- 2 Ekim 2010
- 427
- 588
- 303
- Konu Sahibi okyanusmavi1
-
Sanirim en isabetli yorum bu oldu.benim hatam miydi onun pisman olmasi bazi seyleri daha iyi yapsaydim pisman olmazdi belki
Cocuk onun isteğiyle oldu yasimiz geciyor diye bir ben degilim bu kadar kisa surede evlenen yasimizi basimizi aldik diye dusundum.nerden bilebilirdim.adam bir evin icine girince hatali evlilik yaptim diyip duruyor.kadir gecesi yatsi namazi kılamadim.uyuyakaldim.hamileligin de etkisiyle namazda aglamis Allahim canimi al demis.
Evleneli 1 ay olmadi diyosun 7 haftalik bebek var diyosun. Nasil bebek icin evlenilmedi? Adam mantik evliligi yaptik diyor.Yok bebek yuzunden yapilan bir evlilik degildi
Ne alaka ya? Niye ağlıyormuş namazda canımı al diye? Siz namaz kılmadınız diye mi?Cocuk onun isteğiyle oldu yasimiz geciyor diye bir ben degilim bu kadar kisa surede evlenen yasimizi basimizi aldik diye dusundum.nerden bilebilirdim.adam bir evin icine girince hatali evlilik yaptim diyip duruyor.kadir gecesi yatsi namazi kılamadim.uyuyakaldim.hamileligin de etkisiyle namazda aglamis Allahim canimi al demis.
Uyumama takmasi bahane mi diyorsun peki temelde yatan sorun nedir sence
+1 milyonYüzde 30 seviyorum nedir ya
Vay dangalak vay yani.. Gün geçmiyor ki şaşırmayalım.
Arkadaşım ortada yaşanan onca şeye rağmen bi bebek var. Burda aldır aldırma deyip kimse vebale girmek istemez. Bu kararı verecek olan sensin.
Namaz kılarken,ettikleri aklına gelmiyor demekki hödüğün..
Tövbe allahım ya.
Bide tersini çevir bakalım. Tamam ya nolcak boşanalım nafakamı alırım. Bebeği tabiki sen alamazsın. Şikayet ederim. Kimsem yoksa devlet var gibi ne bilim sinirden ne dicemide bilemedim bak.
Madem totosu yokmuş ne diye evlenip çocuk yapmış.
100 de 30 seviyomuş. Sevgisini değil. Adamlığını yüzdeye vursun bakalım. Kaç çıkcak
"Ben de cocugu aldiralim ayrilalim dedim.kabul eder gibi oldu eger ki gunahi yoksa olabilir" dedi.
Ha günahi da sevabi da bilecek kadar akli basinda! Yani masallah.
Bir insanin hayalleriyle oynayip hayatini alt üst etmek zaten günah degil evet!
Daha ne istedigini bilmeyen 42 yasinda bir insan bu degil mi? Ben olsam kimligine bakarim yani bir hata var.Ya da bir akil hastanesi sureci falan var mi!! Bosanmamda da yardimci olurdu hem!
Afedersiniz ama kendisini insan olarak adledemiyorum.Hamile bir kadinla konusma sekli,tavir ve hareketleri ne insanliga sigar ne ahlaka! Kendisi Brad Bitt'se demekki.. egoya gel!!
Boyle yoksun bir vicdan,yoksun bir karakter sahibi insanla degil bir omur,dakika gecmez kardesim.Asla kendinizi ezmeyin karsisinda keza umutsuz vaka!!
Normalde nafakasina dahi tenezzul etmeyin diyecegim ama bu adama hak.Bebeginizin akibeti hakkinda yorum yapmak istiyorum.Gelecegini siz bizden daha iyi goruyorsunuzdur.
Maddi,manevi bir insan nasil parcalanabiliyormus gosterin ona anlasin.Vicdan,merhamet gibi duygularinizi aldirin ona karsi!!
Sabah sabah sinirlerim hopladi!! Begenmiyormus neden evlenmis bir insanin,bebegin hayatina kast etmis?
Bir insanin hayatiyla oynamak bu kadar mi ucuz ya?!
7haftalik bebek ve 1ay dolmayan bir evlilikse.. evet sanirim oyle..Nikah öncesi bir hamilelik miydi? O yüzden mi evlendin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?