• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanıyorum ve bu süreci en az hasarla atlatmak istiyorum :(

Allah yardımcınız olsun, zor bir dönem ama karar vermek en büyük adım bence, gün doğmadan neler doğuyor hiç umutsuzluğa kapılmayın, güzel bir hayat kuracaksınız emin olun

Çok ilginç neredeyse 1 haftadır baba evindeyim ve anne babasına evi terkettiğimi söylememiş. Ablası aradı ve üzülmesinler diye söylemedik diyo bize açıklama yapmak zorundasın diyede msj attığı için konuşmak zorunda kaldım. Anlamıyorum karısı yavrusu gitmiş hadi beni geçtim çocuğunun psikolojisini düşünmeyen adam anne babası üzülecek diye korkmuş. Sizce bu adam ne kaybettiğini anlar mı? Bence asla kararımda haklı olduğumu bikez daha anladım. Anladım ama iyice değersiz hissetmeye başladım ...geçecek geçecek

bence olay büyümesin diye de böyle davranmış olabilir, kendinizi değerli hissettirse döneceksiniz, belki sinirleriniz yatışsın diye bekliyordur, sevgi varsa sorunlar aşılabilir, adım atmadan biraz daha düşünmeni tavsiye ederim.

Çok ilginç neredeyse 1 haftadır baba evindeyim ve anne babasına evi terkettiğimi söylememiş. Ablası aradı ve üzülmesinler diye söylemedik diyo bize açıklama yapmak zorundasın diyede msj attığı için konuşmak zorunda kaldım. Anlamıyorum karısı yavrusu gitmiş hadi beni geçtim çocuğunun psikolojisini düşünmeyen adam anne babası üzülecek diye korkmuş. Sizce bu adam ne kaybettiğini anlar mı? Bence asla kararımda haklı olduğumu bikez daha anladım. Anladım ama iyice değersiz hissetmeye başladım ...geçecek geçecek

Esiniz korkagin teki...
Size dur diyemeyecek kadar korkak...
Evliligin sorumlulugunu alamayacak kadar korkak...
Baba olamayacak, es olamayacak kadar korkak...
Hayatinda ki buyuk bir kirilma noktasini, sizin evden gitmenizi, ailesine soylemeyecek kadar korkak...
O guzel bebeginizle :nazar: sizi kollayamayacak kadar, size sahip olamayacak kadar korkak...
Siz egitimli, guclu ve akilli bir kadinsiniz...
Okudukca tavriniza hayran kaldim...
Eger kurtulus noktasi varsa kullanin, ama yok karariniz kesinse hic hayatinizi bosa harcamayin...
Yasiniz genc, her seye bastan baslayin...
Umarim her sey su gibi akar, gider kolay olur sizin icin...
Cocugunuz ve sizin icin en iyisi ne ise o olur umarim...

Pazartesi dilekçe vereceğimi biliyo ne zaman değerli hissettirecek hiçbir zaman zaten eşime evden ayrılmadan sorunları çözelim gidersem dönmem dedim. Beni sevip değer veriyosan çözüm noktası buluruz dedim ama taştan ses geldi ondan ses gelmedi elimden gelenin fazlasını yaptım ben

Elinizden geleni yapmissiniz, anlattiklarinizin yaninda daha anlatmadiklarinizi da hesaba katarsak, esiniz ailesiyle evlenmeye karar vermis saniyorum. Uzun süre ezilmissiniz, kararlar size sorulmadan alinmis, üstelik esiniz siz giderken mal paylasimini dahi konusmaya baslamissa, en iyisi güclü olmaktir.

Calisan bir kadinsiniz, her zorlugu asacaginiza inaniyorum.

Hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah siz ve bebeğiniz en az hasarla atlatırsınız bu süreci. Allah yar ve yardımcınız olsun.

Son düzenleme:
Süreç umduğum gibi devam ediyo anne babası hiç aramadı bile ne oldu ne bitti diye. . Bugün skypeden çocuğuna baktı ablasıda baktı bu kadar.. Resmen herkes gitmemi bekliyomuş. . Anlaşmalı boşanma olacak babama öyle demiş

Canim ben ankaradayim. Haftaya donmus olucam, goruselim istersen. Ben bu sureci atlatirken yardimci olurum, psikolog arkadasim da var. Ozelden email at, inan elimden geleni yaparim... Rabbim yardimcin olsun.

Bazen hakkimizda ser gibi gozuken seyler bizim için en hayirlisidir.lutfen uzulme yasadigin seyleri düşündükçe daha zor olmadığın farkina varirsin zaten kuzenimde bosandi su anda inan cok daha mutlu kafami yastiga huzurla koyabiliyorum diyor.ama sakin bosanma asamasinda hivbir hakindan taviz verme hakinda hayırlı si olsun rabbim seni ve oglunun iyi insanlara karşılaştır inşallah. ..

seni tanımıyorum ama şuan yanında olup destek olmak isterdim seni anlıyorum saygı ve sevgi çok önemli bir de erkekler evlenince aile olmanın önemini bir türlü anlayamıyorlar ailesi sadece kendi annebabasından ibaret sanıyorlar umarım güçlü bir karaktersindir ben de çoktan boşanmam gerekirken iki çocuğum için sevilmediğimi bile bile sabrediyorum bi umutla ve lanet olsun ki çok kızsam da sevgim bitmiyor bitemiyor birlikte mutlu olmayı beceremedik biz de birlikte mutsuz oluyoruz
umarım hakkaten en az hasarla atlatırsın

