boşanıyorum

Kusura bakmasın ama insan olan adam helede imammış bir kadınla öyle yatarak konuşulmaz bilmiyormuymuş imam olmuş ama insan olamamış
bırak arkadaşım bu aileden sana fayda yok zarar var Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın de önüne bak

gururum çok kırıldı. kasabadaki herkes bana acıyor. eşim beş ayda benimle hiç yüzyüze konuşmadı. çocuk oyuncağı gibi. Annem babam da yok. Dur ne yapıyosun diyecek kimse yok.

sanki mazadan oyuncak bir bebekl almış sıkılmış beyefendi oyuncandan bir kenara atmışş:/ ya yapma sende almesin arkdaş ne diye peşine düşüyosun biz nedesek boş sen bildigini yapp git yalvar kapılarında yat belki vicdana gelirlerrr ane baban nerde seninn kaç yaşındasınız bidee

Bence konuşmana gerek yok. Senin muhatabın eşin ama insanlar konuşa konuşa anlaşır hayvanlar değil. Eşin maalesef ki insan değilmiş. Lütfen kendine gel, kendine yazık etme. Sen onu sevmişsin, değer vermişsin ama o bunları hak etmiyormuş. Üzülmen için bir neden yok. Tabi ki kimse boşanmak için evlenmiyor ama sadece evli olmak için de ömür boyu eziyet çekmeyi hak etmiyor kimse. Kendini düşün, onurunu düşün, gururunu düşün. Bu saaten sonra yapacğın tek şey onun donuna kadar alıp boşamak olur. Bu arada kendin ne durumda olursan ol dışarıya her zaman iyi gözük, kimseye laf verme.

benim ablam var ama o da çok üzülüyor halime. bu yüzden ona da içimi dökemiyorum. burada paylaşıyorum. çaresizlik o kadar kötü ki. bişey yapamamak. Allah hepinizden razı olsun derdimi paylaşıyorsunuz.

benim merak ettiğim şey şu.sen ne istiyorsun.barışmak mı?barışsanız herşey bir anda düzelecek mi?hiç bir şey olmamış gibi mi yaşayacaksınız?olmaz..bu yara senin içinde hep kalır.ve asla ondan emin olamazsın.bu seferde bırakıp giderse diye.doğru yolu bütün arkadaşlar söylüyor.hayatına bak mutlu gözük.ve allaha dua et

arkadaşım yeni evlenipte seni kapıya koyan bi adamın ömür boyu sana sadık kalmasını nasıl bekleyebilirsin
kimseye aglama kayınbabana falan
boşan!
bu kadar duygusal olma, aklınla hareket et.
gururun onurun adına yap bunu
kendini küçük düşürme
bırak gitsin bu adamdan hayır gelmez.
Allah'tan korkmayan bi insandan ne umarak boşanmak istemediğini söylüyorsun, nasıl seviyorum falan diyorsun.
uzun süredir bu sitedeyim ilk defa bu kadar sinirlendim bi konuya.

ben olsaydım o boşanmaktan vazgeçse bile bunun üstüne ben boşardım onu yemin ediyorum bak.
lütfen arkadaşım ağlama onun arkasından sızlanma seviyorum diye gözyaşları dökme
boşa ya. bütün haklarınıda almaya çalış mahkeme yoluyla.

sen nekadar sabırlısın arkadaş yaa hayret ediyorum yorumlara yazdığın cevapları okurken..hiçmi kafanı dağıtacak bişey yok köydemi oluyo bu olaylar dağ başındamıki kimse bişey yapmıyor sen nasıl o kayınbaba olcak adamın elindeki gazeteyi alıp başına çalamadınmı yada o kaynana ocak zalimin saçını başını yolamadınmı heyy ALLAH ım nekadar sabırlısın sen böle neden bu adamın peşine düşüyosun...sewmek dediğin karşılıklı olunca güzeldir sen sana bunları yapan bi adamı nasıl hala sewiyorsun...

canım bak bende öğretmenim..tutunacağın öğrencilerin var.bütün ilgini onlara yönelt.bol bol ilgilen.arada tatile git.yaşa yani hayattan kopma.hem de çok ii yaşa.para harcamak içindir.iyi olana kadar harca sonra biriktirirsin

Öğretmenim demişsin tayin isteyemezmisin
isteyebilseydin başka yere gidince millet ne der demezdin onuda görmezdin senin için çok iyi olurdu

Öğretmenim ben. müdürüm konuşalım dedi. ama ben kayınbabamın o tavrını görünce konuşmasını istemedim.

tamam işte öğretmenmişsin ardında bırakacak bi ailende yokmuş durma orda tayinini iste git o memleketten elbette sewebileceğin ve seni sewebilecek bi insan çıkar ilerde karşına bence durmamamlısın orda o insanlar kasaba herkes daha çok canını yakar senin...

ben sadece Allah'a havale ettim onları.onlar gibi zalim olamam. ben eşimin bana bunları yapabildiğine hala inandıramıyorum kendimi. her şeyin yalan olduğunu anlayamadı kalın kafam. hala eski günlerimizi düşünüp üzülüyorum.

hayır . ama okullarımız çok yakın. burda herkes birbirini tanıyor. benim ancak yüksek lisans yaparsam tayin isteyebilme hakkım var.galiba bunu yapmam gerek.

Düşünecek bişey yok, o günleri sen yalnız yaşamışsın, o adam hiç senin yanında olmamış. Boşanma nedeni ile atama istersen mecburi hizmeti beklememene gerek olmaya bilir. Ayrıca sen zalimlik yapmayacaksın, sadece hakkını alacaksın. Kimse kimsenin hayatı ile oynayamaz. Herkes haddini ve yerini bilecek

müdürünle konuşmalısın bence.tayin için birşeyler yapmalı.özel durum ayrıcalığını kullanmalı.meb de misin bilmiyorum ama gerekirse sen ankara kadar git görüş.göz önüne alacaklardır.

ben bu arkdaşa öneri sundum tayin iste mesini avukat tutup madi manevi hakını armasını ama anladımki karşımızda takıntı boyutuna yakın kocası onu sevmedigi halde seven bir eş yapcak bişe yok sen yalvar bencee geri döner belki !! bu arada mesleginle gurur duyy çok kutsal

avukatım da bana sen resmen onlara ev yapmısın dedi . sanmıyorum öyle bi oyun yaptıklarını. diğer gelinleriyle de anlaşamıyorlardı. abisinin hanımı onları hiç evine almıyordu. siz bize düğünde hoşgeldin demediniz dediler. ben de bi ablam var zaten o da dedi dedim. hakaret ettiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…