Evet ben normal dusunemiyorum..Aaaa şaka mi bu ne saçma, bir saniye bile düşünecek birşey yok, sal ipini gitsin ama bil ki sen de normal değilsin bu kadar eziyete Sebepsiz katlandığın için..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ben normal dusunemiyorum..Aaaa şaka mi bu ne saçma, bir saniye bile düşünecek birşey yok, sal ipini gitsin ama bil ki sen de normal değilsin bu kadar eziyete Sebepsiz katlandığın için..
Canım benim bu sitenin amacı bu zaten, lütfen yorumları güzelce oku ve o pis heriften kurtulduğun için mutlu ol sakın geriye bakmaEvet ben normal dusunemiyorum..
Oyuzden yazdim bende bu problemimi saten ayriyim 7 aydir tanimadigim taraf olmayanlardan duymak istedim artik bakmak istemiyorum ...Canım benim bu sitenin amacı bu zaten, lütfen yorumları güzelce oku ve o pis heriften kurtulduğun için mutlu ol sakın geriye bakma
Benimde istedigim kendime gelmek...Yok artik.... Sen dönsun diye bekliyorsun yani.. iyi degilsin sen pskolojin iyi degil. Kendine gel lutfen
Amin en cokta akla ihtiyacim var gercekten yorumlari okuyup kendime geliyorum..Allah akıl fikir versin.
Şu şartlar altında bile (çocuksuz olmak, çalışıyor olmak, yurtdışında yaşamak ailenin arkanda olmasına rağmen) kendinizi ezdirmeyi başarmışsınız.
Kendinize gelin
Aynen oyle herseyde suclu olan bendim cok guzel anlatmissin sagolasin insallah herkes hakettigini bulur..Bak canim bende psikolojik siddet gordum eski esten
Kac kez aldatti beni hemde dogumdan sonra
Caresizdim elim kolum bagliydi bebeklerden
Yanlis adamla oldugumu bile bile cocuklarim icin dayandim sabrettim belki duzelir dedim
Ki aldatmalarindan bile asla pisman olmazdi oyle manipulator biri
O kadar kuyrugu dik o kadar umursamaz gezerdi ki ben kendimi ona yalvarirken bulurdum sonunda
Var boyle ruh hastasi erkekler
Once seni kendine baglar
Hele de caresizsen cocuklu issiz parasiz vs.
Senin ona bagimli oldugunu anladigi an sana kotu davranmaya canini yakmaya baslar
Ve bundan asla pisman olmaz af dilemez yalvarmaz kendini duzeltmez hatta seni suclar
Onun bu umursamaz tavirlari seni iyice deli eder
Ve bu kez sen ona yalvarmaya sucsuz olmana ragmen onun seni suclamalari yuzunden kendini ona ozur dilerken onu geri dondurmeye calisirken bulursun
Bunun adi psikolojik eziyet
Cocuk yokken ailen arkanda kac kurtar kendini
Ustelik yurtdisi icin evlenmis biri bu
Niyet amac farkli seni asla mutlu etmez
Baska kadin da olabilir ustelik belki ruhun duymamistir benimde duymamistiAynen oyle herseyde suclu olan bendim cok guzel anlatmissin sagolasin insallah herkes hakettigini bulur..
