Boşanıyorum

Karadutlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2019
1.458
3.260
83
Sevgili bayanlar. Büyük bir " aşk" evliliği ihanetle ve cirkeflikle bitiyor. Bir ay içinde evim yaşadığım şehir iş yerim düzenim her şeyim değişiyor. Tek başına yaşayan çocuksuz kadınlar neler yapıyorlar acaba ? Bundan sonra beni ne bekliyor? Insanlardan kendimi nasıl korurum. Boşanmış bir kadın olmanın ağırlığı var mi toplumda? Endişelerim var ? Simdi yeni is yerimde baslayacagim sonra soyadim degisecek . Herkes orda ogrenecek bosanmis oldugumu.

Bana güzel şeyler söyleyin desteğe ihtiyacım var?

Bi de eski kocamın asla o kadınla mutlu olamayacağını çok pişman olacağını ama bunun benim umrumda olmayacak kadar iyileşeceğimi de söylerseniz çok sevinirim.

Boşanmış milyonlarca kadın var ülkemizde, neden bunkadar korktunuz? İş yerinizdekilerin bilmesi neyi değiştirir? Siz bu kadar tedirgin olduğunuz sürece korktuğunuz şeyler başınıza gelir. Birazcık kendinize güvenin.

Eski kocanız hakkında bir şey diyemeyiz, belli olmuyor bu işler. Ama siz düzeleceksiniz, umurunuzda olmayacak.

Boşanan biri değilim ama artık etrafımızda boşanan yıgınla insan var. Korkulacak hiç bir durum yok. Evlenmek kadar boşanmakta normal. İhanet ağır ama daha sağlam iyileştiriyor insanı. Hayatınıza sil baştan başlamanız bence avantaj sağlayacak size. Toplumumuzda malesef ki dul kadınları daha kolay lokma zannediyorlar ama hersey sizde bitiyor. Yazdıklarınızdan hiç umutsuzluk hissetmedim ben. gücünüz var sanki. Bu gücü ortaya çıkartıp kullanmaktan çekinmeyin 💪

Boşanmış, Eski eşiyle hala aynı yerde, 8 senedir 500'den fazla erkeğin olduğu ortamda çalışıyorum. :)
Bende başta oo kadaaar çok korktum ki. Yiyeceğim damgalar klasik dul kadın etiketleri vs vs. olacak diye.

Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki, 2 sene bitti ayrılalı. Kimsenin ne saygısızlığı oldu, ne dedikodumun yapıldığı ne de huzurumun kaçtığı olmadı.

Herşey sende bitiyor. Ayrıldığın için bunalıma ve boşluğa düşüp yanlış şeylere girme.

Sevgili bayanlar. Büyük bir " aşk" evliliği ihanetle ve cirkeflikle bitiyor. Bir ay içinde evim yaşadığım şehir iş yerim düzenim her şeyim değişiyor. Tek başına yaşayan çocuksuz kadınlar neler yapıyorlar acaba ? Bundan sonra beni ne bekliyor? Insanlardan kendimi nasıl korurum. Boşanmış bir kadın olmanın ağırlığı var mi toplumda? Endişelerim var ? Simdi yeni is yerimde baslayacagim sonra soyadim degisecek . Herkes orda ogrenecek bosanmis oldugumu.

Bana güzel şeyler söyleyin desteğe ihtiyacım var?

Bi de eski kocamın asla o kadınla mutlu olamayacağını çok pişman olacağını ama bunun benim umrumda olmayacak kadar iyileşeceğimi de söylerseniz çok sevinirim.
Korkmayın bekarken nasılsa hayatınız aynı şekilde olacaksınız. Evlenmek kadar boşanmakta normal ayrıca soyadınız değişse nolur ki bu sizin özel hayatınız ve kimseye açıklama yapma zorunluluğunuz yok. Boşanmış kadınlar hayatlarına çok daha güçlü devam ediyor çünkü yaşanan olaylar onları daha da güçlendiriyor. Yeni hayatınıza odaklanın yeni bir sayfa açacağınıza her şeyin sizin için daha güzel ve daha hayırlı olacağına inanın. Eski eşinizin naptığını mutlu mu mutsuz mu olduğunu araştırmayın zaten karma diye bir şey var hiç kimse yaşattığını yaşamadan ölmüyor. Siz yeni hayatınızda nasıl daha mutlu olursunuz buna odaklanın

Boşanmış olmak seni daha güçlü yapacak bu net. Eskiden erkekleri anlamak için en az 3 ay gerekirken şimdi bir ay ya da 3 4 buluşma kafi gelecek. Tecrübeli ve daha mantıklı bakacaksın çünkü aşkın birazcık sabun köpüğü gibi eriyip bittiğini gördün.
zor tarafları psikolojik olarak yıpranacaksın,kendini başarısız hissedeceksin. İnsanlar hala evlen diyecek, hep konuşacaklar ama sen dinliyormuş gibi yapıp kendi hayatını yaşayacaksın. 5 6 ay geçer sonra düzelirsin yavaş yavaş. Erkekler sendeki durumu fark edip kullanmaya çalışabilir sadece buna dikkat et. Duygusal anlamda hemen kaptırma.
Bol sanş

Back
X