- 20 Haziran 2020
- 869
- 1.604
- 63
- 34
Biran önce canınızı kurtarın bu adamdanHerkese merhaba. Yeni üyeyim ve içimi dökmeye ihtiyacım vardı .Konuya gelirsek 2 yıl önce severek evlendim.2 yılda sevgilik dönemim oldu. Eşim sevgiliyken o kadar anlayıslı, sevgi dolu değer veren biriydiki ben sadece beni sevmesi yeter diye evlendim. Bende çok seviyodum. İmzayı atar atmaz sorunlar başladı guzel bı balayındn sonra evımıze donduk yaklasık 1ay sonra dogum gunumu unuttu bu baya uzdu daha sonrasında ufak bi tartisma sonrası ofke krizi sonrası dövdü. Seviyorum ya geldı yanıma 2 gun sonrası affettım. Isten cıkartıldı o sırada ben calısıyodum 8 ay boyunca asgari ücretle destek oldum. Sen ne yaptınkı oldu sonrasında. Evliliğimin ilk 4 5 ayında cok kotu sıddetlere maruz kaldım bıcakla dahı yurudu ustume. Hep affettım. Hamile kaldım tartıstık benı evden attı 1 ay annemlerde kaldım cocugum öldü tekrar gittiğimde senin yüzünden öldü denildi. Tabi ondan sonra bıkc kez daha dayak yedım, sürekli hakaret namusuma dil uzatmalar vs.vs. kendi hiç hata yapmıyodu herseyı benım ustume yıkıp aıleme akrabalarıma ıkıyuzluluk yapıyodu. Sürekli yalan söyluyodu. İçki huyu vardı ne yazıkkı en aza ındırdım zannedıyodum bellı bı sure ıcmemıstı. Aramızda 2 gun ıyıyse 5 gun kötüydü. Para vermezdi aksıne para alırdı. Bi özel hayatımız yoktu evliligmızın en basından berı. Annesıne asık bır adamdı ve benımde onun gbı arkasını toplamamı ıstıyodu.birlikte birşey yapmak istemezdı hep ailesine gıderdık yada hep bırılerı olurdu. En son tartısmamız artık benım durumumu netlestırdı bosanmaya cesaret edemıyodum cevre ne der aılem uzulur sabretmelıyım dıye ama onuda yapamıycagımı anladım artık herseyı goze aldım.bende calısıyorum oda herseyı ayagına bekleyen ve yardımcı olurmusun dedgınde bunun sureklı kadın ısı oldugunu savunan elınde telefon baska hıcbırseye karısmayan cahil bı ınsandı. En sonda cay ıcıyorduk bana bardagını uzattı bende sen koyar mısın dıyınce olanlar oldu çay koymıycaksan ne dıye evlendın benle bende sen benımle cay koydurmak ıcın mı evlendın dıyınce olaylar koptu ve namusuma kadar laflar ettı hakaret ettı ve yuzumde tokatın sesıyle kendıme geldım odaya gıttım ve kılıtledım kapıyı yapamıyorum artık dıyınce bıcakla kapının belli bı kısmını oydu ve acamadı kapıyı. 3 gun o sekılde orda kaldım orda uyudum 3 gun boyunca ne bı ozur ne bı knusmak ısteme sureklı eve gec gelmeler. Artık o an anladım biz diye birşey hiç olmamış ve olmıycak. Biraz buruk biraz kırgın ve üzgünüm. Ama atlatıcağımı biliyorum. Uzun oldu kusura bakmayın.
Aileme anlatamadım ilk dövdügünde gelmıstım aslında babam boşan demistı 4. ayımız falandı bırdaha olmıycak dıye goturdu ınandım bende. Anlatamadım hıc bısey tehdıt edıyodu ve aılemı uzmek hıc ıstemdım. Gider diye dusunuyodum ama baktım olmuyo sabırla falan yürüycek bişey değil bende artık herseyı anlattım ve geldım evıme. Ve ne yazıkki nefret ediyorum insanların düşüncelerinden ne olcak yüzünden hiç cesaret edemedim.Yahu size bicak çekip üzerinize yürümüş insanla aynı evde ne işiniz var zaten.
