boşanıyorum

armes07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2018
127
65
98
37
mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 3 yıllık evliyim ve 1 yaşında bebeğim var. uzun uzun yazmadan kısaca özetleyeceğim. kayınvalidemin yaptıklatından kocamın onlara karşı tepkisizliğinden ve sadece bna baskı uygulamasından yoruldum ve daha nice biçok sey. eşim bi aile oldumuzu asla kavrayamadı. bnde pazar günü baba evine döndüm çocuğumla. ancak eşim çocugun hiçbir sorumluluğunu almıyor ve ısrarla anlaşmalı boşanmaya zorluyor hakkım olanın çogunu vermiyor. bn anlaşmalı boşanmıcamı da söleyince bni boşanmamak için yapıosun ama bnm için bittin deyip psikolojik olarak çökertiyor. çok mutsuzum siz nasıl atlattınız bu dönemi? yaşayan arkafaşlarım cvp yazarsanız sevinirim

Şuan onun ne düşündüğünün önemi yok.Önemli olan senin ve çocuğunun hakkın olanı alman.Sakın kışkırtmalarına gelerek anlaşma yolunda hakkın olanı vermeyecekse anlaşmalı boşanma aç çekişmeli al hakkını çok zor bir süreç bende uğraşıyorum Allah kimsenin yuvasını bozmasın hakkınızda hayırlısı olsun

Önce bir avukatla görüşün.
Bu süreçte eşinizle yada ailesi olan telefon görüşmelerinize, mesajlarınıza dikkat edin.
Eğer kesin kararlı iseniz bundan sonra irtibatı avukatınızın kurması en doğrusu olacaktır.
Dava açmayı geciktirdikce, varsa mal/para kaçırma olasılığı artıyor.

Bebeğiniz henüz çok küçük ve anladığım kadarıyla sebep 3. Kişiler ağırlıklı.
Evlilik terapisti denemediyseniz, boşanmadan önce de bu seçeceği değerlendirin derim.
Bazen doğruları başkasından duymak daha etkili oluyor. Ama adamın da barışmaya niyeti olacak...

bende öyle düşünüyorum canım

amin canım. Allah kimseye göstermesin hepimizin hakkında hayırlısı olsun

amin canım. Allah kimseye göstermesin hepimizin hakkında hayırlısı olsun

zaten öyle diyo sen anlaşmalı boşanmaya yanaşmadın bbde ne var neyoksa kaçırdım sanada bişey yok diyo bunları ispatbedeez miyim. suan avukata başvuracak maddi gücümde yok çok çaresizim . çevremde örnek olmadığı için ne yapacağımı da bilmiyorum

baroya başvurun ücretsiz avulat için. ayrıca mesajla dediyse bunları sakın silmeyin. mallarınıza da bir an önce tedbir koydurun. yarın sabah ilk işiniz baroya gitmek olsun

boşanma davası için kocandan icazet alacak halin yok. git bi avukata aç davanı.

Boşanmada kimin ne dediği önemli değildir
Önemli olan kişilerin dediklerini söylemlerini delillerle ispatlamasıdır
Kaçırırsa mal hepsi çıkar
Nafaka da vermek zorunda
Altınlarda sizin Hakkınız
Öyle vermiyorum demekle olmaz
Çıksın hakimede vermiyorum desin Bakalım

babasıyla ortak hesaptantutuyorlar çogu şeyi hepsimi ona devrederse bnm hiç bi hakkım olmuyor

Evliler boşanmak
Bekarlar evlenmek istiyor.
Çekişmeli boşananlar anlaşmalı boşanmak
Anlaşmalı boşananlar çekişmeli boşanmak istiyor.
Dünya garip.
Ben de boşanıyorum öncellikle Allah yardımcınız , yardımcımız olsun.
Eğer gerçekten eşiniz boşanmak istiyorsa ve sizde kararlıysanız atın imzaları boşanın.
Sonra dimdik ayakta durun.
Bir konuma geldiğiniz zaman eşiniz benim verdiğim nafakalarla demesin.

İnsan bu donemi hemen atlatmak istiyo seni anlıyorum lakin bu kaos bitince pişman olmamak için yapman gereken herşeyi yap anlaşmalı bile boşansan alman gerekenler varsa al mutlaka o mahlukun sana psikolojik baskı yapmasını da takma çünkü amacı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…