Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok ilginç neredeyse 1 haftadır baba evindeyim ve anne babasına evi terkettiğimi söylememiş. Ablası aradı ve üzülmesinler diye söylemedik diyo bize açıklama yapmak zorundasın diyede msj attığı için konuşmak zorunda kaldım. Anlamıyorum karısı yavrusu gitmiş hadi beni geçtim çocuğunun psikolojisini düşünmeyen adam anne babası üzülecek diye korkmuş. Sizce bu adam ne kaybettiğini anlar mı? Bence asla kararımda haklı olduğumu bikez daha anladım. Anladım ama iyice değersiz hissetmeye başladım ...geçecek geçecek
Çok ilginç neredeyse 1 haftadır baba evindeyim ve anne babasına evi terkettiğimi söylememiş. Ablası aradı ve üzülmesinler diye söylemedik diyo bize açıklama yapmak zorundasın diyede msj attığı için konuşmak zorunda kaldım. Anlamıyorum karısı yavrusu gitmiş hadi beni geçtim çocuğunun psikolojisini düşünmeyen adam anne babası üzülecek diye korkmuş. Sizce bu adam ne kaybettiğini anlar mı? Bence asla kararımda haklı olduğumu bikez daha anladım. Anladım ama iyice değersiz hissetmeye başladım ...geçecek geçecek
Süreç umduğum gibi devam ediyo anne babası hiç aramadı bile ne oldu ne bitti diye. . Bugün skypeden çocuğuna baktı ablasıda baktı bu kadar.. Resmen herkes gitmemi bekliyomuş. . Anlaşmalı boşanma olacak babama öyle demiş
Sizinle daha önce gebelik kısmında karşılaştık mı acaba? Ve sizin sürecinizi yeni okudum şuan mutlu bi hayat sürüyosunuz çocuklarınızla darısı başıma diyorum
bukle çok üzüldüm
boşanmak kolay değil ama ilerisi için belkide en iyisi buydu hep mutsuz hep sıkıntılıydın
hakkında hayırlısı olsun
inşallah geçecek zor günlerin
Canım bunu içten söylüyosun dimi mücadele etmesi gerekirdi ve etmedi kendimi iyi hissetmeliyim artık değil mi?evliliğinin devam etmesini isteyen bir erkek herşeye rağmen kurtarmak ister,
senin istediğin şeyler olmayacak şeyler değil işi yukuşa sürdüğüne göre oda bitmesini istiyor demek yada gurur yapıyor...
Sen güçlün bir kadınsın Rabbim senin ve evladının yanında olsun annen baban arkanda kolay atlatacaksın inşallah :114:
Dualarınıza ihtiyacım var güzel günler için güç için ve düze çıkmanın verdiği mutluluğa erişmem içinkonunuzu okuyunca içime bir ateş düştü, sizi düşünemiyorum bile ALLAH yar ve yardımcınız olsun...
hangi kadın ister ki, ilmik ilmik dokuduğu yuvasından ayrılsın bebeğiyle, kim anlar ki onu kendisinden başka...
kadın inancını yitirdiği anda vazgeçer herşeyden...
eşiniz bana göre dolduruşa geliyor, bir süre daha geçmesi gerekiyor bence ...
hayatta herşey bizler için,şuan zorlu bir yolda mücadele ediyorsunuz ve bunu en az hasarla atlatma çabasındasınız.
dilerim önünüzde ki engeller kalkar ve ışıklar içinde evladınızla selamete çıkarsınız.
Rabbimiz sizin ve eşinizin kalbine en hayırlı olanı versin ve onu yapın...
Dua edeceğim size...
Canım bunu içten söylüyosun dimi mücadele etmesi gerekirdi ve etmedi kendimi iyi hissetmeliyim artık değil mi?
Tabi ki içten söylüyorum ,yaşadığın süreçleri biliyorum seviyorsa ve ailesinden ayrılmak istemiyorsa herşeyi yapar bir erkek
Senin istediğin tayın olayı hiç zor bişi değil ailesiymiş bilmem neymiş hepsi faso fiso ailesinin ağzını çok güzel de kapatabilir