Aileniz hiç mi birşey bilmiyor yaşadıklarıniz hakkında.
Biraz kırgın ve üzgün olmayın sinirli ve kızgın olun , vazgeçemeyin bu sefer. Canınızdan olursunuz Allah korusun.
Evet haklısınız onu bende kendime çok söylüyorum geç kaldım.Bence geç bile kalmışsınız.
Biran önce bitsin istiyorum bendeBiran önce canınızı kurtarın bu adamdan
Asla !Iki senede sen neler yasamissin boyle. En dogru karar. Sakin vazgecme.
Uzun süre git yoksa kesinlikle geri dönersin, çünkü beyin şiddet uygulayan kişiye bağımlı olur, beyin o sira adrenalin salgıladığı için şiddeti iyi bir şey farzedip siddet uygulayan kişiye yöneltiyor.Bi ara gidiyordum ama düzeldi zannettim ve bırakmıştım. Gidicem ihtiyacım var zaten.
Doğru söylüyosunuz defalarca yasadım bunu. Kendimi toparlamam gerekiyor. Saglıklı düsunemıyorum o yuzden destege ıhtıyacım var.Uzun süre git yoksa kesinlikle geri dönersin, çünkü beyin şiddet uygulayan kişiye bağımlı olur, beyin o sira adrenalin salgıladığı için şiddeti iyi bir şey farzedip siddet uygulayan kişiye yöneltiyor.
Dediğim gibi uzman yardımı almazlısınız, ayrıyetten şiddet durumunda ilk şiddette uzaklaşmayan kişilerde, değersizlik yani çoçukken ilgisiz kalınmaDoğru söylüyosunuz defalarca yasadım bunu. Kendimi toparlamam gerekiyor. Saglıklı düsunemıyorum o yuzden destege ıhtıyacım var.
Bu höDükleri acaba aynı firmamı çıkarıyor. Bu kadar şeyi yaşamadım ama beni de dövdü bir kere onu hala atlatamıyorum. Demekki bir kere başladılar mi devamı gelebiliyor. Ne diyeyim çalışıyormuşsunuz ne güzel keşke daha önce boşansaydınız ama neresinden dönersin kârdır.Herkese merhaba. Yeni üyeyim ve içimi dökmeye ihtiyacım vardı .Konuya gelirsek 2 yıl önce severek evlendim.2 yılda sevgilik dönemim oldu. Eşim sevgiliyken o kadar anlayıslı, sevgi dolu değer veren biriydiki ben sadece beni sevmesi yeter diye evlendim. Bende çok seviyodum. İmzayı atar atmaz sorunlar başladı guzel bı balayındn sonra evımıze donduk yaklasık 1ay sonra dogum gunumu unuttu bu baya uzdu daha sonrasında ufak bi tartisma sonrası ofke krizi sonrası dövdü. Seviyorum ya geldı yanıma 2 gun sonrası affettım. Isten cıkartıldı o sırada ben calısıyodum 8 ay boyunca asgari ücretle destek oldum. Sen ne yaptınkı oldu sonrasında. Evliliğimin ilk 4 5 ayında cok kotu sıddetlere maruz kaldım bıcakla dahı yurudu ustume. Hep affettım. Hamile kaldım tartıstık benı evden attı 1 ay annemlerde kaldım cocugum öldü tekrar gittiğimde senin yüzünden öldü denildi. Tabi ondan sonra bıkc kez daha dayak yedım, sürekli hakaret namusuma dil uzatmalar vs.vs. kendi hiç hata yapmıyodu herseyı benım ustume yıkıp aıleme akrabalarıma ıkıyuzluluk yapıyodu. Sürekli yalan söyluyodu. İçki huyu vardı ne yazıkkı en aza ındırdım zannedıyodum bellı bı sure ıcmemıstı. Aramızda 2 gun ıyıyse 5 gun kötüydü. Para vermezdi aksıne para