Boşaniyorum

Canim ben bir ara hastaydim doktora gitmistim ama stresten düzelmedim daha kötü oldum yataga dustum, ev isi yemek falan yapamamistim hatta o dönemde beni yalniz birakip annesinde kalmisti ama annesinde kaldigini inkar ediyor. Ev isi ve yemek yapmamak da kusurmuş mahkemeye göre arastirmamda ogrendim kadinin biri kusurlu sayilmis bu sebepten. Beni bununla da suçladi. Hastane kayit tarihiyle aciklanabilirmis bu durum lakin ben 2 aylik tedavi almistim 3.ayda hastaligim ilerledi ve son ayda işleri yapamaz hale geldim bunda ben kusurlu sayilir miyim ?

Doktor raporunuz varsa elinizde super olur. Ben hastaydim, yataga dustum ama bu adam yemek diye kafami yedi dersiniz. Rapor yoksa bile hastaneden kaydinizi alirsiniz, kayitlarda teshis yaziyor.

Bak canım vakit kaybediyorsun ve bu arada onlar delil topluyor. Bir an önce avukata git. Bence anlaşmalı boşanmanın yollarını ara. Zira hanlarınız hamamlarınız yok paylaşacak, ömrün sana kalsın her şey yerine gelir vakit gelmez.

1 yıl dolmadan boşanılmıyor diye biliyorum dava açmabilmeniz için evlilikte 1 yılı doldurmanız gerekiyor. Sakın kabul etmeyin dayatmalarını. Seven insan böyle yapmaz. Hadi sevmiyor diyelim en fazla ilgisiz olabilir onun dışında da sizi hiçbirşeye zorlayamaz hakkı yok. Böyle insanlarla bir ömür geçmez gençliğinizi çürütmeyin bu varlıklarla. Mesajları sakın silmeyin. Mutlaka avukatınız olsun yoksa mağdur olursunuz. Avukat şart sakın danışmadan hareket etmeyin. Dilerim her şey güzel olur bundan sonra sizin için. Çalışıyor musunuz?

Bak canım vakit kaybediyorsun ve bu arada onlar delil topluyor. Bir an önce avukata git. Bence anlaşmalı boşanmanın yollarını ara. Zira hanlarınız hamamlarınız yok paylaşacak, ömrün sana kalsın her şey yerine gelir vakit gelmez.
Kesinlikle katılıyorum +1 . Kaybedilen zaman daha önemli bana göre. Bir an evvel anlaşmalı boşanmak en mantıklısı.

Benim bildiğim siz eğer cevap vermezseniz siz bu iddiaları kabul etmiş oluyorsunuz. Bugün hemen avukata başvurun ve oturup cevap yazın, avukat eğer dediğimi tasdik ederse.
Mesajlara cevap vermemek o adamın iftiralarini kabul etmek demek olmuyor.Bu süreci yaşadım avukatıma da sordum cevap vermek zorunda değilsin ne aramalarina ne mesajına dedi engelledim bende.

Mesajlara cevap vermemek o adamın iftiralarini kabul etmek demek olmuyor.Bu süreci yaşadım avukatıma da sordum cevap vermek zorunda değilsin ne aramalarina ne mesajına dedi engelledim bende.

Başka bir olayda ben dolandırılma durumu vardı, benim avukatım mail yaz,uyanmayacağı şekilde de ki bana şunları şunları yaptın. Eğer cevap vermezse kabul etmiş sayılır.