Süreç umduğum gibi devam ediyo anne babası hiç aramadı bile ne oldu ne bitti diye. . Bugün skypeden çocuğuna baktı ablasıda baktı bu kadar.. Resmen herkes gitmemi bekliyomuş. . Anlaşmalı boşanma olacak babama öyle demiş

bukle çok üzüldüm
boşanmak kolay değil ama ilerisi için belkide en iyisi buydu hep mutsuz hep sıkıntılıydın
hakkında hayırlısı olsun
inşallah geçecek zor günlerin

Sizinle daha önce gebelik kısmında karşılaştık mı acaba? Ve sizin sürecinizi yeni okudum şuan mutlu bi hayat sürüyosunuz çocuklarınızla darısı başıma diyorum

muhtemelen karşılaşmışızdır bebeklerime çok zor kavuştum ben...

Allahıma binlerce kere şükürler olsun ki bana bebeklerimle mutlu huzurlu bir hayat verdi...

Umarım sizinde istediğiniz herşey olur...

Hayırlısı olsun ne denebilirki

evliliğinin devam etmesini isteyen bir erkek herşeye rağmen kurtarmak ister,
senin istediğin şeyler olmayacak şeyler değil işi yukuşa sürdüğüne göre oda bitmesini istiyor demek yada gurur yapıyor...

Sen güçlün bir kadınsın Rabbim senin ve evladının yanında olsun annen baban arkanda kolay atlatacaksın inşallah :114:

Hepinize teşekkür ederim. . Elbette geçicek psikolojik destek alıcam daha kolay olsun çocuğum için gdurabilmem için.. Dün bi arkadaşım toplu iğne ucu kadar çıkış varsa çocuğun için eelinden geleni yap dedi. Böyle şeyler duymakta yıpratıyo beni hep bu çıkışları ben aramak zorunda kaldım vs vs işte herşey güzel olacak tekrarlıyorum

konunuzu okuyunca içime bir ateş düştü, sizi düşünemiyorum bile ALLAH yar ve yardımcınız olsun...

hangi kadın ister ki, ilmik ilmik dokuduğu yuvasından ayrılsın bebeğiyle, kim anlar ki onu kendisinden başka...

kadın inancını yitirdiği anda vazgeçer herşeyden...

eşiniz bana göre dolduruşa geliyor, bir süre daha geçmesi gerekiyor bence ...

hayatta herşey bizler için,şuan zorlu bir yolda mücadele ediyorsunuz ve bunu en az hasarla atlatma çabasındasınız.

dilerim önünüzde ki engeller kalkar ve ışıklar içinde evladınızla selamete çıkarsınız.

Rabbimiz sizin ve eşinizin kalbine en hayırlı olanı versin ve onu yapın...

Dua edeceğim size...

bukle çok üzüldüm
boşanmak kolay değil ama ilerisi için belkide en iyisi buydu hep mutsuz hep sıkıntılıydın
hakkında hayırlısı olsun
inşallah geçecek zor günlerin

Demek mutsuz olduğumu hatırlıyosun. Nr kadar zaman oldu halbuki inş geçicek hugo

evliliğinin devam etmesini isteyen bir erkek herşeye rağmen kurtarmak ister,
senin istediğin şeyler olmayacak şeyler değil işi yukuşa sürdüğüne göre oda bitmesini istiyor demek yada gurur yapıyor...

Sen güçlün bir kadınsın Rabbim senin ve evladının yanında olsun annen baban arkanda kolay atlatacaksın inşallah :114:
Canım bunu içten söylüyosun dimi mücadele etmesi gerekirdi ve etmedi kendimi iyi hissetmeliyim artık değil mi?
konunuzu okuyunca içime bir ateş düştü, sizi düşünemiyorum bile ALLAH yar ve yardımcınız olsun...

hangi kadın ister ki, ilmik ilmik dokuduğu yuvasından ayrılsın bebeğiyle, kim anlar ki onu kendisinden başka...

kadın inancını yitirdiği anda vazgeçer herşeyden...

eşiniz bana göre dolduruşa geliyor, bir süre daha geçmesi gerekiyor bence ...

hayatta herşey bizler için,şuan zorlu bir yolda mücadele ediyorsunuz ve bunu en az hasarla atlatma çabasındasınız.

dilerim önünüzde ki engeller kalkar ve ışıklar içinde evladınızla selamete çıkarsınız.

Rabbimiz sizin ve eşinizin kalbine en hayırlı olanı versin ve onu yapın...

Dua edeceğim size...

Dualarınıza ihtiyacım var güzel günler için güç için ve düze çıkmanın verdiği mutluluğa erişmem için

Canım bunu içten söylüyosun dimi mücadele etmesi gerekirdi ve etmedi kendimi iyi hissetmeliyim artık değil mi?

Tabi ki içten söylüyorum ,yaşadığın süreçleri biliyorum seviyorsa ve ailesinden ayrılmak istemiyorsa herşeyi yapar bir erkek
Senin istediğin tayın olayı hiç zor bişi değil ailesiymiş bilmem neymiş hepsi faso fiso ailesinin ağzını çok güzel de kapatabilir

Back
X