alırdı. Bi özel hayatımız yoktu evliligmızın en basından berı. Annesıne asık bır adamdı ve benımde onun gbı arkasını toplamamı ıstıyodu.birlikte birşey yapmak istemezdı hep ailesine gıderdık yada hep bırılerı olurdu. En son tartısmamız artık benım durumumu netlestırdı bosanmaya cesaret edemıyodum cevre ne der aılem uzulur sabretmelıyım dıye ama onuda yapamıycagımı anladım artık herseyı goze aldım.bende calısıyorum oda herseyı ayagına bekleyen ve yardımcı olurmusun dedgınde bunun sureklı kadın ısı oldugunu savunan elınde telefon baska hıcbırseye karısmayan cahil bı ınsandı. En sonda cay ıcıyorduk bana bardagını uzattı bende sen koyar mısın dıyınce olanlar oldu çay koymıycaksan ne dıye evlendın benle bende sen benımle cay koydurmak ıcın mı evlendın dıyınce olaylar koptu ve namusuma kadar laflar ettı hakaret ettı ve yuzumde tokatın sesıyle kendıme geldım odaya gıttım ve kılıtledım kapıyı yapamıyorum artık dıyınce bıcakla kapının belli bı kısmını oydu ve acamadı kapıyı. 3 gun o sekılde orda kaldım orda uyudum 3 gun boyunca ne bı ozur ne bı knusmak ısteme sureklı eve gec gelmeler. Artık o an anladım biz diye birşey hiç olmamış ve olmıycak. Biraz buruk biraz kırgın ve üzgünüm. Ama atlatıcağımı biliyorum. Uzun oldu kusura bakmayın.
Hiç tanımamış olmayı dilerdim. Ama şuanda kurtulup sadece hayatıma devam etmek istiyorum. Bu kadarıyla kurtulmam cidden bir şans benim için.Yazdıklarınızın tek iyi tarafı var. O da hayatta olup yazabilmeniz. Yani o kapıyı oyduğu bıçakla size ulaşmış olsaydı şu anda belli çoktan hayatınız sona ermişti. Adam sizden dört yıl çalmış. Daha dursanız kalan ömrünüzü de yok edecek. En kısa zamanda kurtulmanızı dilerim.
Allah sizinde yardımcınız olsun. İnanın devamı geliyor bende çok dedim yapmaz dıye ama 2 yılda kaç kez dövüldüm hatırlamıyorum bile.Bu höDükleri acaba aynı firmamı çıkarıyor. Bu kadar şeyi yaşamadım ama beni de dövdü bir kere onu hala atlatamıyorum. Demekki bir kere başladılar mi devamı gelebiliyor. Ne diyeyim çalışıyormuşsunuz ne güzel keşke daha önce boşansaydınız ama neresinden dönersin kârdır.
Çay konusunu okurken resmen kendi yaşadıklarımı okuyorum sandım. Çay koymayacaksan meyve soymayacaksan niye evlendin ??? Ahh ahh yaşayan bilir inşallah bende boşanabilirim.
Farkındayım tüm olabileceklerin o yüzden çıkartıcam.Hemen koruma kararı çıkarttırın, bu psikopat evinizi biliyor. Gelip sizi ve ailenizi rahatsız eder. Umarım en kısa sürede kurtulursunuz bu mikroptan.
Haklısınız bunun yeni farkına varabildim.Millet ne der ailem uzulur lutfen bu tarz seyler caninizdan kiymetli olmasin.
Bizr anlattiginiz tum olaylari aileniz bilse neden en basta gelmedin diye asil o zaman uzulur.
Hic bir aile evladinin bu derece mutsuz bir evlilik surdurmesini istemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?