Boşanıyorum..

isimsizkullanici56

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2019
56
40
3
29
Daha önce ki konumda her şeyi anlattığım gibi şuan da anlatıyorum ki boşanıyorum.. Evimi değiştirmiyolar üstelik eş bozuntusu da çocugu da istersen aldır istersen de avukatı tutayım dedi. Annesiyle babasıyla kavga ettim bizi eşime para vermemekle tehdit ettiler. Çok büyük bir sorun var o da aynı köylü olduğumuz için kendi babamın boşanmaya karşı çıkması. Kendini öldür gitmiyorsan evine dedi..

Daha önce ki konumda her şeyi anlattığım gibi şuan da anlatıyorum ki boşanıyorum.. Evimi değiştirmiyolar üstelik eş bozuntusu da çocugu da istersen aldır istersen de avukatı tutayım dedi. Annesiyle babasıyla kavga ettim bizi eşime para vermemekle tehdit ettiler. Çok büyük bir sorun var o da aynı köylü olduğumuz için kendi babamın boşanmaya karşı çıkması. Kendini öldür gitmiyorsan evine dedi..
Önceki konunuzu bilmiyorum özür dilerim. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Eşinizle babanız aynı b.kun laciverti.
Siz dava açtınız mı, boşanıyorum dediniz ama kendinizce bu kararı aldınız mı sadece?
Yarın jinekologtan randevu aldım cocugu aldırıp dava acıcam asla geri dönmiycem işin sonu ölüm dahi olsa

Hcg degeriniz dusuk ssanirim bebegin olup olmadigi henuz belli degil. Niye oldurecekmisim kendimi, bir işe girerim, kendi hayatimi duzenimi kurarim. Babaniza da pess dogrusu!
Babam bu evlilik konusunda karşı tarafı hiç tanımıyordum çünkü yanımda olan tek kişiydi şuan ise öldür kendini diyor

üniversite mezunu genç bir mimar adayıyken
şu yaşadığınız hayatı kendinize nasıl layık gördünüz anlamak mümkün değil
ama işte bir kez daha görüyoruz ki evlilik kader
kardeşim anneni baştan dinlememişsin şimdi dinle bari
o ne diyorsa onu yap olur mu

üniversite mezunu genç bir mimar adayıyken
şu yaşadığınız hayatı kendinize nasıl layık gördünüz anlamak mümkün değil
ama işte bir kez daha görüyoruz ki evlilik kader
kardeşim anneni baştan dinlememişsin şimdi dinle bari
o ne diyorsa onu yap olur mu
O benim yanımda tek isteği huzurla boşanabilmem

Hakkinizda hayirlisi olsun. Yalniz su an sadece cocugu dusunun. Bosanip kendi hayatiniza gene bakarsiniz. Gereken cevaplari verirsiniz

O benim yanımda tek isteği huzurla boşanabilmem
o zaman ne yapıp edip babanızı ikna etsin, bir an önce kurtarın kendinizi, ayrıcas onlarda boşanma yoksa amcasının kızı nasıl boşanmış, yıl olmuş 2020 bitsin artık şu yobaz zihniyet ya

Back
X