Boşaniyorum...

Yani yuzde 30 seviyorum lafi da yalan...bos bir laf...haklisin kardesim.sevmedigi icin bana tahammul edemedi.bebegi aldirip bosanip yoluma bakacagim.
Çocuğunu istiyorsan esin yüzünden aldırmana gerek yok ..kararını kendi isteklerin doğrultusunda ver . Umarım herşey kolay olur senin için ..

Adam okzlugunu saklamakta usta ama evlilikte nereye kadar saklanir
42 yasinda insan olamamis bundan sonra birşey olmaz.sende hayatını mahvetme.

bir aylık evlilik
%30 sevgi
durmak yok yola devam
bebek bende kalsın

Adam zaten %70 sizi damızlık mantığı ile almış yol gösteriyor.

Yani yuzde 30 seviyorum lafi da yalan...bos bir laf...haklisin kardesim.sevmedigi icin bana tahammul edemedi.bebegi aldirip bosanip yoluma bakacagim.
Yani yine bir günahsız çekecek alkışlıyorum sadece Kadir gecesinde de ağladıysa sırf ibadet yapmadın diye aldır demesi de tencere kapak olmuş kusura bakma iyi niyetli olamıycam şu sözlerinizden dolayı yazık diyorum

Ben ana baba ayri buyudum ne kadar zor oldugunu biliyorum.aynisini baska bir canliya yasatamam.
Hayatta herşey anne babanın birlik olması değildir.o bebeği aldırmaya hakkın yok.boyle bir kararı veremezsiniz.inanamiyorum gerçekten.bebegini bir şekilde doğurup ona hem anne hem baba ol.guclu olmaya çalış.inan hayata tutunma sebebin olacak o senin.iki aylık olmuş artık,bebeğin gunahina girme.o psikolojik travmayı çok zor atlatirsin.kocan olacak adamda normal değil psikolojik rahatsızlıkları olan bir dengesiz.bu adam Dünya guzeliylede evlense iki gün sonra seni sevmiyorm,pişmanım der.adamin karakteri bozuk.hasta.psikopat.hele namaz kılıp ağlaması filan okadar tutarsızki,hem namaz kılıyor hem bebeğin canına kiyiyor..hemde masum karisini boşamaya kalkıyor.bu adam kiminle evlenirse evlensin karakteri böyle.sevmeyi bilmiyor.degisik tuhaf iğrenç takıntıları var.ayni 85 yaşındaki bir dede gibi davranıyor.o yaştaki dedeler bile daha anlayışlı.hamilelikte uyku ve yorgunluk eve adapte olamama çok normal bı durum.Allah yardımcın olsun ama bebeğinin gunahina girme annesi.anne olmak kocayla tamamen bağlantılı bir durum değil bunu kafaniza koyun.belki hayatın boyunca evladın olmicak düşünsene.en azından şuan karnında var.onu bari kendi ellerinizle mahvetmeyin.

Kusura bakma da yani 3 ayda evlilik nedir ya.
Sonra olan o Günahsiz masum canlara oluyor.
Ooh olmadı aldır gitsin.
Onun suçu ne be ? O masum varlığın tek suçu tek talihsizligi sizin gibi anne babaya denk gelmek.
Sizin gibi varlıklar yüzünden o hayatıyla ödüyor bedeli.
O dilinizden dusurmediginiz Allah bildiği gibi yapsın hepinizi.
Böyle baskasina gelince din Din namaz deyip te kendilerine gelince herşeyi yapabilen varlıklardan tiksiniyorum ya .
Kadir Gecesinde ibadet etmedi diye aglamismismış. Önce masum bir cana zarar vermemeyi öğrenin de.
Günah değilse olabilirmismis.
Ne kadar biliyorsunuz maşallah günahı sevabı. tek düşündüğünüz kendiniz be.
Çok etkilendim gerçekten.

Alnından öpüyorum kardeşim

Keşke hemen çocuk yapmasaydın. Böyle bir adamla evlilik yürümez zaten. Mesleğin ne eğer bebeğini tek başına buyutebileceksen boşan kendi yoluna bak.

Son cümleye isdinaden diyorum ki eşiniz psikolojik olarak rahatsız.
Her evlilikte sorunlar olur ama -karısı yıllık izinde uyuyor , evin işlerini hızlı yapmıyor- diye 'Allahım benim canımı al' diyen adama ben normal gözüyle bakmam .
Keşke bebek için acele etmeseydiniz aynı evde yaşamadan insan birbirini tanıyamıyor çünkü.
Az çok insan tanıdıysam bu evlilik yürümez kendinizi daha fazla yıpratmadan bir çözüm yolu arayın.
Ya bu adam tedavi olur ya da boşanırım yerinizde olsam zira burdan bakınca siz bu adamla başedebilecek gibi görünmüyorsunuz.

Rabbim insallah duasini kabul eder o zamam insallah. Ikiniz de dengesizsiniz. "Cocugu aldiralim bosanalim" ne demek Allah askina. Siz orda, o cocugu istedi diye, bebegi koz olarak kullandiniz. Oda "olabilir" dediginde nasil hissettiniz? Yani baskalarina lafina göre mi hamile kalip ve yine baskasinin lafi ile aldiriyorsunuz? Biraz bir kendinize gelin. Normalde kürtaj taraftari asla degilim,ama o cocuk ikinizin arasinda zaten yok olup gider. Evlat sahibi olmaya ikinizde hazir degilsiniz. Adama da bir psikolog lazim. Bencede bu evlilk öyle veya böyle sürdürülmemeli

Bu adamla hayat geçirilmez.yeni doğum yaptim. Hamilelik boyunca esime bana karisma uyuyacam zaten bebek doğunca uykusuz geceler baslayacak dedim, adam 1 kere bile çok uyudun demedi. Üstelik evde 2 de çocuk var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…