- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi okyanusmavi1
-
Çocuğunu istiyorsan esin yüzünden aldırmana gerek yok ..kararını kendi isteklerin doğrultusunda ver . Umarım herşey kolay olur senin için ..Yani yuzde 30 seviyorum lafi da yalan...bos bir laf...haklisin kardesim.sevmedigi icin bana tahammul edemedi.bebegi aldirip bosanip yoluma bakacagim.
Ben ana baba ayri buyudum ne kadar zor oldugunu biliyorum.aynisini baska bir canliya yasatamam.Çocuğunu istiyorsan esin yüzünden aldırmana gerek yok ..kararını kendi isteklerin doğrultusunda ver . Umarım herşey kolay olur senin için ..
bir aylık evlilikGece boyunca uyumadim.sizlerle dertlesmeye cok ihtiyacim var.esimin de benim de 2.evliligimiz evleneli 1 ay dolmadi.
Ama yasadigim sorunlar sunlar.
Biz ocakta tanistik mayista evlendik ben 32 o 42 yasinda.benim uyumama dayanamiyor.ikimiz de su an izindeyiz çalışmıyoruz.o yuzden gece 12 de yattiysam saat 9 veya 10 da kalkiyorum.buna katlanamiyor 7 saat uyku yeter sen tembelsin miskinsin ben hayatta yapamam.bosanirim d iyor.hamileyim ustelik.dun sen dogurursun biz bosaniirz ben sana tahammul edemem diyor.bu sehirden tayin isteme cocugumuz ikimizi de gorsub ama bende kalsin dedi.ben de kavga cikarttim beni sevmiyorsun dedim.seni zaten 100 de 30 seviyoruk mantikla yola ciktik dedi sen de beni sevmiyon dedi.ben bir kez daha yikildim.kizlar ayrica ne zaman adama sarilmaya kalksam beni itiyor.10 krz sariliyorsam 1 inde karsikik veriyor.kendiliginden hic sarilmaz zaten.yuzume bakip beni begenmedigini progilden cok cirkin oldugumu sakaya vurup soyluyor.
Ben de cocugu aldiralim ayrilalim dedim.kabul eder gibi oldu eger ki gunahi yoksa olabilir dedi.7.haftada bebek su an.kizlar ben bir de cok cabuk yoruluyorum bazi rahatsizliklarim var.evin duzeni oturmadi yavas yavas yapıyorum.ona da cok gicok oldu.afedersiniz kicoma motor takmisim gibi evin o onde calismami 7 saat uyumami soyluyor.ben de diyroum ki os zamani zaten erken kalkiyorum tatildeyim ne olur uyusam.kizlar cok kotuyum
Ben bu adamdan bosanmayi dusunuyorum.sizler neler soylersiniz bosanmasam da korkmali ipleri vermemeliyim cunku beni cok sahipsiz buldu ona senden ayrilmam diyip durdum.ailemden bana sahip ciakn yok daginik zaten ayrilar.ne olur bir akil...
Yani yine bir günahsız çekecek alkışlıyorum sadece Kadir gecesinde de ağladıysa sırf ibadet yapmadın diye aldır demesi de tencere kapak olmuş kusura bakma iyi niyetli olamıycam şu sözlerinizden dolayı yazık diyorumYani yuzde 30 seviyorum lafi da yalan...bos bir laf...haklisin kardesim.sevmedigi icin bana tahammul edemedi.bebegi aldirip bosanip yoluma bakacagim.
