- 16 Nisan 2017
- 60
- 25
- 3
- 32
- Konu Sahibi Simaygozdeee
-
Bebeğini almak mı ? O iş yaş çok bekler ! Süt bebesi her ne koşul olursa olsun anneye verilir bir halt yiyemez.! Madem ailen Arkanda madem baban destekçin güçlü ol... Bir de artık sinir krizi vs gibi şeyler yaşama çünkü o bebek düşmese de sana tutunmuş olsa da doğunca inanılmaz sinirli bir çocuk olur benden demesi... bebeğini düşün sakin kalmaya bak.. Allah yardımcın olsun
Bebegini kimse alamaz senden bunu unutsun. Aile olamamis ev acmayan adamdan hayir da gelmez baba da olmaz.
Evet gergin aşırı asabi bir çocuk olur kendimden biliyorum... Ben aşırı asabiyim bu yönümü çok zor törpüledim ama annemin hamileliğini dinleyince " eee bende haklymisim" diyorum.. eşinden bir b*k olmaz... Boşanma celbi önüne gelince it gibi pişman olur böyleleri... Anasını babasını düşünüyorsa otursun onlarla kukumav kuşu gibi...Evet bende bebeğimin gergin bir cocuk olmasindan çok korkuyorum teşekkür ederim
Bebeği alamaz.
Sizin bilgisizliğinizden de çok güzel faydalanıyor.
Ayrıca hiçbir hakim ana kuzusu bir adama başka bir ana kuzusunu teslim etmez.
İnşallah kurtulursun hala çocuk olan bu adamdan.
Evet gergin aşırı asabi bir çocuk olur kendimden biliyorum... Ben aşırı asabiyim bu yönümü çok zor törpüledim ama annemin hamileliğini dinleyince " eee bende haklymisim" diyorum.. eşinden bir b*k olmaz... Boşanma celbi önüne gelince it gibi pişman olur böyleleri... Anasını babasını düşünüyorsa otursun onlarla kukumav kuşu gibi...
Kesinlikle oyle. Annesini babasini atmasin saygisini duysun sevsin ama eşine doğacak cocuguna hak ettigi degeri versin. El üstünde tutsun baba olacak sayenizde. Uzulmeyin siz kendinize ve çocuğunuza saglikli bir ortam hazirlamaniz gerekliEvet onceligi kendi anne babası olan bir adam bizi haketmiyor
İnşallah ...Kesinlikle anne karnında cocuk ne yaşıyorsa ömrü o duygularla geçiyor sizi çok iyi anlıyorum. Pişman olacak ama iş işten geçecek
Özetliyeyimmi: sen istemedigin sürece boklu bezini bile göremez. Tamammı artik kafandan sil şu düşünceni. Bak bende üzülüyorum
Bebeğinizin alamaz. Kavga sonucu kanaman olduğu felan kanitla rapor al.
Seni hamile hamile üzüyorlar. Cocuk sende kalir bu konuda endişe etme sakın. Gozunu korkutmak için söylüyor. Ailen ne güzel arkanda ve dogru söylüyorlar bjndan sana koca olmaz malesef.
Bebegin ve kendon icin güçlü ve kararlı ol.
Bu adam sana ve cocuguna sahip bile çıkmaktan aciz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?