boşanıyorum

ballos

Guru
Kayıtlı Üye
20 Mart 2011
221
0
296
Kahramanmaraş
eşimi severek evlendim. ama ondan ayrılmak zorundayım. onun hiçbir şey olmamış gibi yaşamasına dayanamıyorum. bana yaptıklarından sonra böyle mutlu olmasına dayanamıyorum. onunla 1.5 sene nişanlı kaldık, severek evlendik.18 gün sonra hiçbir şey yokken beni evimden attı. şimdi ailesiyle benim evimde yaşıyor. çeyizlerimi bile vermedi. onun mutlu olmasına dayanamıyorum. manevi tazminat davası açtım biraz da o mutsuz olsun diye. ama bana mısın demiyor. ya hep mutlu olursa. bana onca yaptıklarından sonra. ya evlenirse çocukları olursa

nasıl sebep yokken attı böle saçmalıkmı olur muhakkah vardır sebebı ama

sebep her ne olursa olsun 18 gunluk evlısınız evden atmakda ne demek

Gerçekten anlayamıyorum nasıl böyle birşey olur.Allah yardımcın olsun .

öyle birisi için üzülmeye deymez.salla gitsin adam gibi adam değilmiş demekki ki hiç bişey yokmuş gibi davranabiliyor..
senin neyin eksik ondan sende gez dolaş alış veriş yap ..sende kendini düşün nereye kadar üzüleceksinki kaç gün daha kaç ay daha o yüzden salla gitsin..

ben boşanmak istemedim. yalvardım. neden böyle yapıyorsun dedim. bana anlaşamadık ayrıldık işte. herkes ayrılıyor aç esra erolu izle dedi.

ailesiyle aranızda sorunlar vardı sanıyorum. eşnizde ana kuzusu bir erkekse seçim yapmak gereği duymuştur

ama bu haksızlık. çok yoruldum artık. aynı kasabada görev yapıyoruz. herkes bana acıyarak bakıyor. onun umurunda değil. bi de dalga geçer gibi anlaşmalı boşanma protokolü yollamış bana hiçbir şey istemediğime dair.

eşim 30 yaşında ailesiyle yaşıyordu. annesine aşırı düşkündü. annesi bi keresinde biz nişanlıyken oğlum seninle tanışmadan önce bana sarılırdı her şeyini anlatırdı senle tanıştıktan sonra hiçbir şey anlatmaz oldu. siz ayrılın demişti. o zaman eşim ben seviyorum anne diye karşı çıkmıştı

öylemi istemişşşş yol ver açıkca yoll ber defolusnn sende gururr yokmuuu seni istemeyeni sen hiç istemeee tazminat davanın arksında durrr sğrt burnunuu al elinden eşyalrı nafakanı çalışıyosun galibaaa taynini iste başka yereee yeni hayata merhaba deee gitsinnnnnnn

tayin isteyemiyorum. iki sene daha burda kalmak zorundayım. ama kendime yediremiyorum. insan nasıl bu kadar değişebilir. onun mutlu mutlu ortada dolaşmasına dayanamıyorum. onun yanında ailesi var. ben yalnızım. bi daha nasıl güvenipp de birini seveceğim.

üzüldüm ama hayırlısı ne ise onu yaşaman dileğiyle. 18 günlük evlilikten sonra bittiğine göre yasal 7 günü aşmışsınız işiniz mahkemede artık. ama sene doldurmadığınız için aile danışmanı önerebilirler.uzman kararı gerekebilir. senin eşyalarını gasp etti diye şikayette bulunacaksın. şahidin olsa komşu filan süper olurdu. eve almadığını polise git bir dilekçe ver. üstüne paran yoksa barodan avukat iste. devlet karşı tarafa yükler zaten. maddi manevi tazminat alabilirsin. ve nafaka bağlatabilirsin ama çocuk olmadığı için düşük bir meblağ olur.. evlendikten sonra anlaşma yapmadıysanız evlendikten sonra aldığınız herşey ortak sayılır araba vs. ve seni sevmediğini ibaresini kullanabilirsin peki neden evlenmiş diye hakim sana doğru yanaşır.umarım cinsel birleşme olmuştur. o avantajı sana karşı kullanabilir çünkü. bence üzülme. daha önüne neler çıkar neler. hayata da küsme çünkü güven yıkılması olabilir diğer ilişkilerini etkiler. Allah ikinizi de mesut etsin.

2yıl mecburi ğörevin varsa kal avukatını tut tazminatnı al madi manevi ya senin gururunu inciiyor farkındamısnınnn lütfen amaa

nedemek sevmicem seversinn emin oll alalh insanın hayrını mutlak veriyor teslimiyett şuannn belkii sana hayırsız kötü ğörünen bu olay yep yeni yenilijklere kkucak açıyodurr hımmm

gururum çok kırıldı. kasabadaki herkes bana acıyor. eşim beş ayda benimle hiç yüzyüze konuşmadı. çocuk oyuncağı gibi. Annem babam da yok. Dur ne yapıyosun diyecek kimse yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…