Boşanıyorum

Biran önce canınızı kurtarın bu adamdan

Aileme anlatamadım ilk dövdügünde gelmıstım aslında babam boşan demistı 4. ayımız falandı bırdaha olmıycak dıye goturdu ınandım bende. Anlatamadım hıc bısey tehdıt edıyodu ve aılemı uzmek hıc ıstemdım. Gider diye dusunuyodum ama baktım olmuyo sabırla falan yürüycek bişey değil bende artık herseyı anlattım ve geldım evıme. Ve ne yazıkki nefret ediyorum insanların düşüncelerinden ne olcak yüzünden hiç cesaret edemedim.

Iki senede sen neler yasamissin boyle. En dogru karar. Sakin vazgecme.

Bi ara gidiyordum ama düzeldi zannettim ve bırakmıştım. Gidicem ihtiyacım var zaten.
Uzun süre git yoksa kesinlikle geri dönersin, çünkü beyin şiddet uygulayan kişiye bağımlı olur, beyin o sira adrenalin salgıladığı için şiddeti iyi bir şey farzedip siddet uygulayan kişiye yöneltiyor.

Doğru söylüyosunuz defalarca yasadım bunu. Kendimi toparlamam gerekiyor. Saglıklı düsunemıyorum o yuzden destege ıhtıyacım var.

Yazdıklarınızın tek iyi tarafı var. O da hayatta olup yazabilmeniz. Yani o kapıyı oyduğu bıçakla size ulaşmış olsaydı şu anda belli çoktan hayatınız sona ermişti. Adam sizden dört yıl çalmış. Daha dursanız kalan ömrünüzü de yok edecek. En kısa zamanda kurtulmanızı dilerim.

Herşey de bir hayır varmış diye boşuna demiyorlar . Çocuk daha kotu sonuçlar doğurabilirdi size yapan evladına da yapar. Allah kolaylık versin. Bundan sonra çok mutlu olacağınız bir hayat sizinle olsun inşallah . Ama lütfen kararınızdan vazgeçmeyin.

Doğru söylüyosunuz defalarca yasadım bunu. Kendimi toparlamam gerekiyor. Saglıklı düsunemıyorum o yuzden destege ıhtıyacım var.
Dediğim gibi uzman yardımı almazlısınız, ayrıyetten şiddet durumunda ilk şiddette uzaklaşmayan kişilerde, değersizlik yani çoçukken ilgisiz kalınma

durumunda ki aktif oluyor kendimden biliyorum

Hayatımızda ki insanlar kötü davranınca onları kaybetmemek için ılımlı olmaya alttan almaya çalışma durumu

Eğer normal olsaydık ilk şiddette hapise attırmamız gerekliydi

Bizde değersizlik şeması var o yüzden birini sevince bağlanma ve kaybetme korkusuyla alttan alma durumu

Değersizlik ve yetersizlik duygusunu kökenden halletmedikçe, ya hep böyle ilişkiler uzun süreli

ve sonucu kötü olacak

Dövmeyenler ise tartışmadan sonra zayıf noktamız kıskançlığımızı tetiklemek için başkalarıyla aldatacaklar ve biz yine alttan alacağız

Çünkü değersizlik bizim için tanıdık duygu ve beynimiz onu tanıdığı için kopamıyor değersiz hissettiren. Kişiye daha çok bağlanıyoruz

Bende bu şemayı aşmadan bir daha ilişki düşünmüyorum

İlk 3 ilişkim şiddete meyilli kişilerle değildi fakat değersiz hissettirdikleri anda

onlara daha fazla değer verdim ve beni cepte görüp aldattılar

Sonuncusu ise şiddete meyilli olduğu için aldatmadı ama dövünce Hukuki yaptırım uygulatmayıp

bir sene daha katlanınca şiddeti arttı.

Millet ne der ailem uzulur lutfen bu tarz seyler caninizdan kiymetli olmasin.
Bizr anlattiginiz tum olaylari aileniz bilse neden en basta gelmedin diye asil o zaman uzulur.
Hic bir aile evladinin bu derece mutsuz bir evlilik surdurmesini istemez.

Hemen koruma kararı çıkarttırın, bu psikopat evinizi biliyor. Gelip sizi ve ailenizi rahatsız eder. Umarım en kısa sürede kurtulursunuz bu mikroptan.

Bu höDükleri acaba aynı firmamı çıkarıyor. Bu kadar şeyi yaşamadım ama beni de dövdü bir kere onu hala atlatamıyorum. Demekki bir kere başladılar mi devamı gelebiliyor. Ne diyeyim çalışıyormuşsunuz ne güzel keşke daha önce boşansaydınız ama neresinden dönersin kârdır.
Çay konusunu okurken resmen kendi yaşadıklarımı okuyorum sandım. Çay koymayacaksan meyve soymayacaksan niye evlendin ??? Ahh ahh yaşayan bilir inşallah bende boşanabilirim.

Hiç tanımamış olmayı dilerdim. Ama şuanda kurtulup sadece hayatıma devam etmek istiyorum. Bu kadarıyla kurtulmam cidden bir şans benim için.

Allah sizinde yardımcınız olsun. İnanın devamı geliyor bende çok dedim yapmaz dıye ama 2 yılda kaç kez dövüldüm hatırlamıyorum bile.

Millet ne der ailem uzulur lutfen bu tarz seyler caninizdan kiymetli olmasin.
Bizr anlattiginiz tum olaylari aileniz bilse neden en basta gelmedin diye asil o zaman uzulur.
Hic bir aile evladinin bu derece mutsuz bir evlilik surdurmesini istemez.
Haklısınız bunun yeni farkına varabildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…