Sende mi Boşanma aşamasindasin?Anlattıklarınızin çoğu birebir benim eşimi yüzden ben de karar veremiyorum bir türlü boşanmaya. Kafam karışıyor.
Sizinde mi buna benzerdi?Öyle zor ki böyle bir insan, ruhun çürür tecrübeyle sabit. Onun ilgisi, sevgisi, şevkati senin üzerinde hakimiyet kurup istediği gibi hayatın üzerinde at koşturabilmesi için küçük bir rüşvet, sadaka, göz boyama adı her neyse. Yaşam sınırlarını onun belirlediği bir kölesin geriye kalan zamanda. Ben de yaşadığım şeyin adını sevgi sanırdım ayrılıp kendimi bulana dek, özgürce nefes alıp verene dek. Tek kurtuluş ayrılmak. Asla düzelmiyo. İki kere evlenip iki kere ayrıldım aynı adamdan. Hiçbir şey değişmiyo inan.
Piskologda aynisini dedi. Hem narsist hemde borderline olmasindan şüpheleniyor.Kendi eşimi okuyorum sandım bir an aileme çok iyi davranır beni çok öper severdi ama kavga anında da fiziksel siddet küfür hepsini yasardım ben boşanıyorum hayat mahkemem yarın İnan değişmiyorlar ben çok bekledim bunlar kişilik bozukluğu olan narsistler kaç kurtar kendini
Davaniz görüldü mü ? Allahim yardim etsinPiskologda aynisini dedi. Hem narsist hemde borderline olmasindan şüpheleniyor.
Nasil başlasam bilmiyorum aslinda. Örnekler vererek anlatmaya calisiyim. Sevgiden kastim şöyle. Öperek uyandirir, gün icinde sürekli sarilir öper, benimle vakit gecirmek ister, her ne olursa yemekten tutun beraber uyumaya varana kadar. Yeri gelir Fedakarlik yapar, benim istedigim olsun diye caba gösterir. Sürekli iltifatlar eder beni dünyanin en degerli kadini gibi his ettirir. Aileme cok yardimci olurdu off bile demeden.
Gelelim fiziksel şiddete itme kakma cenemi sikma kafama vurma, bunlar agir kavga aninda olur.
Psikolojik şiddete gelirsek, cok şartlari vardir. Biz cok ayrilip birleştik şu 5 bucuk senin icinde, her bariştigimizda şartlari artti ve değişti. Yemek yememden yatma saatima varana kadar kararlari o vermeye calisiyo. Sürekli bi kavgadan sona cezalandirma oluyo. Örneğin ortak arkadaşlarla plan yaptik ve biz o gün kavga ettik, o gün iptal edilir. Buda binevi benim cezam olur. Bi yandan yüceltir bi yandan yerin dibine sokar. Bir yandan dünyanin en iyi insani derken diger yandan bir piskopat. Asla ama asla sucunu kabul etmez. Hep suclu benimdir. Her ne olursa olsun. Mesela bagirma diyosun sen bağirtiyosun der. Küfür etme dayanamiyorum diyosun sen ettiriyosun der. Yani onun her yaptiğinin sorumlusu kisacasi benim.
Cennetle cehennemden kastim buydu. Bir yandan beni ilgiye ve sevgiye boğarken diğer yandan iliklerime kadar piskolojimi maf etmesi.
Hemde ne zor. Öncelerden kadinlar kendine bunu nasil yapar diye sorardim kendi kendime. Taa ki ayni duruma düşüne kadar. Sizi herşeyiyle manipüle ediyor. Herşeyiyle bağliyor. Dedigim gibi bu kacinci ayrilma noktamiz, her defasina yemin ederim kendimi düşünüyosam ne olayim derdi, ben seni düşünüyorum yapamazsin yaşayamazsin sürünürsün. Bidahaki o.cocugu senin degerini bilcek mi saniyosun. Benim kadar kimse sevmez seni diye diye maf etti beni.Öyle zor ki böyle bir insan, ruhun çürür tecrübeyle sabit. Onun ilgisi, sevgisi, şevkati senin üzerinde hakimiyet kurup istediği gibi hayatın üzerinde at koşturabilmesi için küçük bir rüşvet, sadaka, göz boyama adı her neyse. Yaşam sınırlarını onun belirlediği bir kölesin geriye kalan zamanda. Ben de yaşadığım şeyin adını sevgi sanırdım ayrılıp kendimi bulana dek, özgürce nefes alıp verene dek. Tek kurtuluş ayrılmak. Asla düzelmiyo. İki kere evlenip iki kere ayrıldım aynı adamdan. Hiçbir şey değişmiyo inan.
