Boşaniyorum...

Malesef bebek doğduğunda bütün düzenin değişecek ve bir kadının en büyük destekçisi eşi oluyor bu adam sana köstek olacak bebeğinle hayatını mahfedecek aldır diyemem karşıyım ama keşke keşkee işte.
Dünyaya getir evladını o senin herşeyin olacak zaten mükemmel bi duygu annelik
Bebeğinle bi yol çizersin
ALLAH yardımcın olsun

Bence bu adamdan kesinlikle boşan. Hayatı sana zindan eder bu. Bebek için bir sey diyemiycem. Ama çok zor olacak. Bunun kararını ancak sen verebilirsin

çalışıyorsunuz, neden ailenizin size sahip çıkması gerektiğini düşünüyorsunuz. Aynı yaştayız. Boşanacak olursam çalıştığım yerde ayrı yaşamaya devam ederim.
Adamın kafa zaten uçuşa geçmiş.
Evlenmeden çocuk yapıyor.
Çocuk olunca da günah değilse aldıralım diyor.
Ama aynı adam namaz kılarken ağlıyor.
Siz;
Çalıştığınız halde ailem beni kabul etmez diyorsunuz,
Sizi yan profilden çirkin bulan adamı hala nasıl korkuturum ipler bende olur hesapları yapıyorsunuz.
Beni %70 sevmeyen bir adamın cehennemin dibine kadar yolu vardır diyemiyorsunuz
Arada tek bir masum var
O da bebeğiniz... Filler tepişiyor, olan o minicik çimlere oluyor.

Ne kadar sevimsiz ve itici adam la evlenmişsin keşke bekar kalsaymışsınız kadın bunu bu sebepten boşanmış kısa zamanda hemen evlenip birde hamile kalmışsınız saygısız ın teki miğdem bulandı hamile kadına daha nazik davranması gerekirdi açık cA sizi anlamadım 2evliliği nizde daha iyisini hakediyorsunuz ama memlekette bir öküze denk gelme oranı çok yüksek

Öyle bir anlatmışsınız ki, bu resmen mantık evliliği, yazık. Bir de hamile kalmışsınız bu evlilikten neden bebek istediniz onu sorgulayın önce ona göre karar verin derim.
Terbiyesiz adam

Bu kadar kısa sürede evlenen bir sen değilsin diye hataları olağan görmek mi gerekiyo?
Dikkat ettiysen mesajımda sana değil bebeğe üzüldüm.
Ortada aşk yok sevgi yok. Yaşım geçiyo diye yapılmış bir evlilik ve bebek var.

Bence karşındaki insanın psikolojik sorunları var. Sana karşı sevgiside olmadığı için tahammülü yok. Uyuman bile ona batıyo. Sendede sevgi göremedim yaşım geçmeden ikinciyi bulup evleneyimde nolursa olsun bakışındasın
Bebeğede yazık etme Allah affetsin

Çocuğa çok yazık olmuş. Kaç yaşına gelmiş ama daha düşünceleri oturmamış anne ve babası olacak.

Bu adam sizle hamilesiniz diye evlendi sanirim. Sizi hiç sevmedi, mecbur kaldı. Şimdi de içten içe bir öfke duyuyor. Böyle bir insanla ömür geçmez. Adam doğur bana ver diyor ama aldırmaya da razısınız ikiniz de. Herhalde dalga geçiyorsunuz insan aklıyla.. Allah akıl fikir versin.

Cok dogru tespit etmissin canim.evet adamin sevgisi yok ve evet psikolojisi bitik..
Ben is e cok yalniz kaldim cok.nw yapacagimi bilmiyorum

++++++++++

Ama ben onu sevmistim o bitirdi sevgimi

1 ay dolmadı evleneli ama 7 haftalık hamilesin. Evlenirken hamileydin yani biraz mecburiyetten evlenmiş adam o zaman

Adam ayni evde yaşamaya baslayinca istedigi gibi olmadigini hata yaptiginj duşunmeye baslamiş. Pisman olmuş. Sizin adiniza gercekten uzuldum ama devam ettirmeniz sizin kat be kat daha uzulmenize neden olur. Ama sonu yine ayrilik olur. Çunku adam sizi begenmiyor ve istemiyor ne yazik ki. Kendinize durust olursanız herseyi daha cabuk atlatirsiniz. Seni sevmedigini soyleyen bir adama kendini kabul ettirmeye calisma derim. Yol yakinken bitirin.

Ayrıl yasal haklarını al tazmınat nafaka barodan avukat tut işe başla vur darbeyı sakın cekme berbat asağlık bır adam allah kahretsın onu caresızlıgınle oynuyor bebek hakkında bırsey dıyemem beni aşar senın vıcdanına kalmış ama o bebek oldugu surece o adamla irtibatın devam eder he aldırdım dıyıp hiç tanıtmayabilirsin bile o hak etmıyor o masum yavruyu ben öyle düşündüm kendi fikrim

Sanirim en isabetli yorum bu oldu.benim hatam miydi onun pisman olmasi bazi seyleri daha iyi yapsaydim pisman olmazdi belki

Bebek evlenmeden önce olmuş ama adam bebek için yaşımız geçiyor demiş? Yani evlenmeden mi planladiniz bu çocuğu? Yanlış anlamayın ben bu hizla nasil bir mantik yuruttugunuzu anlamaya çalışıyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…