Boşanıyorum..

Hayatımda yaşadığım sorunlara siz saçma diyin yazmadım. Benimle aynı durumda olan aynı çileleri çeken insanlarla dertleşmek için yazdım. O yüzden kibirinizi de alıp işinize bakın

Vallaha kardesim burda bize atarlandigin gibi zamaninda baskalara atarlansaydin belki durumun farkli olurdu simdi.bana sizofren veya kibirli demek senin haddine degil. Madem yorumlara acik degilsin konu acma. Kibirliymisim. :D

Olur da hadi sen haklısın gel evi de ayırdık dedikleri zaman, bebeği de aldırmaktan vazgeçeceksiniz muhtemelen, sonra doğunca büyüyünce bu düşüncelerinizden utanacak mısınız çocuğunuzun yüzüne bakarken.
Bir çok kişi duymuştur, seni aldıracaktım da doktor alma zamanı geçti dedi ya da para yoktu mecburen doğdun sen lafını, kaç yaşına gelirseniz gelin acı verir annenizin babanızın sizi istememiş olması. Neyse...

İşinize bakar mısınız? Sizin gibi tiplerle aynı sitede var olmak benim için çok büyük bir acı..
Kuzum senin dibinde daha büyük acılar var sen beni mi taktın kafana, oyyyy kıyamam ben sana. Ben dertlerimden kurtulmak için minicik bedenleri hayatıma paspas yapmıyorum yalnız o yüzden o sizin gibilerle başlayan cümlelerine dikkat sen bence. Bu zamana kadar kötü birsey yazmadım git başının çaresine bakamayan kocana çemkir sen 😂

Ne kadar vicdansizca yorumlar var hayretler içindeyim. Tamam kızımız hata yapmış. Yaptığı hatanın bedelini de en ağır şekilde ödüyor şu anda. Zaten önceki konularından çarşambanın gelişini görmüştük. Belliydi boşanacagi. O eğitimde ve ailede büyümüş geleceği parlak bir genc kızın kendini böyle bir girdaba sokması başlı başına kocaman bir hata.Bunu kafasına vura vura öğretti hayat. Ama bazıları o kadar kötü ki gerçekten üzüldüm. Kiz konusmak istiyor belli ki. Kolay bir süreç değil. Allah sizi hatalarınızla sınamasın. Gelelim sana sevgili arkadaşım Allah affetsin ama aldirman en doğrusu. Bu çocuk gerçekçi olmak gerekir ki ayağına bağ olacak. Cocuk normalde bir hediyedir ama senin hayatında maalesef ayak bağı ve sorun. Tabi bunda çocuğu sorunlarını çözecek bir madde gibi görme hatasına düşmen de var. Velhasıl boşan hayatını kazanmaya başla yeniden doğ ve bi daha böyle saçmalıklara bulaşma. Önünde kocaman bir hayat var insallah. Her seye direnirsen gelecegini insa edebilirsin. Cesurca hatalarının bedelini göğüsle ve yeni hayatını hak.et. Allah yardımcın olsun

O kadar yorgunum ki gidicek yerim yok o kadar acıyor ki canım bunu kendime nasıl yaptım eşim için annemi karşıma aldım o beni de bebeği de onlara tercih etmedi
Cocuk hata yapar anne yapmaz (yapmamali). Cocuk aldirma buyuk bir karar. Sakin olarak her yonden dusunup tasinin. Su anda siz de bir anne adayisiniz. En dogru karari vermelisiniz. Tipki anneniz gibi. Allah yardimciniz olsun.

Ne kadar vicdansizca yorumlar var hayretler içindeyim. Tamam kızımız hata yapmış. Yaptığı hatanın bedelini de en ağır şekilde ödüyor şu anda. Zaten önceki konularından çarşambanın gelişini görmüştük. Belliydi boşanacagi. O eğitimde ve ailede büyümüş geleceği parlak bir genc kızın kendini böyle bir girdaba sokması başlı başına kocaman bir hata.Bunu kafasına vura vura öğretti hayat. Ama bazıları o kadar kötü ki gerçekten üzüldüm. Kiz konusmak istiyor belli ki. Kolay bir süreç değil. Allah sizi hatalarınızla sınamasın. Gelelim sana sevgili arkadaşım Allah affetsin ama aldirman en doğrusu. Bu çocuk gerçekçi olmak gerekir ki ayağına bağ olacak. Cocuk normalde bir hediyedir ama senin hayatında maalesef ayak bağı ve sorun. Tabi bunda çocuğu sorunlarını çözecek bir madde gibi görme hatasına düşmen de var. Velhasıl boşan hayatını kazanmaya başla yeniden doğ ve bi daha böyle saçmalıklara bulaşma. Önünde kocaman bir hayat var insallah. Her seye direnirsen gelecegini insa edebilirsin. Cesurca hatalarının bedelini göğüsle ve yeni hayatını hak.et. Allah yardımcın olsun
Çok teşekkür ederim yorumlarınız için. O kadar düşüncesiz ve terbiyesiz insanlar var ki ben o kadar doluyum ki artık şurdan bi kaç kişiyle dertleşme ümidiyle alıyorum telefonu elime. O kadar bencil ve anlayışsız yorumlar yapılıyor ki. Yazdığıma da rahatlıycak olma düşünceme de pişman olmuş durumdayım. Silme butonunu bulabilsem hemen silicem.

