Değiştirmeyeceğim, inşallah güzel olsun herşey teşekkürlerKararını asla degıştirme, boşanma sürecinde allah yardmcın olsun, sonrasında hersey duzelir inşallah
Pazartesi açıyorum avukatımla görüştüm çekişmeli acılacak kendısı ıstemıyor. Affetmiycem psikolojimde kötüye gidiyor onun yüzünden sadece kurtulmak istiyorum.Dava açıldı mı ?
Affetmeyeceksiniz değil mi , ne olursa olsun ?
Elleri kırılsın.
Çocuk daha kötüye sürükleyecekti ve dünyaya gelıcek o çoçuğa bunları yaşatamayız. Olmamasından dolayı bi bakıma mutluyum.Bastan sona kadar okudum.. Cok yerinde bir karar almissin ve zamaninda. Tartismalar tabi ki olur 2 ayri kafada olan insan bir evde yasamaya calisiyor.. Bende cicim aylari gecirmedim baslarda arada tartisma oluyordu ama dövmek ve namusa serefe laf atmak cok agir .... Kaldiralacak gibi degil... Birde o 3 gün gectiginde hala özür dilemeemesicok iyi bir karar olmus durumuna göre Yani cocuk olmadan gercekten...bu duruma gelen cok kadin bir bebek olsun düzelir falan diyebiliyor.. Gercekten tebrik ediyorum..
Bi ara gidiyordum ama düzeldi zannettim ve bırakmıştım. Gidicem ihtiyacım var zaten.Kararından dönmeme için acilen psikoloğa git parasına bakma ruh sağlığı herseyden önemli., bir daha affetmemen yumuşamanan ve kocanın kötü biri olduğunu aklına kazıyana kadar git psikoloğa.
Sevgi. Bunun sevgi olmadiğını cok sonra anlayabildim ne yazıkki.Size bıçak çektiği an gitmeliydiniz. Insan uyurken korkar ya boğazımı keser bu manyak diye.
Tek temennim kurtulmak.Allah kurtarsın tez zamanda, yazdıklarınız korkunç.
Öyle gerçekten.Sen boşanma kararı değil yaşama kararı vermişsin. Bu adam öldürürmüş seni..
Evden ayrıldın mı ailenle mısın suan?Öyle gerçekten.
Evet ayrıldım ailemleyim şuanEvden ayrıldın mı ailenle mısın suan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?