- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.437
- 133
- 41
- Konu Sahibi Denizdeniz14
-
Zaten evliyken bile annesinin dibinde (evinde) yatiyor. Bundan sonra da devam ederler birlikte yasamaya. Insallah hayirlisi .Annesi mutlu olmuştur şimdi koyun koyuna uyurlar bundan sonrahakkınızda hayırlısı olsun
Telefonlarina cevap vermiyorum bir defa açtim yalanlarina iftiralarina maruz kaldim. Artik cevap vermiyorum mesajlarini da cevapsiz biraktim. Bakalim ne olacak. Hayirlsii insallah.Telefonlarını açmayın mesaj atarsa ağzından laf almaya çalışın sizde .Belli ki avukat altınlar kadınlara kalıyor ancak böyle dersen geri vermezsin demiş kendine delil elde etmeye calışıyor.Siz de altınları bozdurduğunuzu söylersiniz onun isteģi ile araba aldık O zaman arabaýı hangi parayla aldığını ispat etmek zorunda.Banka hareket dökümününde anlaşılır her şey içinizi ferah tutun.Allah kolaylık versin çirkeflerle
Kendilerini çok akıllı sanıyolar.Terbıyesızler.Hakliymişsin canim boşanmaya gelince iş , çirkinleştiler iyice. Zaten belliydi. Kadin da altin derdine düşmüş terbiyesiz gelip altinlari alacakmiş utanmaz.
İnsanlar birbirini ayrılırken tanırmış derlerdi. ne kadar doğruymuş.İlk duruşmaya katılın sonrasına katılmayın.Ben de şaşkinim gercekten bu kadar çirkefleşiyor insanlar işte. Bosanma sürecinde bazi seylerin oldugunu duyup uzuluyordum da da yasayinca insanin ne hissetigini daha iyi anladim. Sinir sistemim çokecek nerdeyse
Benim bildiğim siz eğer cevap vermezseniz siz bu iddiaları kabul etmiş oluyorsunuz. Bugün hemen avukata başvurun ve oturup cevap yazın, avukat eğer dediğimi tasdik ederse.Her seyi kasten yapiyor . Kusurlu oldugu her şeyi inkar etti. Annesinde kaldigini herkes görüyor ya bir onu inkar edemedi yalana başvurdu güya ben evden kovmuşum o yüzden annesinde kaliyormuş. Bir de bana yalanci iftiraci diyor.
Her boşanmada terbiyesizleşiyor insanlar da bilsek de yaşayinca pes bu kadar da olmaz diyor insan.Kendilerini çok akıllı sanıyolar.Terbıyesızler.
Bir yol haritasi çizecegim artik yapacak bir sey yok. 1 yil beklemeden bosanma nasil oluyor acaba . Daha 6 aylik evliyiz.İnsanlar birbirini ayrılırken tanırmış derlerdi. ne kadar doğruymuş.İlk duruşmaya katılın sonrasına katılmayın.
Avukatla gorusecegim ona göre yolum bakarim.Benim bildiğim siz eğer cevap vermezseniz siz bu iddiaları kabul etmiş oluyorsunuz. Bugün hemen avukata başvurun ve oturup cevap yazın, avukat eğer dediğimi tasdik ederse.
Kurtulduguma sevinmeliyim aslinda ama kendimi yorgun hissediyorum üzüntüden degil bikkinliktan.İsabet olmuş, üzülme sakın
Kurtulduguma sevinmeliyim aslinda ama kendimi yorgun hissediyorum üzüntüden degil bikkinliktan.
Çekişmeli olucak.1 yılı doldursanız bile adam altınları vermiceği için anlaşmalı olmucak yine çekişmeli açıcaksınız malesefBir yol haritasi çizecegim artik yapacak bir sey yok. 1 yil beklemeden bosanma nasil oluyor acaba . Daha 6 aylik evliyiz.
Bırakma altınlarıni istediği kadar itlessin zaten mahkemede talep edersen bütün düğün takıları ve altınların iadesi isteniyor sana yani devlet bile onları sana hak görüyor .Altinlari alacagim demedigim halde altin kavgasi cikti. Alip gidecegim demisim. Burda yalnizim ya itleştiler. Gelsinler kapima rezillige polis ne güme duruyor.
Çok şükür meslegim var yaşim genç çocugum yok daha fazla yipranmadan kurtuluyorum . Bu dusunceyle rahatlamaya calismaliyimEvet insanlar ne hayallerle evleniyor çünkü böyle olsun kimse istemezdi.
Ama şöyle düşün en azından çocuğun yok ve 6 ayda adamın ne olduğunu anladın.
Şimdi anasının kucağından hiç inmesin süt kuzusu.
Bir aklim bosver giden mal olsun kendini kurtar diyor.Çekişmeli olucak.1 yılı doldursanız bile adam altınları vermiceği için anlaşmalı olmucak yine çekişmeli açıcaksınız malesef
Uzamasin diye vazgecesim de var anlasmaliya razi edip kurtulsam mi diye dusunuyorumBırakma altınlarıni istediği kadar itlessin zaten mahkemede talep edersen bütün düğün takıları ve altınların iadesi isteniyor sana yani devlet bile onları sana hak görüyor .
Adam senin ömrünü yemiş ömrünü bırak oda uğraşsın biraz bırakma hiç biseyini ona hak etmiyor o . Hemen git bi avukata danış için rahatlar birazUzamasin diye vazgecesim de var anlasmaliya razi edip kurtulsam mi diye dusunuyorum
1 sene dolmadan anlaşmalı olmuyor diye biliyorumUzamasin diye vazgecesim de var anlasmaliya razi edip kurtulsam mi diye dusunuyorum
Çok şükür meslegim var yaşim genç çocugum yok daha fazla yipranmadan kurtuluyorum . Bu dusunceyle rahatlamaya calismaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?