boşanıyorum

kafayı yiyeceğim içim acıyor. göz göre göre hayatım mahvoldu. bi açıklama yok, sudan sebepler,hakaretler... ilaçlar işe yaramıyor.belki iyi gelir diye buraya yazıyorum o da işe yaramıyor. hiçbir şey beni teselli etmiyor.. hiçbir şey acımı hafifletmiyor.

Koca müsvettesi senle neden evlenmiş 18. gün sonra sokaga atacaksa bu kadar çabuk sıkılacaksa anasından ayrılamayacak kadar anasını seviyorsa senin hayatınla neden oynamış
acayip sinir oldum akıl hastası olabilir bence kendine dikkat et bırakırsa bıraksın kurtulduğuna sevin
konuyu tam bilemiyorum ama bu hayatta eden mutlaka cezasını buluyor çok örneklerine şahit oldum Allahın izniyle onun yanınada kalmaz ne demek ya sokağa atmak hemde sizin evinizden sizi sokağa atıyorlar

cnm benim ya Allah yardimcin olsun cok zor bi durum ama boswer güclü ol sakin yanlis anlama beni cok dogru demis ac izle esrayi hayatina bakkk boswer ona bu saatten sonra harcadigin zamana yazik yapmaaa sakin senin bi hatan sucun yok ok o yolunu cekmis seninde bi görcen gecircen varmis hayirlis ins.senin sansin bu saatten sonra güzel olur

sende psikolojik oyunlar oyna ona.sende mutlu gibi davran.yeni kıyafetler al,arkadaşlarında gez dolaş.hatta onun göreceği yada duyacağı şekilde yap.senin ne kadar mutlu olduğunu o da anlasın.için kanayacak ama geçecek diyip kendini motive edeceksin.bunlar sana iyi gelecek.maddi noktada elinde ne var ne yok al.mahkemede ben ölmedim bundan sonra daha iyi yaşamak için istiyorum de.

benim neyime mutlu olmak. yuva kurmak. bi ailemin olması. onu yeniden evlendirirler. mutlu olur o. peki ben ne olacam. dayanamıyorum artık.

seni istemeyenleri sen hiç isteme eğer onlar bu yaptıklarından sonra mutlu mesutlarsa sende kendini üzerek onları mutlu etme
ayrıca açık veya kapalı o tercih meseleside senin açık olduğunu onlar başta bilmiyorlarmıydıda evlendikten sonramı farkettiler ayrıca yuva yıkmak çok günahdır kayınvaliden bunu bilmiyormuymuş
ben senin yerinde olsam üzüldüğümü kimseye belli etmez işime giderdim dimdik durmaya çalışırdım unutma bu hayatta kimse vazgeçilmez değil en hayattaki en önemli kişi insanın kendisidir

onu sevmeyi de bırak artık.git bi hayvan al onu sev onunla ilgilen daha ii

rabbim adaletlidir.onların hem dünyada hem ahirette burunlarından getirir merak etme.ama madem imam gidip onunla hiç konuştun mu.başbaşa bi kayınbabanla konuş bence

annen baban yok mu, sahipsiz mi buldular seni
eyeni evlenmiş, olmadı ayrılacağız demiş hadi ya ciddimisin
hevesini aldın kapı dışarı ediyon kızcağı öyle mi?
bu kadar basit mi beeee...
bu nasıl bi zalimlik...

kasabadakileri boşver, senin alnın açık başın dik, utanacağın bişi yokki.
bak ardına düşme, boşan sende.
ama elinden geleni ardına koyma, aç davanı maddi manevi bütün haklarını ara, bak mutlaka ara.
onun peşinden ağlama sakınnnnn, canı .ehenneme de, yas tutacaksanda içinden tut belli etme ona.
o sana bi tokat atmış kapıya koymakla
ama Allah'ın tokatı çok daha çetindir arkadaşım
bekle sabret
bak mutlaka haklarından vazgeçme, avukatını tut, maddi manevi ara bütün hakkını.
kadınlık gururun için yap bütün bunları...

konuşmaya çalıştım. eve gittim. kayınbabam kanepede yatıp gazete okuyordu kalkmadı bile yerinden.baba Allah rızası için lütfen bişeyler yapın dedim yüzüme bile bakmadı gazetesini okumaya devam etti anlaşamamışsınız işte.bırak dedi. eşimi seviyorum dedim. gözlerime bakın da konuşun dedim bakmadı.

sen bi mutluymuş gibi davran bak o nasıl sinir oluyor.onu umursamaz davran biliyorum gelip burnunun dibine girecek.kaçan kovalanır

ne iş yapıyorsun?yok mu sana abilik yapacak bi patronun müdürün.bu kızın arkasındayız diyecek biri yok mu

aileniz ne dedi bu duruma peki??o adamın ağzını burnunu kırıp,ailesinin burnundan getirmedimi fitil fitil...ALLAH yardımcın olsun...ama hakkını savun sonuna kadar sadece 18 günmü ewli kaldınız...bence o adam için değil yaptığınız fedakarlık için üzülün...herşeyi birlikte yapmışsınız madem ne hakkın varsa al bırakma o iğrenç insanlara...ailesi neden hakaret etti sana peki???bu bi oyun olmasın hani ewi kuralım kızada zaten yol veririz zaten gibi aklıma başka bişey gelmiyo bir adam 1.5 yıllık nişanlı kaldığı kadını 18 gün sonra ewden atsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…