Boşaniyorum...

Sanirim en isabetli yorum bu oldu.benim hatam miydi onun pisman olmasi bazi seyleri daha iyi yapsaydim pisman olmazdi belki

Hayir hataniz degildi. Şoyle ki; siz zaten busunuz. Yani tatilde 7 de degilde 10 da kalkmak istiyorsunuz. Bu bir hata midir. Secimdir. O sizin bu seciminizi kabul etmiyor. Ben suna inanirim. Sevgiler bir cok seyi tolere ederken sevgisizlik kucucuk bir durumda takmaya ve onu buyutmeye sebeptir. Adam zaten bu saatte kalmasan olmaz mi demiyor. Kalkmazsan bosanirim diyor. Hic gecinmeye gonlu olan bir adam durmadan ayrilalim gibi sozler eder mi. Hatan oldugunu dusunup kendine hic kahretme. Seni oldugun gibi kabul etmiyor çunku. Biz karsimizdaki bizi bir kaliba sokmak isttediginde giremiyorsak ki zaten giremeyiz çunku o kalip bize ait degil. Onun bunun icin kopardigi yaygaralari kendi suçumuz zannedip deli gibi uzulup ahlaniyoruz. Guclu ol ve seni sen oldugun sekilde kabul etmeyen adam icin sakın uzulme.

Namazda ağlayıp canımı al diye dua mı etmiş. Sebep?

Daha hamile bi kadınla nasıl konuşulacağını bilmeyen dangozun tekiymis kocanız malesef. Boşanın ve çok yüksek bi nafaka talep edin size yaptıklarını da belgeleyin bir şekilde. Evladiniz size can yoldaşı olur. Bundan sonrası için hakkınızda hayırlısı olsun

Yüzde 30 seviyorum nedir ya
Vay dangalak vay yani.. Gün geçmiyor ki şaşırmayalım.
Arkadaşım ortada yaşanan onca şeye rağmen bi bebek var. Burda aldır aldırma deyip kimse vebale girmek istemez. Bu kararı verecek olan sensin.
Namaz kılarken,ettikleri aklına gelmiyor demekki hödüğün..
Tövbe allahım ya.
Bide tersini çevir bakalım. Tamam ya nolcak boşanalım nafakamı alırım. Bebeği tabiki sen alamazsın. Şikayet ederim. Kimsem yoksa devlet var gibi ne bilim sinirden ne dicemide bilemedim bak.
Madem totosu yokmuş ne diye evlenip çocuk yapmış.

100 de 30 seviyomuş. Sevgisini değil. Adamlığını yüzdeye vursun bakalım. Kaç çıkcak

Ne alaka ya? Niye ağlıyormuş namazda canımı al diye? Siz namaz kılmadınız diye mi?

+1 milyon

Aynen bende böyle düşündüm ve çok sinirlendim . Olan olmuş artık ama bu adam adam olamamış.

Şu evleniverme cesareti bi bende mi yok yahu!! 100 tane adam çıkıyor karşımıza bundan koca olmaz bundan baba olmaz deyip soğuyorum kaçıyorum.bazıları da ikinci evliliğini bile 2-3 ayda yapıyor üstelik birkac aydır tanıdığı adamdan hemen hamile kalmaktan da sakınmıyor.ne kadar tuhaf ne kadar cesurca ya da ben tuhafım bilemedim.​

1 aylik evlilik , 7 haftalık bebek ?
Sanirim hamilelik için evlendiniz.
Keşke birbirinizi biraz daha tanıyıp öyle evlenseydiniz .

Cocugu aldirma o senin can yoldasin en iyi arkadasin olur... adamdan da kurtul derim. Sperm bankasindan cocuk yaptin say mesela. Insanlar oyle bile doguruyo cocuk..
Adami at cocugu dogur insallah kolay olur hersey..
Yuzde 30 seviyorum ne demek ya.. nooilur yuzde 31 olsun..

“10 defa sarılsam bir kere karşılık veriyor istemiyor itiyor”
Sen adama sarılıyorsun adam seni itiyor ve sen tekrar sarılmaya devam ediyorsun
Güzel değilsin çok uyuyorsun ve daha bir sürü şey. Ve hamilelik.
Karnında adamın çocuğunu taşıyorsun adamın yaptığına bak. %30 seviyormuşmuş şaka mı ya siz bu adamla hala nasıl aynı ortamda bulunabiliyorsunuz ? Kendinize en büyük haksızlığı yaptığınızın farkında mısınız? Bir an önce kurtulmaya bakın. Üstelik 10 yaş büyük sizden Emin’im çok da hoş bir bayansınız. Biraz kendinizi toparlayınn resmen psiklojik şiddet uygulamış kendinizi bastırmışsınız. Öncelikle siz artık bir anne adayısınız ve karnınızda yıllarca olsun diye uğraşan çok insanın hayalini kurduğu bir can taşıyorsunuz. Babası beş para etmese de siz ona çok iyi bir gelecek sunabilirsiniZ.

Olan olmuş. Artık neden o bu şu diye sormak mantıksız .yerinde olsam çocuğumu doğururdum. Es kişisine de kurallarımı söylerdim işine gelmiyorsa boşanırdım.

Madem seni beğenmiyor istemiyor da veya problemli bir evlilikse neden korunmasız cocuk ya?
Birde daha tecrübeli olacaksınız valla büyük konusmayayım da Ikıncı kez evlensem asla cocuk yapmam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…