konuşmaya çalıştım. eve gittim. kayınbabam kanepede yatıp gazete okuyordu kalkmadı bile yerinden.baba Allah rızası için lütfen bişeyler yapın dedim yüzüme bile bakmadı gazetesini okumaya devam etti anlaşamamışsınız işte.bırak dedi. eşimi seviyorum dedim. gözlerime bakın da konuşun dedim bakmadı.
gururum çok kırıldı. kasabadaki herkes bana acıyor. eşim beş ayda benimle hiç yüzyüze konuşmadı. çocuk oyuncağı gibi. Annem babam da yok. Dur ne yapıyosun diyecek kimse yok.
konuşmaya çalıştım. eve gittim. kayınbabam kanepede yatıp gazete okuyordu kalkmadı bile yerinden.baba Allah rızası için lütfen bişeyler yapın dedim yüzüme bile bakmadı gazetesini okumaya devam etti anlaşamamışsınız işte.bırak dedi. eşimi seviyorum dedim. gözlerime bakın da konuşun dedim bakmadı.
Öğretmenim ben. müdürüm konuşalım dedi. ama ben kayınbabamın o tavrını görünce konuşmasını istemedim.
ben sadece Allah'a havale ettim onları.onlar gibi zalim olamam. ben eşimin bana bunları yapabildiğine hala inandıramıyorum kendimi. her şeyin yalan olduğunu anlayamadı kalın kafam. hala eski günlerimizi düşünüp üzülüyorum.
aileniz ne dedi bu duruma peki??o adamın ağzını burnunu kırıp,ailesinin burnundan getirmedimi fitil fitil...ALLAH yardımcın olsun...ama hakkını savun sonuna kadar sadece 18 günmü ewli kaldınız...bence o adam için değil yaptığınız fedakarlık için üzülün...herşeyi birlikte yapmışsınız madem ne hakkın varsa al bırakma o iğrenç insanlara...ailesi neden hakaret etti sana peki???bu bi oyun olmasın hani ewi kuralım kızada zaten yol veririz zaten gibi aklıma başka bişey gelmiyo bir adam 1.5 yıllık nişanlı kaldığı kadını 18 gün sonra ewden atsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?