- Konu Sahibi Simaygozdeee
-
Mahkemeden sonra eşinin eline salatalık verirsin. Al bak aldın deyip tutuştur eline salatalığı. Bebeği nasıl alacak o işi geçsin o
Kuzenimin esi de annesiyle evi birlestirmej istiyor ama kuzenim direniyor. Adam illa birlesicez annem oyle istiyor diyormus. Kocasina annen mi ben mi diye sormus tabii ki annem demis. Ya bazi erkeklerin ciddi sorunlari var bence.
Geriye dönük oluyormu bilmiyorum ama kayıtlarda vardır. Doktorunuza anlatın olayi durumu isteyin verebilirse iyi olur.
Boşanma aşamasında size yardımcın olur bu gibi belgeler.
Korkmayan bebegi sizden kimse alamaz.
Devlet size verir.
Bu konuda kafanızı karıştırmasına izin verme.
Insllah guzel bir hayatınız olur bebeginlw birlikte. Emin ol cocuguna baba sana eş olamayan birinden hayır gelmez. Annesinin babasının hayrını görsün.
Allaha havale edin ailenizin yanında olun. Ne güzel bir aileniz var ki sizinle birlikte.
Bu oturduğumuz ev dublex kira. Kv'nin evi var kirada kiracısı Eylül'de çıkacakmış esimde biz cıkarsak annemler Burda yalnız kalır onları sıkıntıya sokamam diyorEşiniz başka eve çıkmayı kabul ediyor ama siz kvler gitsin mi istiyorsunuz başka eve
Oturduğunuz ev kimin Eğer eşinizin ailesine aitse sizin çıkmanız daha mantıklı
Çıkın kiraya ve düzeninizi kurun
Vay vay vay paşama bak sen hele.Bu oturduğumuz ev dublex kira. Kv'nin evi var kirada kiracısı Eylül'de çıkacakmış esimde biz cıkarsak annemler Burda yalnız kalır onları sıkıntıya sokamam diyor
Vay vay vay paşama bak sen hele.
E hiç evlenmeseymiş 1 boğaz daha getirip yük yapmasaymış.
Niye yanlız kalacaklarmış? Mezarda değiller ya,
Arar istediği zaman gider yakınlarda ev tutar.
Ana kuzusu böyle olmuyor bence.
Başka kardeş abi ablası yok mu?
Ailesi de bu düşüncede mi?
Git mutlu ol demiyorlar mı?
Peki sen orda diyemedin miBir tane ablası var yurt dışında o da zaten beni aradı etmediği hakaret kalmadı sen nasıl ayrı ev istersin o zaman cocuk yapmasaydın çalışsaydın senin annen baban kim oluyorda karışıyor falan bir sürü laf. Aileside aynı Yok sıkıntıya giremeyiz diyorlar
Peki sen orda diyemedin mi
Sizin aileniz kim oluyor?
Birde yurtdışında yaşıyor.
Oda kaynanasıgillerle yaşıyor mu bari?
Kız var ya boşver üzülmeye bile değmez.
Sarıl annene babana geçer herşey.
Oh çok iyi yapmışsın.Bende annene çok meraklıysan gel sen otur dedim iyice sinirlendi ama artık midemi bulandırdılar var ya hepsinden tiksindim
Oh çok iyi yapmışsın.
O kim ki uzaktan öyle karışıyor.
Ban yemek istemiyorum
Çok küfür etmek geldi içimden.
annem babam perişan olmasın önemli olan o dedı
Bir tane ablası var yurt dışında o da zaten beni aradı etmediği hakaret kalmadı sen nasıl ayrı ev istersin o zaman cocuk yapmasaydın çalışsaydın senin annen baban kim oluyorda karışıyor falan bir sürü laf. Aileside aynı Yok sıkıntıya giremeyiz diyorlar
Ne biçim laf bu ya. Bebeği ve karısı önemsiz yani. Adam olsun önce. Olmuyorsa da ailen arkanda zaten. Bebeği de alamaz. Erkeklerin ilk tehdidi. Bıkmadılar.
Senin kardeşin de adam olmadan evlenmeseymis, neyine güvenmiş deseydin.
Bir tane ablası var yurt dışında o da zaten beni aradı etmediği hakaret kalmadı sen nasıl ayrı ev istersin o zaman cocuk yapmasaydın çalışsaydın senin annen baban kim oluyorda karışıyor falan bir sürü laf. Aileside aynı Yok sıkıntıya giremeyiz diyorlar
Neyse artık düşünme içinde bir can var.Hiç sorma hele ben ve ben o zaman kanamam olmuş hastanede yatmıştım hastaneden çıktığım gün arayıpta bana onca şeyi söylemişti hala sinirim geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?