- 23 Mayıs 2018
- 203
- 46
- 13
- 39
- Konu Sahibi okyanusmavi1
-
Cocuk onun isteğiyle oldu yasimiz geciyor diye bir ben degilim bu kadar kisa surede evlenen yasimizi basimizi aldik diye dusundum.nerden bilebilirdim.adam bir evin icine girince hatali evlilik yaptim diyip duruyor.kadir gecesi yatsi namazi kılamadim.uyuyakaldim.hamileligin de etkisiyle namazda aglamis Allahim canimi al demis.Ocakta tanış
Mayısta evlen
1 ayda çocuk yap
O arada boşanmaya karar ver
Ne kadar hızlı yaşıyosunuz herşeyi.
Bi sakinleşin bence
Senide çocuğuda istemeyen bi adam var karşında. Sende tek başına bi bebeğin sorumluluğunu alacak güç göremiyorum.
Doğarsada doğmazsada yazık olmuş bi bebek var ortada
Yok bebek yuzunden yapilan bir evlilik degildiNikah öncesi bir hamilelik miydi? O yüzden mi evlendin.
Siz bu adamı tanımadan mı evlendiniz?Gece boyunca uyumadim.sizlerle dertlesmeye cok ihtiyacim var.esimin de benim de 2.evliligimiz evleneli 1 ay dolmadi.
Ama yasadigim sorunlar sunlar.
Biz ocakta tanistik mayista evlendik ben 32 o 42 yasinda.benim uyumama dayanamiyor.ikimiz de su an izindeyiz çalışmıyoruz.o yuzden gece 12 de yattiysam saat 9 veya 10 da kalkiyorum.buna katlanamiyor 7 saat uyku yeter sen tembelsin miskinsin ben hayatta yapamam.bosanirim d iyor.hamileyim ustelik.dun sen dogurursun biz bosaniirz ben sana tahammul edemem diyor.bu sehirden tayin isteme cocugumuz ikimizi de gorsub ama bende kalsin dedi.ben de kavga cikarttim beni sevmiyorsun dedim.seni zaten 100 de 30 seviyoruk mantikla yola ciktik dedi sen de beni sevmiyon dedi.ben bir kez daha yikildim.kizlar ayrica ne zaman adama sarilmaya kalksam beni itiyor.10 krz sariliyorsam 1 inde karsikik veriyor.kendiliginden hic sarilmaz zaten.yuzume bakip beni begenmedigini progilden cok cirkin oldugumu sakaya vurup soyluyor.
Ben de cocugu aldiralim ayrilalim dedim.kabul eder gibi oldu eger ki gunahi yoksa olabilir dedi.7.haftada bebek su an.kizlar ben bir de cok cabuk yoruluyorum bazi rahatsizliklarim var.evin duzeni oturmadi yavas yavas yapıyorum.ona da cok gicok oldu.afedersiniz kicoma motor takmisim gibi evin o onde calismami 7 saat uyumami soyluyor.ben de diyroum ki os zamani zaten erken kalkiyorum tatildeyim ne olur uyusam.kizlar cok kotuyum
Ben bu adamdan bosanmayi dusunuyorum.sizler neler soylersiniz bosanmasam da korkmali ipleri vermemeliyim cunku beni cok sahipsiz buldu ona senden ayrilmam diyip durdum.ailemden bana sahip ciakn yok daginik zaten ayrilar.ne olur bir akil...
merhaba canim; ikinci evliligin daha temkinli daha dikkatli ve iyi gozlemlemen gerekirken, sen ocakta tanisip mayista evlendigini soyluyorsun. bu bana cok kisa bir zaman dilimi gibi geldi, insanlari heleki erkekleri tanimak icn. uyumana takmış sa bu bir bahaneden baska birsey degildir ben cocuk aldirmaya karsiyim fakat biran once git kalbi atmiyorsa aldir onu da kendinide perişan etme ikinci evliligini yapmis adam olamamis biri baba olmayida beceremez.boyle insanla hayat gecmez allah yardimcin olsun olaya duygusal degil mantık en bakmani tavsiye ederim.
Anladım Allah yardımcın olsun zor. olan olmuş artık.Yok bebek yuzunden yapilan bir evlilik degildi
Seni cirkin bulsaydim seninle evlenmezdim diyor.seni cok sevmedim ilerde sevebilecegimi dusundum ama evlenirken sana karsi bos degildim diyor.kizlar bu adam beni sevmiyor ve varligima tahammul edemiyor gibi hissediyorum.hatali evlilik yaptim diyip duruyor.
Yani yuzde 30 seviyorum lafi da yalan...bos bir laf...haklisin kardesim.sevmedigi icin bana tahammul edemedi.bebegi aldirip bosanip yoluma bakacagim.Sevginin yüzdesi olmaz . Bunun bile matematiğini yapıyorsa seni sevmiyor ,evlilik sebebi cüzdan birliği ..nasıl olsa maaşı garanti ,hayat standartlarım iyileşir, diye düşünmüş fakat sevmediği için tahammül edememiş ..bence en hızlı nasıl bosaniliyorsa öyle boşan ..adam kusma sebebi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?