şimdi mutfakta beni izliyor inanın midem bulanıyor ondan..zeytinin kapagını acamadı yardım eder miisin dedi edemem dedim cıktım :))sanki intikam alıyorum içim bir ferahlıyor terslediğimde..ne evlilik kalmıs ne baska bişiy..
Anammm ne kocaymış, maşallah evlenmeden önce çok güzel rol yapmış ama evlendikten sonra da sana verdiği sevgiyi senin için harcadığı paraları burnundan getirmiş. Evliliğin temelinin saygı olduğuna inananlardanım, sevgi bitse de saygı bitmediği sürece devam edebilir evlilikler ama belli ki sizin aranızdaki saygı da bitmiş eşin de anlattıklarına göre fazlasıyla bencil... Hakikaten senin için zaman kaybı olmuş arkadaş, yolver gitsin.Sen de inş. bu yıl kpss yi kazanır kendi düzenini kurar kimseye de muhtaç olmadan aslanlar gibi geçinirsin. Ha bu arada kocanın burcunu merak ettim yahu neymiş bunun türü? kaydirigubbakcemile3
Fiziksel şiddet yok ama resmen psikolojik şiddet uyguluyor eşin.
Bence bir an önce aç boşanma davasını bu adamla bir ömür geçmez kesinlikle. Hele ki baba kesinlikle olmaz. Karşına çok daha iyi karakterli insanlar çıkacaktır mutlaka. Allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?