı değil
Çok tşk ederim saolun..Öncelikle iş bulun.. Olmadı hayalini kurun..
Geleceğinizi aydınlatacak bir işinizin olması size herşeyden iyi gelecek. Ha bir de aile tabi, ki onlar da arkanızdaymış. Sakin olun geçecek, hayat boşandıktan sonra da çok güzel. Hatta daha bile güzel
Dünyanın sonuymuş gibi hissediyorum benSizi istemeyen biri için üzülmeye değmez kendinizi toparlayin annenizle dertlesin o ev yabancının deil sizin sığınti gibi hissetmeyin lutfen mesleğine yönelin
Zor bir durum ama dünyanın sonu değil
Evden kaçmak değil bu. Sadece ikimizde orda kalmak istemedik. Ev dağıtılmadı zaten daha eşim dağıtcagnı söyledi ama. İkimizde kalmıycaz orda sonuçta.neden bu kararı aldınız??
eşiniz evi dağıtacak boyuta nasıl geldi??
çok büyük bir kabahatiniz mi vardı da evden kaçıp ailenizin yanına geldiniz??
yani ortada ciddi bir duurm yoksa ya da sizden kaynaklı bişey yoksa, evinizi dağıttırmamalıydınız. işinize devam etmeliydiniz. süreci daha çabuk geçirirdiniz. şu durumda daha çok bunalırsınız gibime geliyor. evinize dönün siz en iyisi, işinize de vam edin.
Aceleci davranan ikimiz aslında. Bi an önce olsun bitsin bu psikolojiden çıkalım. Çünkü telafi edilebilcek bi durumda değiliz. Ben sadece bu süreci en kolay nasıl atlatablrm onu bilmiyorumKarikatür imzana bayıldım :)
Demeden geçemeyeceğim.
Konu sahibi tam boşanacak sebep yok sanırım anlayamadım.
Dönülmez durumda mısınız?
Eşiniz neden bu kadar aceleci davranıyor?
Bi psikologa gitmeyi düşünüyorum zaten..zor bir süreç boşluk hissi pişmanlık zaman zaman yaşayacaksın bu dönemde desteğe ihtiyacın olacak ailen en büyük destekçin ama bir uzman yardımıda fena olmaz
Boşanmadan önce bir müddet ayrı kalmayı mı deneseniz? Ne oldu son gün ? Yani patlak veren son gün...Aceleci davranan ikimiz aslında. Bi an önce olsun bitsin bu psikolojiden çıkalım. Çünkü telafi edilebilcek bi durumda değiliz. Ben sadece bu süreci en kolay nasıl atlatablrm onu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?