selam arkadaslar. Bosaniyorum. Evet sonunda bosaniyorum. Dun aksam esim yine birden cildirdi, yine parasi yok diye ve baska problemleride oldugu icin. Eski konularimi bilenler esimin surekli neredeyse her biraz buyuk kavga oldugunda bosanma kelimesini cok kullandigini. Artik bende geri adim atmiycagim. Bu aksam yada yarin basliyorum esyalarimi toplamaya. Ceyizlerimi ve pahali esyalarimi satip geri kalan tum esyalarimi hayir kurumuna bagisliyacagim. Yasiyacaklarim icin korkmuyorum degil. Bu evi me heyecanla yapmistik esimle ve simdi topliyacagim bosanacagimiz icin. Hayatimi maf etmis gibi hissediyorum ve cok mutsuzum. Bosanmak gerektigini biliyorum ama yani bosanmassam ve evliligime devam etsem bile esim degismez. Kaldiki zaten bosanmayi surekli kendi one suruyor hep. Lutfen kendimi iyi hissettiren biseyler soylermisiniz yada benim gibi uzun yillar sevgili olup, 10 sene, sonrada bi kac sene evli kalip bosananlar varmi buna benzer olay yasayan
Cok saolunsürekli kavgalıyız diye konu açmışsınız. yani olmuyorsa olmuyodur. yaşınız genç. çalışıyorsunuz da. korkmayın.
Yorumunuz icin tesekur ederim. Evet onu bana daha cok hatirlatam seylerden elimden geldiginde uzak kalmaya calisacagimBoşanma konusunda bir şey diyemeyeceğim konuya vakıf değilim ama böyle bir karar almışsanız eşyalarınızdan kurtulmak çok mantıklı. Geçmişi hatırlatan şeyler çünkü... Yarın öbür gün yeni bir yaşam kurarken her şeyiniz farklı olur. Allah gönülünüze göre versin inşallah.
Sizede gecmis olsun. Kac senede toparlandiniz ve kac yasindaydiniz bosandiginizda?7 senelik birliktelik 1,5 yıllık evlilikten sonra boşandım, kucağımda bebekle. emin ol en zoru ilk zamanlar, git gide kolaylaşıyor ve güzelleşiyor hayat. Korkacak bişey yok.
Ben cok cabaladim ama olmadi maalesef. Zaten en bastan beri surekli bosanmak isteyen oydu, kufurler bagirmalardurun!!! sinirle öfkeyle geri dönemeyeceğiniz kararlar almayın boşanmak basit bir mesele değil hepimiz zaman zaman hatalar yaptık yapmayada devam ediyoruz
evlilikte olgun olmak kararları sağlam adımlarla vermek lazım çizgi film değil hayat hatalarımızın geri dönüşü çok zor yada hiç olmaya bilir
Maddi problemler erkekleri kadinlardan daha fazla etkiliyor. Gurur haline getiriyorlar. Ve sinirlerini en yakinindan yani sizden cikarmaya basliyor. Maddi problemleri aşmanin bir yolu yok mu? Bu arada esinizin burcu nedir?selam arkadaslar. Bosaniyorum. Evet sonunda bosaniyorum. Dun aksam esim yine birden cildirdi, yine parasi yok diye ve baska problemleride oldugu icin. Eski konularimi bilenler esimin surekli neredeyse her biraz buyuk kavga oldugunda bosanma kelimesini cok kullandigini. Artik bende geri adim atmiycagim. Bu aksam yada yarin basliyorum esyalarimi toplamaya. Ceyizlerimi ve pahali esyalarimi satip geri kalan tum esyalarimi hayir kurumuna bagisliyacagim. Yasiyacaklarim icin korkmuyorum degil. Bu evi me heyecanla yapmistik esimle ve simdi topliyacagim bosanacagimiz icin. Hayatimi maf etmis gibi hissediyorum ve cok mutsuzum. Bosanmak gerektigini biliyorum ama yani bosanmassam ve evliligime devam etsem bile esim degismez. Kaldiki zaten bosanmayi surekli kendi one suruyor hep. Lutfen kendimi iyi hissettiren biseyler soylermisiniz yada benim gibi uzun yillar sevgili olup, 10 sene, sonrada bi kac sene evli kalip bosananlar varmi buna benzer olay yasayan
Sizede gecmis olsun. Kac senede toparlandiniz ve kac yasindaydiniz bosandiginizda?
