Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim değil ama sevgilim beni hem çok mutlu ediyor hem çok üzüyoBir sorum olacak. Aranizda bu tarz şeyler yaşayan oldu mu? Eşiniz sizi hem mutlu edip hemde ayni anda cok üzdü mü? Yani hem bi yandan cenneti yaşatirken diğer yandanda cehennemi yaşadiniz mi?
Bir adam bir kadını üzüyorsa, mutlu ettiği bir başka kadın vardır. Sonra vicdan başlar adamda sağdan sağdan gelirler hocam. Bu kez mutlu eder kadını... Kast ettigin böyle bir şey mi?Bir sorum olacak. Aranizda bu tarz şeyler yaşayan oldu mu? Eşiniz sizi hem mutlu edip hemde ayni anda cok üzdü mü? Yani hem bi yandan cenneti yaşatirken diğer yandanda cehennemi yaşadiniz mi?
Bacım bak nerdeyse iki ay olmuş. O zaman actigin konuya verilen cevaplardan farkli olmaz şimdikiler. Iki ay icinde fikrimizi degistirmeyiz. Degistirmemiz icin sizin ailede olumlu degismeler olmalıydı.Detay söyle vereyim. Asla suclu degil. Kabul etmez. Herseyin suclusu benim. Herseyin en iyisini o bilir. Kücük cocukmuşum gibi beni eğitmeye calişir. Piskolojik siddetin yaninda cok olmasada fiziksel siddete oluşuyo. Küfüründen bahsetmiyorum bile. Ama beni cok seviyor. 7/24 öpmeler sarilmalar benimle vakit gecirmek istemeler. O yönden hic sikintim yok. Zaten kötü seylerini sürekli bastiran bu sevgisiydi. Sonada kendi kendime böyle sevgi olurmu diye sorguladim.. derken derken 5 yil gecti. Her büyük kavgada beni evden atiyor. Yani su 2 yilda en az 8-9 kere baba evine gelmisimdir. 2 kere o cagirdiysa 6 kere kendi kendime geri döndüm. Bu aciyla baş edemiyorum kaldiramiyorum. Ya onsuz yapamazsam ya pişman olursam diye.
Anlattıklarınızin çoğu birebir benim eşimNasil başlasam bilmiyorum aslinda. Örnekler vererek anlatmaya calisiyim. Sevgiden kastim şöyle. Öperek uyandirir, gün icinde sürekli sarilir öper, benimle vakit gecirmek ister, her ne olursa yemekten tutun beraber uyumaya varana kadar. Yeri gelir Fedakarlik yapar, benim istedigim olsun diye caba gösterir. Sürekli iltifatlar eder beni dünyanin en degerli kadini gibi his ettirir. Aileme cok yardimci olurdu off bile demeden.
Gelelim fiziksel şiddete itme kakma cenemi sikma kafama vurma, bunlar agir kavga aninda olur.
Psikolojik şiddete gelirsek, cok şartlari vardir. Biz cok ayrilip birleştik şu 5 bucuk senin icinde, her bariştigimizda şartlari artti ve değişti. Yemek yememden yatma saatima varana kadar kararlari o vermeye calisiyo. Sürekli bi kavgadan sona cezalandirma oluyo. Örneğin ortak arkadaşlarla plan yaptik ve biz o gün kavga ettik, o gün iptal edilir. Buda binevi benim cezam olur. Bi yandan yüceltir bi yandan yerin dibine sokar. Bir yandan dünyanin en iyi insani derken diger yandan bir piskopat. Asla ama asla sucunu kabul etmez. Hep suclu benimdir. Her ne olursa olsun. Mesela bagirma diyosun sen bağirtiyosun der. Küfür etme dayanamiyorum diyosun sen ettiriyosun der. Yani onun her yaptiğinin sorumlusu kisacasi benim.
Cennetle cehennemden kastim buydu. Bir yandan beni ilgiye ve sevgiye boğarken diğer yandan iliklerime kadar piskolojimi maf etmesi.
Kendisi dengesiz bir ruh hastası olduğu için sizin de dengenizi bozmuş. Bir an önce kurtarın kendinizi.Nasil başlasam bilmiyorum aslinda. Örnekler vererek anlatmaya calisiyim. Sevgiden kastim şöyle. Öperek uyandirir, gün icinde sürekli sarilir öper, benimle vakit gecirmek ister, her ne olursa yemekten tutun beraber uyumaya varana kadar. Yeri gelir Fedakarlik yapar, benim istedigim olsun diye caba gösterir. Sürekli iltifatlar eder beni dünyanin en degerli kadini gibi his ettirir. Aileme cok yardimci olurdu off bile demeden.
Gelelim fiziksel şiddete itme kakma cenemi sikma kafama vurma, bunlar agir kavga aninda olur.
Psikolojik şiddete gelirsek, cok şartlari vardir. Biz cok ayrilip birleştik şu 5 bucuk senin icinde, her bariştigimizda şartlari artti ve değişti. Yemek yememden yatma saatima varana kadar kararlari o vermeye calisiyo. Sürekli bi kavgadan sona cezalandirma oluyo. Örneğin ortak arkadaşlarla plan yaptik ve biz o gün kavga ettik, o gün iptal edilir. Buda binevi benim cezam olur. Bi yandan yüceltir bi yandan yerin dibine sokar. Bir yandan dünyanin en iyi insani derken diger yandan bir piskopat. Asla ama asla sucunu kabul etmez. Hep suclu benimdir. Her ne olursa olsun. Mesela bagirma diyosun sen bağirtiyosun der. Küfür etme dayanamiyorum diyosun sen ettiriyosun der. Yani onun her yaptiğinin sorumlusu kisacasi benim.
Cennetle cehennemden kastim buydu. Bir yandan beni ilgiye ve sevgiye boğarken diğer yandan iliklerime kadar piskolojimi maf etmesi.
Kendi eşimi okuyorum sandım bir an aileme çok iyi davranır beni çok öper severdi ama kavga anında da fiziksel siddet küfür hepsini yasardım ben boşanıyorum hayat mahkemem yarın İnan değişmiyorlar ben çok bekledim bunlar kişilik bozukluğu olan narsistler kaç kurtar kendiniNasil başlasam bilmiyorum aslinda. Örnekler vererek anlatmaya calisiyim. Sevgiden kastim şöyle. Öperek uyandirir, gün icinde sürekli sarilir öper, benimle vakit gecirmek ister, her ne olursa yemekten tutun beraber uyumaya varana kadar. Yeri gelir Fedakarlik yapar, benim istedigim olsun diye caba gösterir. Sürekli iltifatlar eder beni dünyanin en degerli kadini gibi his ettirir. Aileme cok yardimci olurdu off bile demeden.
Nasil başlasam bilmiyorum aslinda. Örnekler vererek anlatmaya calisiyim. Sevgiden kastim şöyle. Öperek uyandirir, gün icinde sürekli sarilir öper, benimle vakit gecirmek ister, her ne olursa yemekten tutun beraber uyumaya varana kadar. Yeri gelir Fedakarlik yapar, benim istedigim olsun diye caba gösterir. Sürekli iltifatlar eder beni dünyanin en degerli kadini gibi his ettirir. Aileme cok yardimci olurdu off bile demeden.