- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.437
- 133
- 41
- Konu Sahibi Denizdeniz14
Üzerime hiç borç yok cok sükürÜzerinize borç yoksa boşverin benim üzerime borç bırakmasaydı bende hiç uğraşmazdım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzerime hiç borç yok cok sükürÜzerinize borç yoksa boşverin benim üzerime borç bırakmasaydı bende hiç uğraşmazdım
Canim ben bir ara hastaydim doktora gitmistim ama stresten düzelmedim daha kötü oldum yataga dustum, ev isi yemek falan yapamamistim hatta o dönemde beni yalniz birakip annesinde kalmisti ama annesinde kaldigini inkar ediyor. Ev isi ve yemek yapmamak da kusurmuş mahkemeye göre arastirmamda ogrendim kadinin biri kusurlu sayilmis bu sebepten. Beni bununla da suçladi. Hastane kayit tarihiyle aciklanabilirmis bu durum lakin ben 2 aylik tedavi almistim 3.ayda hastaligim ilerledi ve son ayda işleri yapamaz hale geldim bunda ben kusurlu sayilir miyim ?
Bencede katiliyorum^Bi tane çakacaksın böyle adamın ağzına. Başka geçmez bu hırs. Çocuk yoksa sal gitsin anasının eteğinde otursun
Ne güzel.Uğraşmak istemiyorsanız, işiniz gücünüz de varsa hiç uğraşmaya değmez.Üzerime hiç borç yok cok sükür
Kapının kilidini vs değiştirseniz, suç muymuş buTelefonlarini acmiyorum , kapim kilitli. Su an sular durgun herhangi bir sey yok . Avukatla gorusecegim kendime gelmeye calisiyorum.
Kesinlikle katılıyorum +1 . Kaybedilen zaman daha önemli bana göre. Bir an evvel anlaşmalı boşanmak en mantıklısı.Bak canım vakit kaybediyorsun ve bu arada onlar delil topluyor. Bir an önce avukata git. Bence anlaşmalı boşanmanın yollarını ara. Zira hanlarınız hamamlarınız yok paylaşacak, ömrün sana kalsın her şey yerine gelir vakit gelmez.
Mesajlara cevap vermemek o adamın iftiralarini kabul etmek demek olmuyor.Bu süreci yaşadım avukatıma da sordum cevap vermek zorunda değilsin ne aramalarina ne mesajına dedi engelledim bende.Benim bildiğim siz eğer cevap vermezseniz siz bu iddiaları kabul etmiş oluyorsunuz. Bugün hemen avukata başvurun ve oturup cevap yazın, avukat eğer dediğimi tasdik ederse.
Mesajlara cevap vermemek o adamın iftiralarini kabul etmek demek olmuyor.Bu süreci yaşadım avukatıma da sordum cevap vermek zorunda değilsin ne aramalarina ne mesajına dedi engelledim bende.
Neyle ispatlayacak. Annesinin tanikligiyla mi? Eve gelmeyen, yuva olmayan bir adam neyi ispatlayacak ki?Ben degil o ispatlamaya calisiyor. Anlasmali bosanmak istiyorum zaten . Ispatlayacakmis kendinin hakli oldugunu .
bir anne nasıl evladının yuvasının yıkılmasına göz yumabilir ya. yapmayın etmeyin senin yerin karının yanıdır yavrum bizim yüzümüzden yuvanız dağılmasın demesi lazımken daha çok ara yapacaklarken ara bozuyorlar hayret bir şey. allahım korusun.Annesi mutlu olmuştur şimdi koyun koyuna uyurlar bundan sonrahakkınızda hayırlısı olsun