Boşaniyorum Yardimci olurmusunuz

Sizinde mi buna benzerdi?
Bende simdi avukati bekliyorum evraklar tamam olsun anlaşmali acicam davayi

Piskologda aynisini dedi. Hem narsist hemde borderline olmasindan şüpheleniyor.

Cennet göremedim. Yazdiklariniz zaten olmasi gerekenler. Size siddet uygulayan adami bosamiyorsaniz, bir taraftan cennet yasatiyor diye bari kendinizi kandirmayin

Hemde ne zor. Öncelerden kadinlar kendine bunu nasil yapar diye sorardim kendi kendime. Taa ki ayni duruma düşüne kadar. Sizi herşeyiyle manipüle ediyor. Herşeyiyle bağliyor. Dedigim gibi bu kacinci ayrilma noktamiz, her defasina yemin ederim kendimi düşünüyosam ne olayim derdi, ben seni düşünüyorum yapamazsin yaşayamazsin sürünürsün. Bidahaki o.cocugu senin degerini bilcek mi saniyosun. Benim kadar kimse sevmez seni diye diye maf etti beni.

Cennet göremedim. Yazdiklariniz zaten olmasi gerekenler. Size siddet uygulayan adami bosamiyorsaniz, bir taraftan cennet yasatiyor diye bari kendinizi kandirmayin
Belkide kendimi kandiriyorumdur. Bana sürekli baski yaptigi icin özgüvenimi kaybetmisim. Sanki bidaha ayaga kalkamicam sanki bu yaşadiklarim hic gecmeyecekmiş gibi his ediyorum.

Belkide kendimi kandiriyorumdur. Bana sürekli baski yaptigi icin özgüvenimi kaybetmisim. Sanki bidaha ayaga kalkamicam sanki bu yaşadiklarim hic gecmeyecekmiş gibi his ediyorum.

Zaten siddetin temel hedefi karsidaki insani yikmak ve kücük tutmak. Ne kadar uzun bunun etkisinin altinda kalirsaniz, o kadar da o ortamdan kurtulmak zor gelir. Cünkü seni caresizlige alistiriyorlar. Benim de iki evladim var. Hicbir siddete maruz kalmalarini istemem. Fiziksel siddet bir tarafa, psikolojik siddetin yikiciligi da var. Siz siz olun yardim alin ve kendinizi kurtarin.. ben siddet uygulayan hicbir insanin sevgisine inanmam, heleki asla da özür dilemiyorsa hasta karakterli olduguna inanirim. Durumunuza cok üzüldüm

6 ay evlilik yaşadım. Alkolden dolayı boşandık. Eski eşim haftada 4 5 gün alkol alırdı ve alkol aldığında, karakteri değişiyordu. Normalde ne dersem yapar, sakin , sessiz insan gidiyor yerine sinirli, ben bu evin reisiyim ben ne dersem o olur havalarında konuşan, 3 ay önceki en ufak bir laftan bile kavga çıkaran biri geliyordu. Ben de o zamanlar diyordum ki, ama biz normalde iyiyiz, normal zamanlarda bana çok iyi davranıyor, alkol almadığında biz hiç kavga etmiyoruz. Bu şekilde kandırmışım kendimi. Boşandıktan sonra ne kadar zor bir huzursuzluğun içinde olduğumu anladım.

ben hiç cennet yaşamadım o nasıl bir şey ki

yani çok sıkıntılı bir evlilikti kısa sürdü ama.bitti kurtuldum evli olduğunun süre cehennemdi
şükür cennetteyim şuan
insalah sizde huzura eresiniz

Ben 7 yıl sonra anladım Narsist bir adamla evli olduğumu. Maddi manevi her türlü güzelliği yaşatırken diğer taraftan psikolojik şiddetin dibine vuruyodu. Hani anlatılmaz yaşanır dediklerinden bir durum. Bir taraftan pamuklara sarıp sarmalanıyosun; diğer taraftan sürekli baskılanıyo, eleştiriliyo ve her konuda haksız çıkarılıyosun "senin iyiliğin için" başlığı adı altında. Baskın bir karakter olmama, kimseye eyvallahım olmamasına rağmen sindirilmiştim, kabul etmiştim ama 1 yıl öncesine kadar. Şükür kurtuldum bu girdaptan. Senin içinde hayırlısı olsun dilerim.

Hem mutlu edip hem üzenler genelde aynı kişilerdir zaten hiç kimsenin yalnız mutlu hissettirebileceğini ya da yalnız üzgün hissettireceğini düşünmüyorum ama biri baskın gelir. Geçmişe dönüp baktığınızda yalnız birini görürsünüz ya da biri diğerini baskılar üzdüklerinden mutluluklarının tadını çıkaramazsınız mesela. Bu gibi durumlarda çokta arkaya bakmamak lazım mutlu olmak için kimseye ihtiyacınız yok o sebeple mutlu etti diye de üzmesine izin vermeyin.

Birebir aynilarini yaşiyorum. Herşey benim iliğim icin. Ne yaparsa benim icin ne derse benim icin. Ama herşeyin suclusu benim. Suan bitmesinin bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…