Kuzum senin dibinde daha büyük acılar var sen beni mi taktın kafana, oyyyy kıyamam ben sana. Ben dertlerimden kurtulmak için minicik bedenleri hayatıma paspas yapmıyorum yalnız o yüzden o sizin gibilerle başlayan cümlelerine dikkat sen bence. Bu zamana kadar kötü birsey yazmadım git başının çaresine bakamayan kocana çemkir sen 😂
Başının çaresine bakamayan kocamdan daha kötülerine denk geldiğini buralardan okumak beni üzer.. hayat bu; bana bunu yapan bu kadar kötü kalpli bir kadına neler yapmaz düşünmesi bile ürkütücü.

Çok teşekkür ederim yorumlarınız için. O kadar düşüncesiz ve terbiyesiz insanlar var ki ben o kadar doluyum ki artık şurdan bi kaç kişiyle dertleşme ümidiyle alıyorum telefonu elime. O kadar bencil ve anlayışsız yorumlar yapılıyor ki. Yazdığıma da rahatlıycak olma düşünceme de pişman olmuş durumdayım. Silme butonunu bulabilsem hemen silicem.
Bu sadece burda değil bundan sonra sen hayatını tamamen kurup kendini ispatlayana kadar gerçek hayatinda da ortaya çıkacak bir durum. Burdaki yorumlardan daha zalimce olanlarla karşılaşacaksın buna kendini hazırla. Ama her seye rağmen vazgecmezsen birkaç yıl sonra kendinle gurur duyacağın bir hayatın olabilir. Bunu asla unutma.zor olacak ama sonu güzel olacak insallahh

Bu sadece burda değil bundan sonra sen hayatını tamamen kurup kendini ispatlayana kadar gerçek hayatinda da ortaya çıkacak bir durum. Burdaki yorumlardan daha zalimce olanlarla karşılaşacaksın buna kendini hazırla. Ama her seye rağmen vazgecmezsen birkaç yıl sonra kendinle gurur duyacağın bir hayatın olabilir. Bunu asla unutma.zor olacak ama sonu güzel olacak insallahh
Her şeyin düzeliceğini umut ediyorum çünkü hiç kimse için kötü bir şey düşünmedim bu yaşıma kadar bu benim sınavım ve Allah izin verirse bu sınavdan da geçicem

Başının çaresine bakamayan kocamdan daha kötülerine denk geldiğini buralardan okumak beni üzer.. hayat bu; bana bunu yapan bu kadar kötü kalpli bir kadına neler yapmaz düşünmesi bile ürkütücü.
Gelip çemkiren sensin ama kötü olan benim öyle mi? Benim yazdıklarımı yeniden oku sen o mesajların hiç birinde seninle ilgili tek kötü lafım yok benim. Ben daha çok kesinlesmeyen hamilelik için neredeyse kavga eden hanımlarla eğlendim. Ama sorun değil hakkımda ne düşündüğün yada dilediğin. Allah sana iki katını versin kuzum ☺️

Merhabalar kızlar,

Ben cumartesi günü kan testi yaptırdım beta hcg 17.04 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptırdım 51.37 çıktı. Hamile miyim değil miyim bilmiyorum? Kadın doğuma gözüktüm çok sert ve olumsuz konuştu 4 gün sonra ki değer 200 e çıkmazsa kimyasal hamileliktir ümitlenme boşuna falan dedi. Ama 2 günde 3 katına çıktı değerim sizce nolucak yardımcı olun lütfen
Bu da kesinlesmeyen hamileliğinin mesajı bırakayım şuraya da bilmeyen varsa okusun. Ayrıca sana da ekstra sordum hamileliğin kesinleşti mi diye cevap gelmeyince de yorumu yaptım. Yorumlara katlanamayacaksan konu açma. Ama açıyorsan da bir zahmet doğru dürüst oku, insanlara kötü etiketini yapistirmadan. Yaptığın cahilliklerin sorumlusu biz değiliz ki. Hangi akılla evlenirsin öyle bir erkekle. Hadi evlendin hangi akılla sözlerine inanırsın da çocuk yaparsın. Okumuş etmiş kızsın ne güzel bunlarla uğraşacağın enerjiyi iş sahibi olmak için harcasana kuzum. Senin yarı yaşında çocuklarım var benim, Allah iyilerle karşılaştırsın herkesi ama tavrın hatalı.

Back
X