Bosanmis biri olarak sureci anlatiyim. Once kendinize bir avukat bulun. Altinlar kadinin, takilari vermeyin. Hakim de size verir zaten. Dugun CDsinin bir kopyasini takilan taki miktarinin tespiti icin cikarin saklayin mahkemeye delil olarak sunarsiniz. Korkmayin. Yeni evlisiniz mal mulk yok sanirim. O yuzden kaybedeceginiz birsey yok. Simdi bir yili henuz doldurmadiginiz icin anlasmali bosanamiyorsunuz. Dava cekismeli acilir once ama sonra avukatlar eger o da isterse anlasmaliya cevirir. Olaki anlasmali bosanmak istemedi, sureci anlatiyim. Once dava acilacak. Bir dilekce yazacak avukatiniz. Neden nosanmak istediginizi ve bu evlilik sonrasinda taleplerinizi yazacak. Taki, tazminat falan. Sonra o da karsi dava acacak ve o da taleplerini sunacak. Muhtemelen tazminat ister. Sonra karsilikli dilekcelere cevap yazilacak. Bu kismi avukatin halleder. Sonra durusma gunu verilecek. Ilk durusmada dosyada eksik var mi ona bakilacak. Ikinci durusmada dosyadaki eksikler tamamlanir ve bir sonraki durusma icin gun verilip tanik listesini hazirlayin der hakim. Ucuncu durusmada taniklar dinlenir. Son durusmada karar verilir. Karardan sonra 15 gun icinde karara itiraz hakkiniz var. Yani dosyayi temyize gondermeye. Simdi durusmalar en fazla 5-10 dakika suruyor. Oyle filmlerdeki gibi degil. Hersey evraklar uzerinden yuruyor. Sen ve esin mahkemede konusmayacaksiniz. Sadece sahitler konusturuluyor. Ciftler konusmuyor. Oyle filmlerdeki gibi itiraz ediyorum hakim bey falan denmiyor. Avukat bul once kendine. Avukatin ile iyi gorus. Cekismeli bosanirkenki fiyat ve anlasmaliya donerse ne olur onlari da konus.

Son düzenleme:
Ben degil o ispatlamaya calisiyor. Anlasmali bosanmak istiyorum zaten . Ispatlayacakmis kendinin hakli oldugunu .
Neyle ispatlayacak. Annesinin tanikligiyla mi? Eve gelmeyen, yuva olmayan bir adam neyi ispatlayacak ki?
Rezil adam ya. Bosver ya eninde sonunda bosanacaksiniz. Kurtuluyorsun sevin. Birsey cikmaz bundan. Ha tazminatlardan korkma sakin. Diyelim ki o senden tazminat istedi. Mesela 500 000 tl tazminat istiyorum dedi. O oyle dedi diye hakim onun istedigini vermiyor merak etme. Simdi soyle anlatiyim. Mesela sen ondan o da senden tazminat istedi. Hakim en kusurlu taraf kim ona bakar. En kusurlu taraf daha az kusurlu tarafa tazminat oder eger talep varsa. Ancak tazminat miktari karsi tarafi fakirlestirmeyecek miktarda olmali diye kanun var. Dolayisiyla hakim ona gore bir miktar belirler.
Sakin ol, korkma. Rahat ol.

Annesi mutlu olmuştur şimdi koyun koyuna uyurlar bundan sonra 😊 hakkınızda hayırlısı olsun
bir anne nasıl evladının yuvasının yıkılmasına göz yumabilir ya. yapmayın etmeyin senin yerin karının yanıdır yavrum bizim yüzümüzden yuvanız dağılmasın demesi lazımken daha çok ara yapacaklarken ara bozuyorlar hayret bir şey. allahım korusun.

Bende seninşe aynı durumdayım benımde altınlar kasadaydı gidip çıkarıp bnden çaldılat lanet olasılar o bozuntu 6 ay daha beklesin anlaşmalı açın bizd allahın ergeni gidip hemen acmıştı 6 ay oldu daha dilwkçeler asaması bitmesi biraz da uazadığından kaynaklı anlaşmalı ile kurtıl önüne bak derşm bn diyorum keşke 1 yılı bitirip 1 günde kurtulsaydım:( benım anlam veremediğim bu ruh hastaları neden evleniyor nie huzursuzluk cıkarıyorlar ailede sewgi olmayınca milketin kızının hayatının içine ediyorlar şnşallah daha fazlası onların başına gelir daha baska bişey demiyorum ewlerine ates salsın allah

Back
X