Boşanıyorum

Geriye dönük oluyormu bilmiyorum ama kayıtlarda vardır. Doktorunuza anlatın olayi durumu isteyin verebilirse iyi olur.
Boşanma aşamasında size yardımcın olur bu gibi belgeler.
Korkmayan bebegi sizden kimse alamaz.
Devlet size verir.
Bu konuda kafanızı karıştırmasına izin verme.
Insllah guzel bir hayatınız olur bebeginlw birlikte. Emin ol cocuguna baba sana eş olamayan birinden hayır gelmez. Annesinin babasının hayrını görsün.
Allaha havale edin ailenizin yanında olun. Ne güzel bir aileniz var ki sizinle birlikte.

Eşiniz başka eve çıkmayı kabul ediyor ama siz kvler gitsin mi istiyorsunuz başka eve
Oturduğunuz ev kimin Eğer eşinizin ailesine aitse sizin çıkmanız daha mantıklı
Çıkın kiraya ve düzeninizi kurun

Kuzenimin esi de annesiyle evi birlestirmej istiyor ama kuzenim direniyor. Adam illa birlesicez annem oyle istiyor diyormus. Kocasina annen mi ben mi diye sormus tabii ki annem demis. Ya bazi erkeklerin ciddi sorunlari var bence.

Gerçekten birlesmesin gerekiyorsa ayrılsın ama aynı eve girmesin sonrası yine ayrılık oluyor zaten

Çok sağolun inşallah.Bende öyle düşünüyorum daha şimdiden böyle yapan ilerde cocuguma hiç değer vermez mutsuz bir ailede büyüyeceğine ayrı anne babası olsun daha iyi

Eşiniz başka eve çıkmayı kabul ediyor ama siz kvler gitsin mi istiyorsunuz başka eve
Oturduğunuz ev kimin Eğer eşinizin ailesine aitse sizin çıkmanız daha mantıklı
Çıkın kiraya ve düzeninizi kurun
Bu oturduğumuz ev dublex kira. Kv'nin evi var kirada kiracısı Eylül'de çıkacakmış esimde biz cıkarsak annemler Burda yalnız kalır onları sıkıntıya sokamam diyor

Bu oturduğumuz ev dublex kira. Kv'nin evi var kirada kiracısı Eylül'de çıkacakmış esimde biz cıkarsak annemler Burda yalnız kalır onları sıkıntıya sokamam diyor
Vay vay vay paşama bak sen hele.
E hiç evlenmeseymiş 1 boğaz daha getirip yük yapmasaymış.
Niye yanlız kalacaklarmış? Mezarda değiller ya,
Arar istediği zaman gider yakınlarda ev tutar.
Ana kuzusu böyle olmuyor bence.
Başka kardeş abi ablası yok mu?
Ailesi de bu düşüncede mi?
Git mutlu ol demiyorlar mı?

Bir tane ablası var yurt dışında o da zaten beni aradı etmediği hakaret kalmadı sen nasıl ayrı ev istersin o zaman cocuk yapmasaydın çalışsaydın senin annen baban kim oluyorda karışıyor falan bir sürü laf. Aileside aynı Yok sıkıntıya giremeyiz diyorlar

Peki sen orda diyemedin mi
Sizin aileniz kim oluyor?
Birde yurtdışında yaşıyor.
Oda kaynanasıgillerle yaşıyor mu bari?
Kız var ya boşver üzülmeye bile değmez.
Sarıl annene babana geçer herşey.

Peki sen orda diyemedin mi
Sizin aileniz kim oluyor?
Birde yurtdışında yaşıyor.
Oda kaynanasıgillerle yaşıyor mu bari?
Kız var ya boşver üzülmeye bile değmez.
Sarıl annene babana geçer herşey.

O kv ile oturmuyor canım O yüzden ona konuşması kolay bende annene çok meraklıysan gel sen otur dedim iyice sinirlendi ama artık midemi bulandırdılar var ya hepsinden tiksindim

Senin kardeşin de adam olmadan evlenmeseymis, neyine güvenmiş deseydin.

Ben boyle insanlari hic anlamadim, anlamadan da ölecegim insallah.
Ne demek ayni evde yasamak?
Millet nasil goz yumuyor buna?
Yil olmus 2017.
Yillar once hayat cok daha zormus, evler bu kadar yokmus vs vs ayni evde oturmalar da olmus ama nedir yani simdi bu?
Al iste sirf bu sebebin yol actigi sorunlardan bir yuva yikiliyor. Otursunlar artik ogullariyla basbasa.

Hiç sorma hele ben ve ben o zaman kanamam olmuş hastanede yatmıştım hastaneden çıktığım gün arayıpta bana onca şeyi söylemişti hala sinirim geçmiyor
Neyse artık düşünme içinde bir can var.
Ona iyi bak sen ne yaşıyorsan oda o küçücük canıyla
Küçücük yerde yaşıyor olacak.
Bir arkadaşımın bebeği sürekli uykuda ağlıyor,
Sürekli sıçrıyor. Bunlar hep hamilelikten gelen şeyler.
Bebeğine buna yapma.
Ne güzel ailen var sahip çıkmışlar
Bu paha biçilemez bir sahipleniştir.
Bebeğin ve ailenle sağlıklı ömürler..

Benim ar böyle tanidiklarim. Kendileri yillarca gelinleri ayni evde tutmuşlar. Şimdi kendileri kayinvalidelerine misafirliğe bile gitmiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…