• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyorum ve eşimin umrunda değil!!

Kuzu-de

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2016
38
33
18
Merhaba
Eşimle 3 yıl önce tanıştım ve kısa bir süre içinde evlendik..çünkü kendisi yurt dışında oturuyordu.türkiye deyken çok güzel bir isim ve iyi bir gelirim vardı.ailemi işimi herşeyimi bırakıp ona güvenerek yurt dışına geldim ve bir kızım oldu...önceleri aşırı kıskançtı bunu zamanla aştık..evlendiğimde beri ailesiyle hep iç içeydik.buraya geldiğimde de kauinvalidem le altlı üstlu oturmaya başladık..ama eşim bir türlü evlendiğinin farkında olmadı..kaynanam vefat ettikten sonra da kesinlikle annemle ayrılmam dedi..onu anlamaya çalıştım babası yeni vefat etti dedim...ama 3 yıl içinde çok ezildim..en son annesinin yanında küfür etti ve şiddet gösterdi..bende eşime yeter diyip yüzünü ittiğim anda annesi hakaret etti ve göğsüme vurdu ve eşim hiçbirşey demedi...öğün evin içinde çok ağladım ve eşim beni o halde bırakıp düğüne gitti..sonra boşanma davası açtım...bugün 18 gün oldu asla eve gelmedi..asla özür dilemedi..anlamıyorum bu rahatlığını..
Lütfen yardim edin çok şey var ama kısa tutmaya calistim

Son düzenleme:
Daha detayları olmalı bu kadar soğumanın, kv ile anlasamıyorsunuz galiba ve baska sorunlarda olmuş ve bunun üzerine kv biraz oğlunu doldurmuş olabilir mi? Haklı haksız kim bilmiyorum ama anne tarafında bulunmuş. Daha geçerli sebepler varsa boşanmak ta hakkınız tabi ki.

Hayır..kv bir sorun olmadı şimdiye kadar hatta heryerde konusu geçerken Allah raziolsun der benim için...inanın kendi aileme yaomadigimi ailesine yaptım..kv aşırı düşkün evladına ve eşim bu yüzden sorumluluk alamıyor..evde bir sorun oluyor kv hemen ilgileniyor işçi çağırıyor Vs..ve her yere onunla beraber gidiyoruz..bende eşimle biraz ayrı yaşamak istediğimi söyledim ama eşim asla annemden ayrılmam...gitmek isteyen çıkıp gitsin dedi..benim için..

uzunca süre ezilmişsiniz, küfür var, şiddet var, pişmanlık yok (olsa da fark etmez).
davayı açmakla iyi yapmışsınız. kızınızı böyle bir evde büyütmeyin.

• Beğen
Reactions: anu
Konuya bak; bosaniyorum ama esimin umrunda degil!
Bosaniyorsan bosanmak istiyorsan esinin niye umrunda olsunki? Demekki oda istiyor bosanmayi.
Umrunda olmasini mi istiyosun? Ozaman bosanmicaksin.

Fikrim ise; surekli siddet varsa, sevilmiyosaniz, saygi gormuyorsaniz yani kisaca cok mutsuzsan ayril cocugunu al yanina don ailene..

• Beğen
Reactions: anu
Gurbetci-sumI
Bence yorum yaparken biraz daha ılımlı olmalıyız...konuya bak derken çok yanlış bir üslup kullanmışsin...sonuçta evet 3 yıldır ezildim ve bilmiyorum böyle bir durum yaşadın mı ama onun bu rahatlıgi insanın canını bir kez daha yakıyor..ne olursa olsun kolay bir süreç değil çünkü...
Biz kadınlar evlenirken ne hayallerle ve ne vaadlerle evleniyoruz...ve karşılığında gördüğümüz muamele zaten hayata karşı olan bakışımız değiştiriyor...madem bayanız ve birimizi anlamaya çalışıyoruz bence daha ılımlı yorumlar yapmalıyız...
Evet tabiki kararım da netim...anlatmak istedigI'm çok şeye katlandım ve sonucunda bu rahatlık insanın canını yakıyor

Eşin çoktan bitirmiş zaten kafasında canım en iyisini yapmışşın dava açmakla boşsver geri donus yapma

Eşim sürekli benim geri adım atmama alıştı ve cocuklugundan beri çok simartilmis bu yüzden çok dik kafali...şuan boşanma davası açtığım için aklı sıra gurur yapıyor ama neler yaşadığımı ben biliyorum...nerdeyse 1 ay olacak birgün gelip özür dilemedi...hergün dışarda hergün çok geç saatlerde geliyor görüyorum..ama annesinde kalıyor...haftaya bende burdan taşınmış olucam ev buldum...üzüldüğüm nokta ise okadar çok fedakarlık yaptım ki bu kadar basite alması herşeyi...ama lafta sözde bizi çok seviyordu yaşayamazdi bizsiz şuan kılını bile kipirdatmiyor

Hayatını bu kadar bencil ve sorumsuz bir adam için harcayamazsin. 3 yıl boyunca sabretmissin. sonunda doğru bir karar vermişsin. zaten çocuğunun da böyle bir baba örneğiyle büyümesi iyi olmazdı.

Haklısınız...sadece yaşarken maalesef zor geçiyor bü süreç...insan kendini sorguluyor haksızlığa uğrayan ben mağdur olan ben hala umursamayan o...siz de bayansiniz anlatmaya çalıştığımi eminim anlamissinizdir

Haklısınız...sadece yaşarken maalesef zor geçiyor bü süreç...insan kendini sorguluyor haksızlığa uğrayan ben mağdur olan ben hala umursamayan o...siz de bayansiniz anlatmaya çalıştığımi eminim anlamissinizdir
Erkekler kadınlar kadar güçlü değil. zor bir durum olduğunda kaçmayı tercih ediyorlar. şimdilik annesinin eteklerine saklanıyor ama yarın bir gün annesi vefat ettiğinde onu kimse ayakta tutamaz. sana da dert üstüne dert olurdu. şu an sıkıntılı bir dönemdesin ama bence şimdi çektiğin sıkıntı gelecekte çekeceğin sıkıntıların yanında az kalır herhalde.

Kesinlikle kendini üzme bir kere sana şiddet gösteren her zaman gösterecektir bir kadın olarak asla bunu kabul etme ve yoluna bak hakkında hayırlısı olsun canım.

Erkekler kadınlar kadar güçlü değil. zor bir durum olduğunda kaçmayı tercih ediyorlar. şimdilik annesinin eteklerine saklanıyor ama yarın bir gün annesi vefat ettiğinde onu kimse ayakta tutamaz. sana da dert üstüne dert olurdu. şu an sıkıntılı bir dönemdesin ama bence şimdi çektiğin sıkıntı gelecekte çekeceğin sıkıntıların yanında az kalır herhalde.

Kesinlikle kendini üzme bir kere sana şiddet gösteren her zaman gösterecektir bir kadın olarak asla bunu kabul etme ve yoluna bak hakkında hayırlısı olsun canım.

Teşekkür ederim yorumlarınız icin

Back
X