Hayatta herşey anne babanın birlik olması değildir.o bebeği aldırmaya hakkın yok.boyle bir kararı veremezsiniz.inanamiyorum gerçekten.bebegini bir şekilde doğurup ona hem anne hem baba ol.guclu olmaya çalış.inan hayata tutunma sebebin olacak o senin.iki aylık olmuş artık,bebeğin gunahina girme.o psikolojik travmayı çok zor atlatirsin.kocan olacak adamda normal değil psikolojik rahatsızlıkları olan bir dengesiz.bu adam Dünya guzeliylede evlense iki gün sonra seni sevmiyorm,pişmanım der.adamin karakteri bozuk.hasta.psikopat.hele namaz kılıp ağlaması filan okadar tutarsızki,hem namaz kılıyor hem bebeğin canına kiyiyor..hemde masum karisini boşamaya kalkıyor.bu adam kiminle evlenirse evlensin karakteri böyle.sevmeyi bilmiyor.degisik tuhaf iğrenç takıntıları var.ayni 85 yaşındaki bir dede gibi davranıyor.o yaştaki dedeler bile daha anlayışlı.hamilelikte uyku ve yorgunluk eve adapte olamama çok normal bı durum.Allah yardımcın olsun ama bebeğinin gunahina girme annesi.anne olmak kocayla tamamen bağlantılı bir durum değil bunu kafaniza koyun.belki hayatın boyunca evladın olmicak düşünsene.en azından şuan karnında var.onu bari kendi ellerinizle mahvetmeyin.Ben ana baba ayri buyudum ne kadar zor oldugunu biliyorum.aynisini baska bir canliya yasatamam.
Alnından öpüyorum kardeşimHayatta herşey anne babanın birlik olması değildir.o bebeği aldırmaya hakkın yok.boyle bir kararı veremezsiniz.inanamiyorum gerçekten.bebegini bir şekilde doğurup ona hem anne hem baba ol.guclu olmaya çalış.inan hayata tutunma sebebin olacak o senin.iki aylık olmuş artık,bebeğin gunahina girme.o psikolojik travmayı çok zor atlatirsin.kocan olacak adamda normal değil psikolojik rahatsızlıkları olan bir dengesiz.bu adam Dünya guzeliylede evlense iki gün sonra seni sevmiyorm,pişmanım der.adamin karakteri bozuk.hasta.psikopat.hele namaz kılıp ağlaması filan okadar tutarsızki,hem namaz kılıyor hem bebeğin canına kiyiyor..hemde masum karisini boşamaya kalkıyor.bu adam kiminle evlenirse evlensin karakteri böyle.sevmeyi bilmiyor.degisik tuhaf iğrenç takıntıları var.ayni 85 yaşındaki bir dede gibi davranıyor.o yaştaki dedeler bile daha anlayışlı.hamilelikte uyku ve yorgunluk eve adapte olamama çok normal bı durum.Allah yardımcın olsun ama bebeğinin gunahina girme annesi.anne olmak kocayla tamamen bağlantılı bir durum değil bunu kafaniza koyun.belki hayatın boyunca evladın olmicak düşünsene.en azından şuan karnında var.onu bari kendi ellerinizle mahvetmeyin.
Son cümleye isdinaden diyorum ki eşiniz psikolojik olarak rahatsız.Cocuk onun isteğiyle oldu yasimiz geciyor diye bir ben degilim bu kadar kisa surede evlenen yasimizi basimizi aldik diye dusundum.nerden bilebilirdim.adam bir evin icine girince hatali evlilik yaptim diyip duruyor.kadir gecesi yatsi namazi kılamadim.uyuyakaldim.hamileligin de etkisiyle namazda aglamis Allahim canimi al demis.
Cocuk onun isteğiyle oldu yasimiz geciyor diye bir ben degilim bu kadar kisa surede evlenen yasimizi basimizi aldik diye dusundum.nerden bilebilirdim.adam bir evin icine girince hatali evlilik yaptim diyip duruyor.kadir gecesi yatsi namazi kılamadim.uyuyakaldim.hamileligin de etkisiyle namazda aglamis Allahim canimi al demis.
Anlayamadim ben yazdiklariniziYani yine bir günahsız çekecek alkışlıyorum sadece Kadir gecesinde de ağladıysa sırf ibadet yapmadın diye aldır demesi de tencere kapak olmuş kusura bakma iyi niyetli olamıycam şu sözlerinizden dolayı yazık diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?