Boşanıyorum

Pazartesi açıyorum avukatımla görüştüm çekişmeli acılacak kendısı ıstemıyor. Affetmiycem psikolojimde kötüye gidiyor onun yüzünden sadece kurtulmak istiyorum.
Adli tatile girilmedi mi? Nasıl açılıyo dava

Ne kadar güzel anlatmışsınız. Gerçektende hep bi alttan alma durumu kopamama durumu oluyordu. Evet herseyıne ragmen affediyodum. Ne kadar degersiz oldugumu bıldıgım halde o hala cok degerlıydı. Ama birşey artık tamam dedi. O son noktaya geldgmı hıssettım. Sizde hayatınızda kötü olaylar yasamıssınız ve bunu bılerek emın adımlarla yurume yolunu secmıssınız. Umarım sizde herşeyi halleder ve bir daha böyle insanlarla karşılaşmazsınız.

Adli tatile girilmedi mi? Nasıl açılıyo dava
Öyle mi ? Ben avukatla knustum ama yuzyuze degıl pazartesı tekrar knusacagım delıl durumları falan. Pazartesıye gelıncde ben acablecegmızı dusundugum en yakın tarıhtı suanda hayal kırıklgna ugradım. Hanı nasıl olcak ne sekılde olcak bu surec hakkında hıcbırsey bılmıyorum.

Vazgeçmiycem artık olabılecek bırsey degıl. Evet cocugun olmaması benım ıcın ıyı bı sans oldu. O kafadaki bi ınsanın evlat eş diye ayıracgnı bende dusunmuyorum.

Birde eşim namazında niyazında birisi karşıdan bakınca ideal aile görünümündeyiz. Ona rağmen böyle olması büyük hayal kirikligi
Çok yazık. Namazında niyazında olan bir insanın bu tarz şeyler üzerinde daha hassas olması gerekir aslında. Umarım sizinde herşey gönlünüzce olur.

Sen evlilik değil, mini bir cehennem yaşamışsın. Canını seviyorsan kaç kurtul.

Pazartesi açıyorum avukatımla görüştüm çekişmeli acılacak kendısı ıstemıyor. Affetmiycem psikolojimde kötüye gidiyor onun yüzünden sadece kurtulmak istiyorum.
İster mi canım benim, hem aç karnını doyuruyorsun, hem her türlü hizmetini görüyorsun. Hem de kum torbası etmiş seni, canı sıkılınca yumrukluyor. Bir tek sevmiyor işte.

Tamm baktım dava açılıyor evet duruşma gününü 1 eylülden itibaren veriyolarmş

İlk dövdü ifadesinden sonrası felaket zatn eğer ilk şiddet olduktan sonra o evden gitseydiniz bunlar yaşanmazdı ileri boyuta gitmezdi hiçbir şey şuan asla vazgeçmeyin asla yoksa o bıçak daha ileri ye gidebilir adam bildiğin katil bence bıçak kaldırmak ne demek yahu

Evet geç kaldım ama inanın gitmek istesenizde gidemiyosunuz herseyın duzelecgne ınandırdım kendımı ama patlak verdı bı sure sonra. Vazgecmıycem cunku artık ne o guc var bende ne sevgı. Artık sadece korkuyorum. Bı korkuyla ömür boyu yaşayamam. O yüzden benim icın dogru olan bu artık bunun farkındayım.

Çok bile sabretmişsiniz elinizden geleni yapmışsınız. Şimdi bir kere üzülüp alisacaksiniz her gün değil. Ama psikolojik yardım almanızı öneririm

Çok bile sabretmişsiniz elinizden geleni yapmışsınız. Şimdi bir kere üzülüp alisacaksiniz her gün değil. Ama psikolojik yardım almanızı öneririm
Teşekkürler alıcam mutlaka ıhtiyacım var ne yazıkki. İnsan nelere alışmıyor ki

Teşekkürler alıcam mutlaka ıhtiyacım var ne yazıkki. İnsan nelere alışmıyor ki
Bende kardeslerimin ölümden beri alıyorum. İlaçi bıraktım hala gidiyorum bence arada bir problemi olmayan insan bile gitmeli. Çok rahatlayacaksiniz. Yeni hayatınızda başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…