- 2 Eylül 2021
- 325
- 280
- 23
- 27
- Konu Sahibi poncikellazey
-
Kafanızı mı yardı ?
İnşallah geri dönmezsinizGecenlerde buraya yyazmıştı.esim eve geç geliyor demiştim. Esim eve alkollü geldi kavga ettik telefonumu kirdi kimseyi arayamayayyim diye . Çevremde kimim kimsem olmadığı için o uyur uyumaz 155 için aradım ve kucağımda çocuğumla evi terk ettim .gece yarısı hastaneye gittim kafamı yardi hastanelik oldum.sikayetci oldum uzaklaştırmasi var şuan.babamin evindeyim Üzülmüyorum bittiğine çünkü bu olay defalarca oldu defalarca hastanelik etti ve çocuğum için susmustum en sonunda canima tak dedi artık. Esim demeye bile utanıyorum artık ama her yerden bnmlee konuşmak için ugrasiyo.bnmle konuşup kafamı karıştırmaya calisiyonasi babası dünden razıymis gibi ben eşyalarımı toplamaya gittiğimde demediklerini bırakmadılar.cok zorlu bir süreç beni bekliyo.bebegimi bnden alacaklar diye ödüm kopuyo.dua edin arkadaşlar bolca duaya ihtiyacım var
Geçte olsa yapmış haklısın. Valla şok oldum tekrar okudum ne demek kafa yarmak ya.En azından aklini başına almış bir kadın. Terketmiş şükür
Bebeğinizi kimse sizden alamaz.Gecenlerde buraya yyazmıştı.esim eve geç geliyor demiştim. Esim eve alkollü geldi kavga ettik telefonumu kirdi kimseyi arayamayayyim diye . Çevremde kimim kimsem olmadığı için o uyur uyumaz 155 için aradım ve kucağımda çocuğumla evi terk ettim .gece yarısı hastaneye gittim kafamı yardi hastanelik oldum.sikayetci oldum uzaklaştırmasi var şuan.babamin evindeyim Üzülmüyorum bittiğine çünkü bu olay defalarca oldu defalarca hastanelik etti ve çocuğum için susmustum en sonunda canima tak dedi artık. Esim demeye bile utanıyorum artık ama her yerden bnmlee konuşmak için ugrasiyo.bnmle konuşup kafamı karıştırmaya calisiyonasi babası dünden razıymis gibi ben eşyalarımı toplamaya gittiğimde demediklerini bırakmadılar.cok zorlu bir süreç beni bekliyo.bebegimi bnden alacaklar diye ödüm kopuyo.dua edin arkadaşlar bolca duaya ihtiyacım var
Annem ve babam sonuna kadar arkamda Allah razı olsun onlardan.bi daha geri adım atmak yok zaten bu saatten sonra çocuğumun gözü önünde dovuyodu bide yapma çocuk var dediğim halde bi fazla vuruyoduBebeğinizi kimse sizden alamaz.
Olay öyle boyutlara gelmiş ki sakın geri adım atmayın.
Bakın alkolizm korkunç birşey.
Benim annem yıllarca çekti bu yüzden.
Allah korusun canınızdan olmaya kadar gider bu iş.
Allah’ın belası herif kafanızı yarmış zaten.
Çocuğunuzun geleceği, kendi can sağlığınız için bir an önce boşanın.
Öyle bi pislikle ömür geçireceğinize çocuğunuzla oturur yavan ekmek yersiniz daha iyi.
Umarım anne babanız arkanızdadır.
O adamla da muhattap olmayın artık hiç bi şekilde.a
İnşallah almazlarŞiddet ve ihmal varsa bebeği vermezler ona merak etmeyin
Barisma bahanesi değil dava numara hepsini hallettim zaten .barisma gibi bi niyetimde yok ama karşı taraf bakti ki iş ciddi görüşmek için elinden geleni yapiyoAy boşverin kim dünden razı kim değil. Size şiddet uygulamış adam rapor almışsınızdır kim nasıl alsın bebeğinizi sizden. Böyle şeylerle kendinizi korkutup içten içe barışma bahanesi bulmayın. Mis gibi ayrılmışsınız işte açın davayı darp raporuda var daha ne. Numaranızı da değiştirin bitti.
KıyamamAnnem ve babam sonuna kadar arkamda Allah razı olsun onlardan.bi daha geri adım atmak yok zaten bu saatten sonra çocuğumun gözü önünde dovuyodu bide yapma çocuk var dediğim halde bi fazla vuruyodu
yavrum yazik ya, insdallah kucuktur yasi.Annem ve babam sonuna kadar arkamda Allah razı olsun onlardan.bi daha geri adım atmak yok zaten bu saatten sonra çocuğumun gözü önünde dovuyodu bide yapma çocuk var dediğim halde bi fazla vuruyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?