Boşaniyorum...

Ruhu hasta...

" Ben ayrılmam senden demeyin bir daha asla. Sen evliliği oyuncak sanıyorsun , baba olma yolundayken bile bunu diyebiliyorsan asıl ben seni istemiyorum " deyin.

Hastaneden geldik foruma gireyim dedim zaten gergindim bide bu üstüne geldi insanoğlu neyi istediğimizi mi bilmiyoruz işimize geldiği gibi mi davranıyoruz anlamıyorum konu sahibinin eski sorularında anne olmak istiyorum inşallah olurum bi bakın hamilemiyim anne olmak istiyorum diye konuları var rabbim vermiş 32 yaşındasın annelik duygusunu tatacaksın ama adam %30 seviyor diye bebeği de istemeyiverdi

42yasindaki adam 22yasindaki bi gencin davranislarini sergileyemiyor malesef. 4ayda evlilik bana bi garip geldi ya. 2. Evlilikde biraz daha temkinli olmak gerektigini dusunuyorum

Artık insanlar bencileşti kendi istediklerine göre davranıyorlar olursa olur olmaza aldırım bukadar madem o cocuga hamile kalmasını biliyorsan sorumlulugunda üstleniceksin yada ona göre tebirini alıcaksın ben anlamıyorum anlamkda da istemiyorum böyle insanları Allah islah etsin

Yaşamadığız şeylerle ilgili ayıplamayın kimseyi bence . Maalesef her birey farklı. Yaşananlar psikolojik olarak yıpranmasına neden olmuş olabilir. Doğru düşünemiyor olabilir. Ben size %100 katılıyorum bu arada. Evlat sahibi olmak için uğraşan nice insan var. Ama ışte herkesin imtihanı arzuları farklı
Bu arada ben boşanırken de evlat sahibi olmayı bencillik olarak gördüm. Öyle bir adam baba olmayı haketmiyor bence.
Parçalanmış ailelerin çocukları zor büyüyor. Ben konu sahibi de hak verdim. En doğrusunu yine kendisi bilecek...

Icinde bulundugum sartlari bilmeden yapilan yorumlar kolay canim.ben parcanmis ailede buyudum ve cok yıprandım.aynisini baska bir canliya yasatmak istemem.evet cok istedim anne olmayi ama ben seven isteyen bir esle huzurlu bir aile ortamında.tek basima degil.kaldi ki ailemden kimse hickimse ile gorusmuyorum.tek basimayim.cok yalnizim.

Disafdan elestirmek o kadar kolay ki...
Gectigim yoardan gecmeden küçüklükten beri yasadigim sartlari yasamadan beni bu sekilde elestirme hakkiniz yok.buyrun yasadiklarimi vir yasayin ondan sonra soz sahibisiniz.

Adamı boşa kesinlikle. Bebeği aldırıp aldırmamak sana kalmış. Ama adama yol ver gitsin. %30 üzülürsün geçer.

Sizin yaşadıklarınız eminim ki çok zordur ben eleştirmek icin yazmadım zaten kimse kimseyi %100 anlayamaz, çoğu zaman insan kendini zor anlıyor su,hayatta ama duygusal değil mantık çerçevesinde düşünüp en doğru kararı kendiniz vereceksiniz yine. Herkesin hayatı biricik.
Pişman olmayacağınız bir karar verirsiniz inş

Merhaba, senin adına çok üzüldüm doğrusu. Eşin bence kesinlikle ruh hastası. Bunu sinirden falan söylemiyorum, bence gerçekten deli. Eski eşinden niye boşanmış, sorup soruşturmadın mı? Çocuk konusunda da, iyi bir aile ortamı veremeyeceksen ki bence imkansız. Çocuğu aldır ve boşan hemen. Geçmişler olsun.

Boşandığına bin pişman biri olarak sürekli burada "boşandım, mutsuzum vs vs...." gibi konular açan bir kadın olarak nasıl bu kadar kolay boşan dersiniz konu sahibine....

Bırakın kararını kendi versin...

Konuyu okumadınız galiba. Adamın tepkileri hiç normal değil. Ayrıca ben boşandığıma pişman değilim. Boşanmadan sonra hayatımı düzene koyamadığım için üzgünüm.

Adam neden 42 yaşında ben oraya takıldım. Aranızda çok yaş farkı var. Sizi beğenmemesi çok absürd, kendine baksın önce. Alel acele evlilik gibi olmuş bence, çok iyi tanımamışsınız birbirinizi.

Konuyu okumadınız galiba. Adamın tepkileri hiç normal değil. Ayrıca ben boşandığıma pişman değilim. Boşanmadan sonra hayatımı düzene koyamadığım için üzgünüm.
Konuyu okudum adamin tepkileri empatisiz...

Eğer konu sahibi esine kendisini ve durumunu ifade edebilirse eside anlayış gösterecektir diye düşünüyorum....

çözülemez bir problem değil..

Bu bir boşanma sebebi değil bana göre, konu sahibinin zaten 2. evliliği...konu sahibi hamile ayrica....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…