Belkide kendimi kandiriyorumdur. Bana sürekli baski yaptigi icin özgüvenimi kaybetmisim. Sanki bidaha ayaga kalkamicam sanki bu yaşadiklarim hic gecmeyecekmiş gibi his ediyorum.Cennet göremedim. Yazdiklariniz zaten olmasi gerekenler. Size siddet uygulayan adami bosamiyorsaniz, bir taraftan cennet yasatiyor diye bari kendinizi kandirmayin
Sana bunları yapan adam seni öpse ne öpmese ne ?itme kakma cenemi sikma kafama vurma, bunlar
Belkide kendimi kandiriyorumdur. Bana sürekli baski yaptigi icin özgüvenimi kaybetmisim. Sanki bidaha ayaga kalkamicam sanki bu yaşadiklarim hic gecmeyecekmiş gibi his ediyorum.
Nasil yani?ben hiç cennet yaşamadım o nasıl bir şey ki
yani çok sıkıntılı bir evlilikti kısa sürdü ama.bitti kurtuldum evli olduğunun süre cehennemdiNasil yani?
Ben 7 yıl sonra anladım Narsist bir adamla evli olduğumu. Maddi manevi her türlü güzelliği yaşatırken diğer taraftan psikolojik şiddetin dibine vuruyodu. Hani anlatılmaz yaşanır dediklerinden bir durum. Bir taraftan pamuklara sarıp sarmalanıyosun; diğer taraftan sürekli baskılanıyo, eleştiriliyo ve her konuda haksız çıkarılıyosun "senin iyiliğin için" başlığı adı altında. Baskın bir karakter olmama, kimseye eyvallahım olmamasına rağmen sindirilmiştim, kabul etmiştim ama 1 yıl öncesine kadar. Şükür kurtuldum bu girdaptan. Senin içinde hayırlısı olsun dilerim.Hemde ne zor. Öncelerden kadinlar kendine bunu nasil yapar diye sorardim kendi kendime. Taa ki ayni duruma düşüne kadar. Sizi herşeyiyle manipüle ediyor. Herşeyiyle bağliyor. Dedigim gibi bu kacinci ayrilma noktamiz, her defasina yemin ederim kendimi düşünüyosam ne olayim derdi, ben seni düşünüyorum yapamazsin yaşayamazsin sürünürsün. Bidahaki o.cocugu senin degerini bilcek mi saniyosun. Benim kadar kimse sevmez seni diye diye maf etti beni.
Yarın mahkememDavaniz görüldü mü ? Allahim yardim etsin
Birebir aynilarini yaşiyorum. Herşey benim iliğim icin. Ne yaparsa benim icin ne derse benim icin. Ama herşeyin suclusu benim. Suan bitmesinin bileBen 7 yıl sonra anladım Narsist bir adamla evli olduğumu. Maddi manevi her türlü güzelliği yaşatırken diğer taraftan psikolojik şiddetin dibine vuruyodu. Hani anlatılmaz yaşanır dediklerinden bir durum. Bir taraftan pamuklara sarıp sarmalanıyosun; diğer taraftan sürekli baskılanıyo, eleştiriliyo ve her konuda haksız çıkarılıyosun "senin iyiliğin için" başlığı adı altında. Baskın bir karakter olmama, kimseye eyvallahım olmamasına rağmen sindirilmiştim, kabul etmiştim ama 1 yıl öncesine kadar. Şükür kurtuldum bu girdaptan. Senin içinde hayırlısı olsun dilerim.
Bende evraklari iceri verdikten sona 2-3 hafta icinde boşanirim. Uzun sürmez. Peki kendinizi nasil hisediyorsunuz?Yarın mahkemem
Hayir değilim. Hic değilim ama. Neden sürekli geri döndüm neden herşeyi baştan yaşamak istedim inaninki bilmiyorum.Çekmek zorunda mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?