Merhaba arkadaslar 7 yillik evliyim esimle gorucu usulu tanisip 1yil nisanli kalip evlendim ben yurtdisi o turkiyede kaliyordu evlendikten sonra buraya geldi geldikten sonra annem seni basima sardi ve bir cok sey ben de soyle dusundum buraya geldi kimsesi yok yabanci bir yer alttan aldim alismasi icin sonra 3 ay sonra ise basladi kursa basladi bir gun cok kotu icti yolda kavgaya basladik bana sovmeye kufretmeye basladi ve ailemi teker teker arayip kufretti bende enistemi aradim gel bana yardim et diye tutamiyorum yoldayiz enistem geldi abim yapma etme dinlemedi ustjne saldirdi kufredip enistemde ona karsilik verip vurdu neyse biz ayrildik 3 ay sonra beni arayip ozur diledi bir daha icmicem dedi bende Kabul ettim ailem istemessede sonra bariszoktan sonra bu beni daha fazla ezmeye basladi bagirarark resmen piskolojik siddet bana lanetli serefsiz para goz sana sorucam bu senin iyi gunlerin her kavgada gitmek istedi ben tuttum yalvardim simdi yine ayrildik ev aldik tamir yaparken abim birkac kez yuksek sesle bagirdi abim ona bagirknca oda bana yuklendi ben aileme gittim beni arayip sormadi 2 hafta sonra geldi eve giderken abimin ustune yurudu cocugumuz yok sorun esimde cinsellikte haftada 1 34 yaskndayim kocamda 32 su an 7 aydir ayriyiz cok aradim yalvardim donmuyo evden gitmesini soyledim ben kendimi sucluyorum lutfen biseyler yazin cok uzun oldu
Bırakın kendinizi ezdirmeyi artık böyle bi evliliği ilişkiyi nasıl kaldırabilyosujuzMerhaba arkadaslar 7 yillik evliyim esimle gorucu usulu tanisip 1yil nisanli kalip evlendim ben yurtdisi o turkiyede kaliyordu evlendikten sonra buraya geldi geldikten sonra annem seni basima sardi ve bir cok sey ben de soyle dusundum buraya geldi kimsesi yok yabanci bir yer alttan aldim alismasi icin sonra 3 ay sonra ise basladi kursa basladi bir gun cok kotu icti yolda kavgaya basladik bana sovmeye kufretmeye basladi ve ailemi teker teker arayip kufretti bende enistemi aradim gel bana yardim et diye tutamiyorum yoldayiz enistem geldi abim yapma etme dinlemedi ustjne saldirdi kufredip enistemde ona karsilik verip vurdu neyse biz ayrildik 3 ay sonra beni arayip ozur diledi bir daha icmicem dedi bende Kabul ettim ailem istemessede sonra bariszoktan sonra bu beni daha fazla ezmeye basladi bagirarark resmen piskolojik siddet bana lanetli serefsiz para goz sana sorucam bu senin iyi gunlerin her kavgada gitmek istedi ben tuttum yalvardim simdi yine ayrildik ev aldik tamir yaparken abim birkac kez yuksek sesle bagirdi abim ona bagirknca oda bana yuklendi ben aileme gittim beni arayip sormadi 2 hafta sonra geldi eve giderken abimin ustune yurudu cocugumuz yok sorun esimde cinsellikte haftada 1 34 yaskndayim kocamda 32 su an 7 aydir ayriyiz cok aradim yalvardim donmuyo evden gitmesini soyledim ben kendimi sucluyorum lutfen biseyler yazin cok uzun oldu
Kabullenmesi cok zor biliuorm ben de yasiyorum ayni seyleri ama mantikli dusunmek zorundayiz aci da olsa bazi gercekler var ve bizim gucumuz onlari degistirmeye yetmiyorMerhaba arkadaslar 7 yillik evliyim esimle gorucu usulu tanisip 1yil nisanli kalip evlendim ben yurtdisi o turkiyede kaliyordu evlendikten sonra buraya geldi geldikten sonra annem seni basima sardi ve bir cok sey ben de soyle dusundum buraya geldi kimsesi yok yabanci bir yer alttan aldim alismasi icin sonra 3 ay sonra ise basladi kursa basladi bir gun cok kotu icti yolda kavgaya basladik bana sovmeye kufretmeye basladi ve ailemi teker teker arayip kufretti bende enistemi aradim gel bana yardim et diye tutamiyorum yoldayiz enistem geldi abim yapma etme dinlemedi ustjne saldirdi kufredip enistemde ona karsilik verip vurdu neyse biz ayrildik 3 ay sonra beni arayip ozur diledi bir daha icmicem dedi bende Kabul ettim ailem istemessede sonra bariszoktan sonra bu beni daha fazla ezmeye basladi bagirarark resmen piskolojik siddet bana lanetli serefsiz para goz sana sorucam bu senin iyi gunlerin her kavgada gitmek istedi ben tuttum yalvardim simdi yine ayrildik ev aldik tamir yaparken abim birkac kez yuksek sesle bagirdi abim ona bagirknca oda bana yuklendi ben aileme gittim beni arayip sormadi 2 hafta sonra geldi eve giderken abimin ustune yurudu cocugumuz yok sorun esimde cinsellikte haftada 1 34 yaskndayim kocamda 32 su an 7 aydir ayriyiz cok aradim yalvardim donmuyo evden gitmesini soyledim ben kendimi sucluyorum lutfen biseyler yazin cok uzun oldu