Boşanıyorum

Duru13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2020
29
28
3
31
Herkese merhaba. Yeni üyeyim ve içimi dökmeye ihtiyacım vardı .Konuya gelirsek 2 yıl önce severek evlendim.2 yılda sevgilik dönemim oldu. Eşim sevgiliyken o kadar anlayıslı, sevgi dolu değer veren biriydiki ben sadece beni sevmesi yeter diye evlendim. Bende çok seviyodum. İmzayı atar atmaz sorunlar başladı guzel bı balayındn sonra evımıze donduk yaklasık 1ay sonra dogum gunumu unuttu bu baya uzdu daha sonrasında ufak bi tartisma sonrası ofke krizi sonrası dövdü. Seviyorum ya geldı yanıma 2 gun sonrası affettım. Isten cıkartıldı o sırada ben calısıyodum 8 ay boyunca asgari ücretle destek oldum. Sen ne yaptınkı oldu sonrasında. Evliliğimin ilk 4 5 ayında cok kotu sıddetlere maruz kaldım bıcakla dahı yurudu ustume. Hep affettım. Hamile kaldım tartıstık benı evden attı 1 ay annemlerde kaldım cocugum öldü tekrar gittiğimde senin yüzünden öldü denildi. Tabi ondan sonra bıkc kez daha dayak yedım, sürekli hakaret namusuma dil uzatmalar vs.vs. kendi hiç hata yapmıyodu herseyı benım ustume yıkıp aıleme akrabalarıma ıkıyuzluluk yapıyodu. Sürekli yalan söyluyodu. İçki huyu vardı ne yazıkkı en aza ındırdım zannedıyodum bellı bı sure ıcmemıstı. Aramızda 2 gun ıyıyse 5 gun kötüydü. Para vermezdi aksıne para alırdı. Bi özel hayatımız yoktu evliligmızın en basından berı. Annesıne asık bır adamdı ve benımde onun gbı arkasını toplamamı ıstıyodu.birlikte birşey yapmak istemezdı hep ailesine gıderdık yada hep bırılerı olurdu. En son tartısmamız artık benım durumumu netlestırdı bosanmaya cesaret edemıyodum cevre ne der aılem uzulur sabretmelıyım dıye ama onuda yapamıycagımı anladım artık herseyı goze aldım.bende calısıyorum oda herseyı ayagına bekleyen ve yardımcı olurmusun dedgınde bunun sureklı kadın ısı oldugunu savunan elınde telefon baska hıcbırseye karısmayan cahil bı ınsandı. En sonda cay ıcıyorduk bana bardagını uzattı bende sen koyar mısın dıyınce olanlar oldu çay koymıycaksan ne dıye evlendın benle bende sen benımle cay koydurmak ıcın mı evlendın dıyınce olaylar koptu ve namusuma kadar laflar ettı hakaret ettı ve yuzumde tokatın sesıyle kendıme geldım odaya gıttım ve kılıtledım kapıyı yapamıyorum artık dıyınce bıcakla kapının belli bı kısmını oydu ve acamadı kapıyı. 3 gun o sekılde orda kaldım orda uyudum 3 gun boyunca ne bı ozur ne bı knusmak ısteme sureklı eve gec gelmeler. Artık o an anladım biz diye birşey hiç olmamış ve olmıycak. Biraz buruk biraz kırgın ve üzgünüm. Ama atlatıcağımı biliyorum. Uzun oldu kusura bakmayın.

Bastan sona kadar okudum.. Cok yerinde bir karar almissin ve zamaninda. Tartismalar tabi ki olur 2 ayri kafada olan insan bir evde yasamaya calisiyor.. Bende cicim aylari gecirmedim baslarda arada tartisma oluyordu ama dövmek ve namusa serefe laf atmak cok agir .... Kaldiralacak gibi degil... Birde o 3 gün gectiginde hala özür dilemeemesi cok iyi bir karar olmus durumuna göre Yani cocuk olmadan gercekten...bu duruma gelen cok kadin bir bebek olsun düzelir falan diyebiliyor.. Gercekten tebrik ediyorum..

Çocuk daha kötüye sürükleyecekti ve dünyaya gelıcek o çoçuğa bunları yaşatamayız. Olmamasından dolayı bi bakıma mutluyum.

Kararından dönmeme için acilen psikoloğa git parasına bakma ruh sağlığı herseyden önemli., bir daha affetmemen yumuşamanan ve kocanın kötü biri olduğunu aklına kazıyana kadar git psikoloğa.
Bi ara gidiyordum ama düzeldi zannettim ve bırakmıştım. Gidicem ihtiyacım var zaten.

Yahu size bicak çekip üzerinize yürümüş insanla aynı evde ne işiniz var zaten.
Aileniz hiç mi birşey bilmiyor yaşadıklarıniz hakkında.
Biraz kırgın ve üzgün olmayın sinirli ve kızgın olun , vazgeçemeyin bu sefer. Canınızdan olursunuz Allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…