Cok sevindim sizin adiniza. Darisi bana insallah. Benimki bana bide borc takmayi dusunuyo galibaValla bu sene kasımda boşandım, toparlandım bile30 yaşındayım.
Benimkinin tum hayati boyunca neredeyse para problemi var cidden soyluyorum. Yengec burcluMaddi problemler erkekleri kadinlardan daha fazla etkiliyor. Gurur haline getiriyorlar. Ve sinirlerini en yakinindan yani sizden cikarmaya basliyor. Maddi problemleri aşmanin bir yolu yok mu? Bu arada esinizin burcu nedir?
Cünkü hesap kitap bilmiyordur. Har vurup harman savuruyordur. Hatta kendi bile kazandigi paranin nereye gittigini bilmiyordurBenimkinin tum hayati boyunca neredeyse para problemi var cidden soyluyorum. Yengec burclu
Ben kendim bunu yasamadim 3 senelik evliyim ama bunu birebir yasayan ve sizin gibi yapab bir kadin var hayatimda annem 17 senelik evliligini hep yorgun kirgin bitmis yasadi bir gece de degisti hayati son aldatilmasina dayanamadi ve evi gozu gormedi esyalarini satti gerekenleri yakti ve biz kardeslerimi yanina alarak kira da otiran annem 5 sene icinde evini aldi cok iyi bir isi var allah annemi o adamdan kurtardi anneme ve bize yaptigi eziyetlere dayanmadi allah simdi ona cektiriyor ve biz 5 kardesiz okullarimiz dugunlerimiz sen ayakta dik duk yaparim de kimseden birsey bekleme hayat senden yana geri adim atarsan ben sana git dedim zamaninda zorla tutmadim gitseydin kim tuttu seni der cikar isin icinden onune bak arkadasim allah yardimcin olsunselam arkadaslar. Bosaniyorum. Evet sonunda bosaniyorum. Dun aksam esim yine birden cildirdi, yine parasi yok diye ve baska problemleride oldugu icin. Eski konularimi bilenler esimin surekli neredeyse her biraz buyuk kavga oldugunda bosanma kelimesini cok kullandigini. Artik bende geri adim atmiycagim. Bu aksam yada yarin basliyorum esyalarimi toplamaya. Ceyizlerimi ve pahali esyalarimi satip geri kalan tum esyalarimi hayir kurumuna bagisliyacagim. Yasiyacaklarim icin korkmuyorum degil. Bu evi me heyecanla yapmistik esimle ve simdi topliyacagim bosanacagimiz icin. Hayatimi maf etmis gibi hissediyorum ve cok mutsuzum. Bosanmak gerektigini biliyorum ama yani bosanmassam ve evliligime devam etsem bile esim degismez. Kaldiki zaten bosanmayi surekli kendi one suruyor hep. Lutfen kendimi iyi hissettiren biseyler soylermisiniz yada benim gibi uzun yillar sevgili olup, 10 sene, sonrada bi kac sene evli kalip bosananlar varmi buna benzer olay yasayan
Boşuna yıpratmayın kendinizi eğer kararınız kesin ise güçlü olmaya çalışın..Kizlar cok kotuyum. Geri adim atmamaya karar verdim ama neden mutsuzum neden agliyorum. Hep evdelo guzel gunlerimiz aklima geliyor
Kolay değil ilk zamanlar böyle olması çok normal bak ben bugün boşandım ama ayrılık süremiz bu değil İnan bana ilk yıkımda bu oluyor daha sonunda öyle bir kimlik değiştiriyorlar ki ben bu adamı nasıl sevmişim diyorsun .Kimse boşanmak için evlenmiyor seviyorsun seviliyorsun ama yaşananlar hepsi güzel olsaydı boşanılmazdı zaten aklına seni neden bu noktaya getirdiğini getir inşallah hayırlısı olur isterseniz bir uzmandan destek alın belki kurtarılabilir evlilikKizlar cok kotuyum. Geri adim atmamaya karar verdim ama neden mutsuzum neden agliyorum. Hep evdelo guzel gunlerimiz aklima geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?